Samsung Galaxy Note 7 lækket på nye billeder

1

RYGTE: Rygterne om den kommende Galaxy Note 7 fra Samsung fortsætter og nu er enheden angiveligt lækket på nye billeder i tre forskellige farvevarianter. Se billederne her.

EvLeaks aka Evan Blass har lækket billeder af den kommende Samsung Galaxy Note 7 (Kilde: Twitter / EvLeaks)
EvLeaks aka Evan Blass har lækket billeder af den kommende Samsung Galaxy Note 7 (Kilde: Twitter / EvLeaks)

Der har efterhånden været utallige rygter om den kommende Galaxy Note 7 fra Samsung og det tyder på, at produktet lanceres senere i år.

Næste Samsung Galaxy Note bliver vandtæt

Twitter-brugeren @EvLeaks, der også hedder Evan Blass, har netop lækket nogle nye billeder af Galaxy Note 7. Billederne viser Galaxy Note 7 i farverne Onyx, Silver Titanium og Blue Coral (fra venstre til højre). Det skriver GSMArena.com.

Rygterne har tidligere lydt på, at Galaxy Note 7 vil blive offentliggjort den 2. august 2016. Dette er der ikke noget nyt om i denne omgang.

Samsung Galaxy Note 7 annonceres 2. august

Samsung har endnu ikke meldt noget ud omkring Galaxy Note 7. Og om næste Galaxy Note-model kommer på det danske marked er også uvist. Galaxy Note 5 kom ikke i de danske butikker.

Mere til historien

Galaxy Note 7 ventes, at komme med en skærm på mellem 5.8 og 6.0 tommer af typen Super AMOLED, 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort), 12 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera og derudover forventes det den er IP68-certificeret.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer