Her er Galaxy Note 7 – hidtil vildeste Samsung-model

Samsung Galaxy Note 7 er præsenteret. Kraftigere hardware, edge-skærm, iris-scanner og vandtæthed er nogle af nyhederne. Få detaljerne her.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Sidste år blev Samsung Galaxy Note 5 lanceret, men gik uden om Danmark, trods Note-serien ellers traditionelt har en fanskare her i landet.

Der findes ikke et produkt med navnet Galaxy Note 6. I stedet har Samsung navngivet den nye phablet, så den navnemæssigt følger den mere kommercielle Galaxy S7-serie.

Skærmstørrelsen på 5,7 tommer er bibeholdt fra Note 5, og Samsung har fortsat benyttet en skærm af typen Super AMOLED. Der er tale om en buet edge-skærm, som det kendes fra Galaxy S6 Edge og S7 Edge.

Telefonen vejer 169 gram. En smule mere end de 157 gram S7 Edge byder på. Målene er 153,5 x 73,9 x 7,9 mm, og selvom skærmstørrelsen matcher Galaxy S6 Edge+ så er det alligevel lykkedes Samsung, at reducere de ydre mål samt tykkelsen. Således er Galaxy Note 7 præcis 1 millimeter tyndere end S6 Edge+.

TEST: Galaxy S6 Edge+ er et hit

Note 7 er vandtæt

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Samsung fortsætter kavalkaden af vandtætte telefoner. Note 7 kan således også modstå vand og støv. Pennen er ligeledes vandtæt, og Note 7 holder stadig vandet ude, selvom pennen er taget ud.

Udover fingeraftrykslæser i hjemknappen kan Note 7 også beskyttes, så det kun er dine øjne, der låser telefonen op. Det sker via den indbyggede iris-scanner.

Kameraet har en opløsning på 12 megapixels (f/1.7), ligesom S7-serien. Frontkameraet er også en gentagelse, og opløsningen er 5 megapixels (f/1.7).

WEB-TV: Vores første kig på Note 7

Nye note-funktioner

De specielle note-funktioner er produktets store styrke. På tidligere versioner udnyttede en række forskellige apps funktionerne med S Pen. I den nye Note 7 er alle notefunktionerne samlet i det samme program, der blot hedder Samsung Note.

Galaxy Note 7 understøtter passiv noteskrivning. Det vil sige, at der kan skrives på en slukket skærm. Man kan fortsat også styre forskellige ting, uden pennen rører skærmen – den såkaldte AirView-funktion som også fandtes på Note 4 og Note 5.

Dertil kommer, at S Pen er blevet endnu mere præcis, end på de tidligere modeller.

Alle specifikationerne på Note 7

Kraftig hardware

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 bliver Samsungs første telefon med den nye USB-standard, USB Type-C, der i forhold til MicroSD har flere forbedringer. Det brugerne nok mest bemærker er, at stikket kan vende begge veje, sådan som det kendes fra Lightning stikket i Apples produkter.

Telefonen har 4 GB RAM og kommer med en quad-core 2.3 GHz + quad-core 1.66 GHz processor. Det er en 64 bit type baseret på 14 nanometer teknologi. Processorens modelnavn er Exynos 8890. Det er samme processor som der findes i Galaxy S7-modellerne.

Batteriet har en kapacitet på 3.500 mAh. Note 7 har 64 GB intern hukommelse der kan udvides via MicroSD-kort.

Samsung Galaxy Note 7 bliver tilgængelig i farverne blå, sølv og sort. Telefonen vil også blive solgt i Danmark. Blandt andet teleselskabet 3 har taget den på hylderne.

Så dyr bliver Galaxy Note 7 – se priser og tilgængelighed her

Styresystemet vil være Android 6.0.1 Marshmallow ved lanceringen, og ikke som nogle rygter har nævnt, Android 7.0 Nougat.

Her kan du se Galaxy Note 7 tæt på

Mere til historien

Sammen med præsentationen af Note 7 fremviste Samsung også et nyt Gear VR headset. I forhold til sidste års model, så er betragtningsvinklen er nu oppe på 110 grader og så er vægten en smule mindre.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram