Næsten rammeløs iPad Pro afsløret i iOS 12 software

Grafikken til det, som mest af alt ligner en næsten rammeløs iPad, er afsløret i iOS 12 beta-softwaren.

Sådan ser grafikken ud, der er dukket op i femte betaversion af iOS 12. Og altså angiveligt afslører kommende iPad-design (Kilde: 9to5Mac.com)

Sådan ser grafikken ud, der er dukket op i femte betaversion af iOS 12. Og altså angiveligt afslører kommende iPad-design (Kilde: 9to5Mac.com)

Tiden nærmer sig for, hvornår Apple normalt afholder deres årlige ”iPhone-event” og måske eventen i år også vil byde på nye iPad Pro-varianter.

Rygterne svirrer i hvert fald og har i den seneste tid taget til om, at en nærmest rammeløs iPad Pro er på vej. Og informationer fra iOS 12 softwaren gør ikke disse rygter mindre. Det skriver Tek.no.

Det er 9to5Mac.com, der har opdaget grafikkerne i betaversionen af iOS 12. Du kan se hvordan grafikken af iPads er i dag, samt en nyere iPad. På den nye grafik er der meget lidt ”ramme” udenom, ingen hjemknap eller synligt frontkamera. Denne grafik er dukket op i iOS 12 beta 5.

 – Kan din iPhone og iPad opdateres til iOS 12?

Apple-nyheder dukker ofte op i iOS-koderne. Dette skete eksempelvis også med iPhone X, da den blev afsløret i en kode før lanceringen. HomePod-højttaleren blev også spottet i en grafik, som altså nu umiddelbart også gør sig gældende for en ny rammeløs iPad.

Derfor regner vi med, at vi får sådan en iPad at se i nærmeste fremtid. Der har også igennem længere tid floreret rygter om en iPad med Face ID ville se dagens lys.

Gennem årene har iPad’en ændret sig fra model til model og Apple har blandt andet forsøgt sig med skærme i forskellige størrelser.

Om denne nærmest rammeløse iPad vil blive afsløret til samme event, hvor det forventes vi får nye iPhone-modeller præsenteret, er uvist.

Det er da også kun traditionen og rygterne, der gør, at vi forventer nye iPhone-modeller. Rygterne svirrer eksempelvis om iPhones i nye farver. Eneste sikre er dog, at Apple frigiver iOS 12 til offentligheden i løbet af efteråret. Traditionen gør, at vi forventer iOS 12 bliver frigivet i forbindelse med lanceringen af en ny iPhone-model.

 – Har den næste iPhone dual-SIM?

MereMobil.dk holder øje med rygterne og eventuelle officielle udmeldinger fra Apple om kommende produkter.

Mere til historien

En undersøgelse har vist, at Apple-brugere køber applikationer for flere penge end Android-brugerne gør.

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram