Virker 3D Touch på iPhone med skærmbeskyttelse?

3

Apple har fornyligt lanceret deres nye flagskibe iPhone 6S og 6S Plus, som begge kommer med 3D Touch teknologien. Spørgsmålet er bare, om teknologien virker hele tiden?

Det nye 3D-touch giver brugerne mulighed for, at have ekstra funktioner på tværs af operativsystemet, som er temmelig snedigt, men denne teknologi har også fået folk til at sætte spørgsmål omkring teknologiens funktionalitet med skærmbeskyttelse på skærmen.

Det er et ret godt spørgsmål, eftersom det ville være et kæmpe problem for Apple, da mange brugere føler sig nødsaget til enten at have cover på deres glatte dyre enhed, eller skærmbeskyttelse – sågar begge dele i flere tilfælde.

Bare pust ud

3D Touch på de nye iPhones.
3D Touch på de nye iPhones.

Heldigvis er der godt nyt på den front, da Apples Phil Schiller selv benævner, at 3D-Touch teknologien i de nye iPhones, vil komme til at virke uden problemer med skærmbeskyttelse. Dog nævner han, at det kun er skærmbeskyttelse der følger deres retningslinjer.

Retningslinjerne kan findes i en PDF på Apples website og lyder som følger:

“If a case design requires the Apple device’s touchscreen to be covered with an overlay, the overlay must not:

  • exceed 0.3 mm in thickness
  • introduce air gaps between the touchscreen and overlay
  • be electrically conductive”

Disse krav er endegyldige og vil betyde, at der formentlig ikke kommer til at være nogle problemer, vedrørende køb og påsætning af beskyttelse på jeres kommende enheder.

Mere til historien

Også Huaweis nye topmodel, Mate S, har indbygget noget lignende nemlig Force-Touch. Det vil dog ikke blive til bekymring med skærmbeskyttelse i denne sag, da det kun er Asien der vil få glæde af Force-Touch teknologien i Mate S, som det ser ud nu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer