Samsung Galaxy Note 7 ventes til Norden

2

Skal man tro de mange rygter om den kommende Galaxy Note-model fra Samsung, så vil den komme i handlen i vores markedsområde – og den bliver dyr.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Sidste år lancerede Samsung deres phablet, Galaxy Note 5, og efterfølgeren til denne ventes, at blive lanceret i august måned. Navnet bliver sandsynligvis Galaxy Note 7.

 – Samsung Galaxy Note 7 lækket på nye billeder

Galaxy Note 5 kom ikke på det danske marked, men andre europæiske markeder fik enheden til salg – dog på et senere tidspunkt end kort efter lanceringen. Skal man tro rygterne om Galaxy Note 7, så skulle den blive tilgængelig på det europæiske marked.

Hjemmesiden SamMobile.com har fra været i kontakt med kilder, der mener at kende prisen på Galaxy Note 7. Og holder deres oplysninger stik, så lyder startprisen på 849 euro.

Dermed kan vi også vente, at prisen på det danske marked formentlig vil blive imellem 6.999 og 7.999 kroner. Ifølge Tek.no, så venter de at prisen på det norske marked vil blive 8.000 norske kroner.

 – Samsung Galaxy Note 7 annonceres 2. august

Samsung har endnu ikke lanceret produktet og ej heller kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Det er derfor fortsat uvist om telefonen kommer til Danmark.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung har meldt ud om telefonen lanceres i Danmark.

Mere til historien

Rygtebørsen forventer, at den nye Note-telefon kommer med en Snapdragon 821-processor, 6 GB RAM, 64/128/256 GB intern hukommelse og et batteri mellem 3.500 – 4.000 mAh.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer