Her er Galaxy Note 7 – hidtil vildeste Samsung-model

Samsung Galaxy Note 7 er præsenteret. Kraftigere hardware, edge-skærm, iris-scanner og vandtæthed er nogle af nyhederne. Få detaljerne her.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Sidste år blev Samsung Galaxy Note 5 lanceret, men gik uden om Danmark, trods Note-serien ellers traditionelt har en fanskare her i landet.

Der findes ikke et produkt med navnet Galaxy Note 6. I stedet har Samsung navngivet den nye phablet, så den navnemæssigt følger den mere kommercielle Galaxy S7-serie.

Skærmstørrelsen på 5,7 tommer er bibeholdt fra Note 5, og Samsung har fortsat benyttet en skærm af typen Super AMOLED. Der er tale om en buet edge-skærm, som det kendes fra Galaxy S6 Edge og S7 Edge.

Telefonen vejer 169 gram. En smule mere end de 157 gram S7 Edge byder på. Målene er 153,5 x 73,9 x 7,9 mm, og selvom skærmstørrelsen matcher Galaxy S6 Edge+ så er det alligevel lykkedes Samsung, at reducere de ydre mål samt tykkelsen. Således er Galaxy Note 7 præcis 1 millimeter tyndere end S6 Edge+.

- TEST: Galaxy S6 Edge+ er et hit

Note 7 er vandtæt

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Samsung fortsætter kavalkaden af vandtætte telefoner. Note 7 kan således også modstå vand og støv. Pennen er ligeledes vandtæt, og Note 7 holder stadig vandet ude, selvom pennen er taget ud.

Udover fingeraftrykslæser i hjemknappen kan Note 7 også beskyttes, så det kun er dine øjne, der låser telefonen op. Det sker via den indbyggede iris-scanner.

Kameraet har en opløsning på 12 megapixels (f/1.7), ligesom S7-serien. Frontkameraet er også en gentagelse, og opløsningen er 5 megapixels (f/1.7).

- WEB-TV: Vores første kig på Note 7

Nye note-funktioner

De specielle note-funktioner er produktets store styrke. På tidligere versioner udnyttede en række forskellige apps funktionerne med S Pen. I den nye Note 7 er alle notefunktionerne samlet i det samme program, der blot hedder Samsung Note.

Galaxy Note 7 understøtter passiv noteskrivning. Det vil sige, at der kan skrives på en slukket skærm. Man kan fortsat også styre forskellige ting, uden pennen rører skærmen – den såkaldte AirView-funktion som også fandtes på Note 4 og Note 5.

Dertil kommer, at S Pen er blevet endnu mere præcis, end på de tidligere modeller.

- Alle specifikationerne på Note 7

Kraftig hardware

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 bliver Samsungs første telefon med den nye USB-standard, USB Type-C, der i forhold til MicroSD har flere forbedringer. Det brugerne nok mest bemærker er, at stikket kan vende begge veje, sådan som det kendes fra Lightning stikket i Apples produkter.

Telefonen har 4 GB RAM og kommer med en quad-core 2.3 GHz + quad-core 1.66 GHz processor. Det er en 64 bit type baseret på 14 nanometer teknologi. Processorens modelnavn er Exynos 8890. Det er samme processor som der findes i Galaxy S7-modellerne.

Batteriet har en kapacitet på 3.500 mAh. Note 7 har 64 GB intern hukommelse der kan udvides via MicroSD-kort.

Samsung Galaxy Note 7 bliver tilgængelig i farverne blå, sølv og sort. Telefonen vil også blive solgt i Danmark. Blandt andet teleselskabet 3 har taget den på hylderne.

- Så dyr bliver Galaxy Note 7 - se priser og tilgængelighed her

Styresystemet vil være Android 6.0.1 Marshmallow ved lanceringen, og ikke som nogle rygter har nævnt, Android 7.0 Nougat.

Her kan du se Galaxy Note 7 tæt på

Mere til historien

Sammen med præsentationen af Note 7 fremviste Samsung også et nyt Gear VR headset. I forhold til sidste års model, så er betragtningsvinklen er nu oppe på 110 grader og så er vægten en smule mindre.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram