Første kig på Samsung Galaxy Note 7

WEB-TV: Samsung Galaxy Note 7 set tæt på. Her er vores første kig på Samsungs nye Note-topmodel.

Stor skærm – mindre størrelse

I Danmark bliver vi ikke snydt for Samsung Galaxy Note 7, sådan som det skete med Note 5 sidste år. Og det er en spændende niche-telefon Samsung har skruet sammen.

Selvom Note 7 og Galaxy S6 Edge+ deler samme skærmstørrelse på 5,7 tommer, er det lykkedes for designerne, at skære af både tykkelse, bredde og højde, så den nye phablet er blevet en smule mindre. S6 Edge+ er den telefon som kom på markedet i Danmark, i stedet for Note 5.

- Så ens er S6 Edge+ og Note 5

Du kan tabe Note 7 i vand uden den tager skade, også selvom pennen, S Pen, er taget ud. Og S Pen er i øvrigt også vandtæt. S7’erne, der er Samsungs aktuelle mobilhit, kan ligeledes tåle vand og støv.

- Læs mere om Galaxy Note 7

Styrken ligger i pennen

Note-seriens store styrke er de særlige notatfunktioner samt S Pen. I forhold til softwaren på de tidligere modeller har Note 7 fået én samlet app med navnet Samsung Note, der indeholder mange af notatfunktionerne.

Såkaldt passiv notatskrivning er understøttet. Du kan altså skrive på skærmen, uden at tænde den.

Samsungs note-serie er særlig unik fordi den store skærmstørrelse udnyttes gennem specialsoftware og skrivepennen. Så her er skærmen ikke bare stor for at være stor.

Galaxy Note 7 vil komme på markedet i farverne blå, sølv og sort.

- Note 7  - se specifikationerne

- Her er de danske priser på Galaxy Note 7

Mere til historien

Der eksisterer ikke en Galaxy Note 6. Samsung har valgt at springe nummeret over, så de almindelige modeller, som f.eks. S7’erne, passer i nummerrækkefølge med Note-serien.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram