Fortnite kan nu hentes på Android

0

KORT NYT: Fortnite begynder nu at rulle ud på Android. Udvalgte Samsung telefoner får spillet om de første.

I marts kom Fortnite til iPhone og iPad, men Android versionen har siden ladet vente på sig. Ind til nu hvor Epic endelig frigiver Android versionen.

Samsung har i forbindelse med lanceringen af Samsung Galaxy Note 9 sikret sig en kort eksklusivperiode, hvor Fortnite kan downloades på modellerne Galaxy S8, Galaxy S9, Galaxy S9+ og Galaxy Note 9.

Eksklusivperioden løber frem til den 12. august 2018 hvorefter Epic vil frigive Fortnite bredt til Android. Op til lanceringen af Samsung Galaxy Note 9 blev der talt om en eksklusivperiode på 30 dage på netop denne telefon, men det blev altså ikke tilfældet.

På Samsung telefonerne skal Fortnite downloades via Samsung Game Launcher.

Det er uklart hvad systemkravene er til telefonerne eller hvordan Epic gør spillet tilgængeligt på Android. Vi har tidligere skrevet, at Epic overvejer at gå uden om Google Play Store.

Ifølge en liste som tidligere har været i omløb på rygtebørsen bliver det langt fra alle Android telefoner, der vil kunne afvikle Fortnite.

Mere til historien

Ved lancering af Fortnite på iOS platformen kørte Epic et invitationssystem for at skabe interesse, men også for at kunne styre belastningen på serverkapaciteten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer