Første kig på Samsung Galaxy Note 7

0

WEB-TV: Samsung Galaxy Note 7 set tæt på. Her er vores første kig på Samsungs nye Note-topmodel.

Stor skærm – mindre størrelse

I Danmark bliver vi ikke snydt for Samsung Galaxy Note 7, sådan som det skete med Note 5 sidste år. Og det er en spændende niche-telefon Samsung har skruet sammen.

Selvom Note 7 og Galaxy S6 Edge+ deler samme skærmstørrelse på 5,7 tommer, er det lykkedes for designerne, at skære af både tykkelse, bredde og højde, så den nye phablet er blevet en smule mindre. S6 Edge+ er den telefon som kom på markedet i Danmark, i stedet for Note 5.

Så ens er S6 Edge+ og Note 5

Du kan tabe Note 7 i vand uden den tager skade, også selvom pennen, S Pen, er taget ud. Og S Pen er i øvrigt også vandtæt. S7’erne, der er Samsungs aktuelle mobilhit, kan ligeledes tåle vand og støv.

Læs mere om Galaxy Note 7

Styrken ligger i pennen

Note-seriens store styrke er de særlige notatfunktioner samt S Pen. I forhold til softwaren på de tidligere modeller har Note 7 fået én samlet app med navnet Samsung Note, der indeholder mange af notatfunktionerne.

Såkaldt passiv notatskrivning er understøttet. Du kan altså skrive på skærmen, uden at tænde den.

Samsungs note-serie er særlig unik fordi den store skærmstørrelse udnyttes gennem specialsoftware og skrivepennen. Så her er skærmen ikke bare stor for at være stor.

Galaxy Note 7 vil komme på markedet i farverne blå, sølv og sort.

Note 7  – se specifikationerne

Her er de danske priser på Galaxy Note 7

Mere til historien

Der eksisterer ikke en Galaxy Note 6. Samsung har valgt at springe nummeret over, så de almindelige modeller, som f.eks. S7’erne, passer i nummerrækkefølge med Note-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer