Virker 3D Touch på iPhone med skærmbeskyttelse?

Apple har fornyligt lanceret deres nye flagskibe iPhone 6S og 6S Plus, som begge kommer med 3D Touch teknologien. Spørgsmålet er bare, om teknologien virker hele tiden?

Det nye 3D-touch giver brugerne mulighed for, at have ekstra funktioner på tværs af operativsystemet, som er temmelig snedigt, men denne teknologi har også fået folk til at sætte spørgsmål omkring teknologiens funktionalitet med skærmbeskyttelse på skærmen.

Det er et ret godt spørgsmål, eftersom det ville være et kæmpe problem for Apple, da mange brugere føler sig nødsaget til enten at have cover på deres glatte dyre enhed, eller skærmbeskyttelse - sågar begge dele i flere tilfælde.

Bare pust ud

3D Touch på de nye iPhones.

3D Touch på de nye iPhones.

Heldigvis er der godt nyt på den front, da Apples Phil Schiller selv benævner, at 3D-Touch teknologien i de nye iPhones, vil komme til at virke uden problemer med skærmbeskyttelse. Dog nævner han, at det kun er skærmbeskyttelse der følger deres retningslinjer.

Retningslinjerne kan findes i en PDF på Apples website og lyder som følger:

"If a case design requires the Apple device's touchscreen to be covered with an overlay, the overlay must not:

  • exceed 0.3 mm in thickness
  • introduce air gaps between the touchscreen and overlay
  • be electrically conductive"

Disse krav er endegyldige og vil betyde, at der formentlig ikke kommer til at være nogle problemer, vedrørende køb og påsætning af beskyttelse på jeres kommende enheder.

SE OGSÅ: Se udvalget af skærmbeskyttelse hos Telia %%%%

Mere til historien

Også Huaweis nye topmodel, Mate S, har indbygget noget lignende nemlig Force-Touch. Det vil dog ikke blive til bekymring med skærmbeskyttelse i denne sag, da det kun er Asien der vil få glæde af Force-Touch teknologien i Mate S, som det ser ud nu.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

Apples topchef, Tim Cook, har udtalt at han i fremtiden vil se nærmere mod USA og Europa, når der skal indkøbes chips til produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram