Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

Apple har givet det første smugkig på iOS 12, men hvilke iPhones kan opdateres til iOS 12? Svaret på det spørgsmål finder du her.

 - "Hvilke iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12"? Det korte svar er fra iPhone 5S samt iPads fra 2013.

Apple har netop givet et smugkig på den næste store iOS-opdatering, der helt som forventet får navnet iOS 12. Dette smugkig på den næste store opdatering er en tradition ved Apples årlige udviklerkonference WWDC, hvor udviklerne får frigivet den allerførste version.

I tiden op mod WWDC har der været mange skriverier om iOS 12, og hvad man vil kunne forvente af opdateringen. Flere medier har antydet, at nyhederne ville være begrænset, da opdateringen primært ville give en bedre stabilitet.

Apple leveres ved WWDC 2018 en spændende iOS 12 opdatering hvor fokus var på, at gøre softwaren hurtigere. Også på ældre iPhones og iPads. Desuden får du blandt andet muligheden for, at tale med flere i FaceTime og få billeder udvalgt til dig, Du kan også tage kontrol over dit mobilforbrug med statistik over forbruget. Desuden kommer Safari med bedre beskyttelse af dig.

OVERBLIK: iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere - og de andre nyheder

iOS 12 understøtter faktisk præcis de samme modeller, som tilfældet var med iOS 11. Dermed er der altså ikke nogle modeller, som udgår i år og ikke længere understøttes. De tidligere år har den ældste model ellers været ”droppet”, når den nyeste softwareopdatering var klar.

Det betyder altså, at Apple understøtter iPhones og iPads helt tilbage fra 2013. iPhones og iPads siden 2013 har alle benyttet 64-bit chips, hvilket var en af de ting, der blev rettet op på i forbindelse med sidste års store softwareopdatering iOS 11.

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du opdaterer.

iOS 12 understøttes på følgende enheder:

  • iPhones: iPhone 5S, iPhone SE , iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.
  • iPads: iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad (5. generation) og alle iPad Pro-modeller.
  • iPod Touch: iPod Touch (6. generation).

Den endelige version af iOS 12 forventes, at blive frigivet i løbet af efteråret. Det er endnu uvist præcis hvornår opdateringen vil være klar i sin endelige ”form”. 

LÆS OGSÅ: WatchOS 5 gør dit Apple Watch til et sportsur

Mere til historien

Det var rygtet, at Apple ville lancere blandt andet en iPhone SE og et nyt Apple Watch i forbindelse med udviklerkonferencen WWDC 2018, men dette blev altså ikke tilfældet.

Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
42 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram