Mon Apple overrasker bare lidt i år?

Ofte er alle oplysninger ude inden en lancering. Men i år er rygterne ikke helt så ”stål-faste” som tidligere år. Vil Apple kunne overraske (bare lidt)?

Apple afholder event onsdag den 12. september 2018 klokken 19.00 dansk tid. Du kan selvfølgelig følge med i nyhederne på MereMobil.dk. Vi forsøger, at holde dig opdateret på alle nyhederne hele aftenen.

- iPhone XS Max – er det navnet på Apples næste flagskib?

De senere år har mere eller mindre alt være lækket inden Apples event. I år er der stadigvæk en vis usikkerhed omkring blandt andet model-navnene.

Betyder det så, at der er måske er mulighed for Apple kan overraske lidt i år - ligesom de kunne i "gamle dage"?

Faktisk var der i de første mange år store overraskelser når det kom til offentliggørelsen. Meget af dette sluttede dog, da den "famøse iPhone" blev fundet på en bar. Efter den episode har rygterne og læks været at finde på nettet i en lind strøm op til en lancering.

Årets rygter og spekulationer

Det er stadigvæk uvist om navnene bliver iPhone XS eller iPhone XC, iPhone XS Plus eller iPhone XS Max. Navnet iPhone XI har også floreret. Dette er de navne, som nævnes mest – uden det dog er en garanti for rigtigheden.

- iPhone XC - er måske navnet på Apples "billig"-iPhone

Tror du, at Apple kan overraske verdenspressen og komme med et helt tredje navn end nogle af dem der florerer på rygtebørsen?

Mindre usikkerhed har der været om navnene på ny iPad Pro og Apple Watch, der også begge forventes at blive opgraderet med nye generationer.

- Næsten rammeløs iPad Pro afsløret i iOS 12 software

Foruden nye produkter, så bliver det også onsdag, at Apple vil oplyse hvornår iOS 12 bliver tilgængelig for offentligheden. Kan du ikke vente til der, så kan du læse mere om, hvordan du kan prøve iOS 12 på din enhed.

- Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

MereMobil.dk dækker eventen onsdag aften og er spændt på, om Apple altså kan ende med at overraske lidt. Eller alt endnu engang er lækket på forhånd.

Mere til historien

Det er generelt blevet sådan, at alle oplysninger er ude når et nyt produkt offentliggøres. Og det er uanset hvilken producent der er tale om. Ofte er selv pressebilleder lækket. Synes du, at det er mere spændende, hvis oplysningerne ikke er ude på forhånd eller er det lige meget?

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram