Samsung Galaxy Note 6 bliver vandtæt

0

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så bliver Samsungs kommende Galaxy Note 6 vandtæt og får angiveligt også irisskanner.

Navigation i bilen med Google Maps på Samsung Galaxy Note 3 (Foto: MereMobil.dk)
Navigation i bilen med Google Maps på Samsung Galaxy Note 3 (Foto: MereMobil.dk)

Der er efterhånden ikke helt så mange skriverier om de netop lancerede Galaxy S7-topmodeller fra Samsung, og det giver så plads til de seneste rygter om Galaxy Note 6, som altså forventes at blive lanceret til sommer – formentlig i juli.

Samsung Galaxy Note 6 på vej til sommer

Hjemmesiden PhoneArena mener at vide, at Note 6 vil blive vandtæt efter IP68-certificeringen præcis som tilfældet altså også er med de nye Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge modeller fra Samsung.

Det er heller ikke helt utænkeligt at tænke sig, at designet vil blive noget lignende det på de nye topmodeller.

Websiten GalaxyClub hævder desuden, at Note 6 får irisskanner, hvilket også ses på Microsofts Lumia 950 og Lumia 950 XL-telefoner.

TEST: Microsoft Lumia 950 XL – det kunne have været så godt

Note-modellerne fra Samsung plejer at være opgraderet på flere punkter i forhold til deres ”almindelige” topmodeller. Det ventes derfor, at Note 6 får op til 6 GB RAM og kommer med 64, 128 og 256 GB intern hukommelse. Og batteriet forventes, at blive mellem 3.500 og 4.000 mAh.

Galaxy Note 5 kom aldrig på det danske marked og det er derfor også spændende om vi vil få en Galaxy Note 6 på vores breddegrader.

Mere til historien

Også processoren i Note 6 ventes, at komme i både en variant med en Snapdragon 820 processor og en variant med Samsungs egen Exynos 8890-processor – ligesom også Galaxy S7’erne.

Læs også:

TEST: Samsung Galaxy Note 4 – den fjerde geniale assistent

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer