Apple Watch bliver i højere grad et sportsur

Når du opdaterer Apple Watch til watchOS 5 får uret endnu flere sports- og motionsfunktioner. Læs om dem her.

Når du til efteråret kan opdatere dit Apple Watch til watchOS 5 vil Apples smartwatch i højere grad end tidligere minde om et sportsur.

Fra watchOS 5 indbygges eksempelvis nye funktioner til løbere. Dette indebærer måling af kadence (skridt per minut) ved både løb og gang. Der kommer også en tempoalarm.

Tempoalarmen giver besked, hvis brugeren ligger under et forudindstillet tempo. Fremover kan løberne desuden følge tempoet for den foregående kilometer, der bliver vist sammen med gennemsnitstempoet eller aktuelt tempo. Denne måling kaldes ”rolling last mile”.

LÆS OGSÅ: iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere

Lav konkurrencer om bevægelse

Cirklerne på Apple Watch, som viser ens aktivitet, er, ifølge Apple, meget populære. Nu får denne funktion en ny twist. Du kan nemlig oprette en dyst med vennerne. Dysten varer en uge, og deltagerne optjener point ved at lukke aktivitetscirklerne.

Apple Watch kan registrere hvilken aktivitet du er i gang med, og dermed minde om, at starte det rigtige træningspas, så træningen kan blive registreret. Hvis der ikke har været aktivitet på en session i et stykke tid, mindes brugeren om at afslutte aktiviteten.

Lige nu har træningsfunktionen 12 træningspas indbygget. Fra watchOS 5 tilføjes Yoga og Vandretur.

Lyt offline under træningen

Med watchOS 5 kan brugerne lytte til deres podcasts på farten. Dette sker ved at streame de podcasts man har i kataloget. Episoderne bliver automatisk synkroniseret.

Udviklere af apps kan desuden udvikle deres apps til at kunne afspille indhold offline på Apple Watch. Apple nævner selv apps som Pandora og Audible som eksempler. Mon ikke at en musikapp som Spotify vil gøre brug af offline-musik fremadrettet?

WatchOS 5 kommer til efteråret til Apple Watch Series 1 og nyere modeller. Det helt originale (første) Apple Watch kan ikke opdateres til WatchOS 5, oplyser Apple.

Deltagere af Apples udviklerprogram kan hente en tidlig betaversion allerede nu (4. juni 2018).

LÆS OGSÅ: Så blev Apple Watch endelig smart

Mere til historien

Apple har som en hyldest til Pride lanceret en ny urskive. Pride urskiven hentes via urskivegalleriet på iPhone i Apple Watch appen. Uret skal være opdateret til watchOS 4.3.1 for at kunne gøre Pride urskiven.

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
Lille opdatering til din iPhone

Nu kan din iPhone og iPad opdateres.

(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram