Kan din iPhone og iPad kan opdateres til iOS 12?

Apple har givet det første smugkig på iOS 12, men hvilke iPhones kan opdateres til iOS 12? Svaret på det spørgsmål finder du her.

 – “Hvilke iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12”? Det korte svar er fra iPhone 5S samt iPads fra 2013.

Apple har netop givet et smugkig på den næste store iOS-opdatering, der helt som forventet får navnet iOS 12. Dette smugkig på den næste store opdatering er en tradition ved Apples årlige udviklerkonference WWDC, hvor udviklerne får frigivet den allerførste version.

I tiden op mod WWDC har der været mange skriverier om iOS 12, og hvad man vil kunne forvente af opdateringen. Flere medier har antydet, at nyhederne ville være begrænset, da opdateringen primært ville give en bedre stabilitet.

Apple leveres ved WWDC 2018 en spændende iOS 12 opdatering hvor fokus var på, at gøre softwaren hurtigere. Også på ældre iPhones og iPads. Desuden får du blandt andet muligheden for, at tale med flere i FaceTime og få billeder udvalgt til dig, Du kan også tage kontrol over dit mobilforbrug med statistik over forbruget. Desuden kommer Safari med bedre beskyttelse af dig.

OVERBLIK: iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere – og de andre nyheder

iOS 12 understøtter faktisk præcis de samme modeller, som tilfældet var med iOS 11. Dermed er der altså ikke nogle modeller, som udgår i år og ikke længere understøttes. De tidligere år har den ældste model ellers været ”droppet”, når den nyeste softwareopdatering var klar.

Det betyder altså, at Apple understøtter iPhones og iPads helt tilbage fra 2013. iPhones og iPads siden 2013 har alle benyttet 64-bit chips, hvilket var en af de ting, der blev rettet op på i forbindelse med sidste års store softwareopdatering iOS 11.

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du opdaterer.

iOS 12 understøttes på følgende enheder:

  • iPhones: iPhone 5S, iPhone SE , iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.
  • iPads: iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad (5. generation) og alle iPad Pro-modeller.
  • iPod Touch: iPod Touch (6. generation).

Den endelige version af iOS 12 forventes, at blive frigivet i løbet af efteråret. Det er endnu uvist præcis hvornår opdateringen vil være klar i sin endelige ”form”. 

LÆS OGSÅ: WatchOS 5 gør dit Apple Watch til et sportsur

Mere til historien

Det var rygtet, at Apple ville lancere blandt andet en iPhone SE og et nyt Apple Watch i forbindelse med udviklerkonferencen WWDC 2018, men dette blev altså ikke tilfældet.

Slettede billeder på iPhone dukker op igen

En rigtig træls iOS-fejl er opstået efter den seneste softwareopdatering. Slettede billeder er dukket op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
42 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram