Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

Apple har givet det første smugkig på iOS 12, men hvilke iPhones kan opdateres til iOS 12? Svaret på det spørgsmål finder du her.

 - "Hvilke iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12"? Det korte svar er fra iPhone 5S samt iPads fra 2013.

Apple har netop givet et smugkig på den næste store iOS-opdatering, der helt som forventet får navnet iOS 12. Dette smugkig på den næste store opdatering er en tradition ved Apples årlige udviklerkonference WWDC, hvor udviklerne får frigivet den allerførste version.

I tiden op mod WWDC har der været mange skriverier om iOS 12, og hvad man vil kunne forvente af opdateringen. Flere medier har antydet, at nyhederne ville være begrænset, da opdateringen primært ville give en bedre stabilitet.

Apple leveres ved WWDC 2018 en spændende iOS 12 opdatering hvor fokus var på, at gøre softwaren hurtigere. Også på ældre iPhones og iPads. Desuden får du blandt andet muligheden for, at tale med flere i FaceTime og få billeder udvalgt til dig, Du kan også tage kontrol over dit mobilforbrug med statistik over forbruget. Desuden kommer Safari med bedre beskyttelse af dig.

OVERBLIK: iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere - og de andre nyheder

iOS 12 understøtter faktisk præcis de samme modeller, som tilfældet var med iOS 11. Dermed er der altså ikke nogle modeller, som udgår i år og ikke længere understøttes. De tidligere år har den ældste model ellers været ”droppet”, når den nyeste softwareopdatering var klar.

Det betyder altså, at Apple understøtter iPhones og iPads helt tilbage fra 2013. iPhones og iPads siden 2013 har alle benyttet 64-bit chips, hvilket var en af de ting, der blev rettet op på i forbindelse med sidste års store softwareopdatering iOS 11.

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du opdaterer.

iOS 12 understøttes på følgende enheder:

  • iPhones: iPhone 5S, iPhone SE , iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.
  • iPads: iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad (5. generation) og alle iPad Pro-modeller.
  • iPod Touch: iPod Touch (6. generation).

Den endelige version af iOS 12 forventes, at blive frigivet i løbet af efteråret. Det er endnu uvist præcis hvornår opdateringen vil være klar i sin endelige ”form”. 

LÆS OGSÅ: WatchOS 5 gør dit Apple Watch til et sportsur

Mere til historien

Det var rygtet, at Apple ville lancere blandt andet en iPhone SE og et nyt Apple Watch i forbindelse med udviklerkonferencen WWDC 2018, men dette blev altså ikke tilfældet.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
42 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram