Apple Watch bliver i højere grad et sportsur

Når du opdaterer Apple Watch til watchOS 5 får uret endnu flere sports- og motionsfunktioner. Læs om dem her.

Når du til efteråret kan opdatere dit Apple Watch til watchOS 5 vil Apples smartwatch i højere grad end tidligere minde om et sportsur.

Fra watchOS 5 indbygges eksempelvis nye funktioner til løbere. Dette indebærer måling af kadence (skridt per minut) ved både løb og gang. Der kommer også en tempoalarm.

Tempoalarmen giver besked, hvis brugeren ligger under et forudindstillet tempo. Fremover kan løberne desuden følge tempoet for den foregående kilometer, der bliver vist sammen med gennemsnitstempoet eller aktuelt tempo. Denne måling kaldes ”rolling last mile”.

LÆS OGSÅ: iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere

Lav konkurrencer om bevægelse

Cirklerne på Apple Watch, som viser ens aktivitet, er, ifølge Apple, meget populære. Nu får denne funktion en ny twist. Du kan nemlig oprette en dyst med vennerne. Dysten varer en uge, og deltagerne optjener point ved at lukke aktivitetscirklerne.

Apple Watch kan registrere hvilken aktivitet du er i gang med, og dermed minde om, at starte det rigtige træningspas, så træningen kan blive registreret. Hvis der ikke har været aktivitet på en session i et stykke tid, mindes brugeren om at afslutte aktiviteten.

Lige nu har træningsfunktionen 12 træningspas indbygget. Fra watchOS 5 tilføjes Yoga og Vandretur.

Lyt offline under træningen

Med watchOS 5 kan brugerne lytte til deres podcasts på farten. Dette sker ved at streame de podcasts man har i kataloget. Episoderne bliver automatisk synkroniseret.

Udviklere af apps kan desuden udvikle deres apps til at kunne afspille indhold offline på Apple Watch. Apple nævner selv apps som Pandora og Audible som eksempler. Mon ikke at en musikapp som Spotify vil gøre brug af offline-musik fremadrettet?

WatchOS 5 kommer til efteråret til Apple Watch Series 1 og nyere modeller. Det helt originale (første) Apple Watch kan ikke opdateres til WatchOS 5, oplyser Apple.

Deltagere af Apples udviklerprogram kan hente en tidlig betaversion allerede nu (4. juni 2018).

LÆS OGSÅ: Så blev Apple Watch endelig smart

Mere til historien

Apple har som en hyldest til Pride lanceret en ny urskive. Pride urskiven hentes via urskivegalleriet på iPhone i Apple Watch appen. Uret skal være opdateret til watchOS 4.3.1 for at kunne gøre Pride urskiven.

Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får større skærm

RYGTE: Det kommende Apple Watch Series 8 vil få en skærm, der er 12 procent større end skærmen på Apple Watch Series 7.

(mere…)
Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram