Apple lancerer iPhone SE 2 til WWDC – plus tre andre iPhones i år

2

RYGTE: Skal man tro nyeste rygter så vil Apple ikke ”kun” lancerer tre iPhones i år – men hele fire modeller. iPhone SE 2 måske nu til WWDC.

Apple afholder i næste uge deres årlige udviklerkonference WWDC. Og foruden smugkig på nye softwareopdateringer, som iOS, macOS osv. så er der måske også en ny iPhone lancering på vej.

Skal man tro journalisten Gordon Kelly, der leverer indhold til flere store medier som blandt andet Forbes, vil Apple lancerer hele fire iPhone-modeller i år. Gordon Kelly skulle være kommet i besiddelse af oplysningerne fra Apples underleverandører.

De iPhone-modeller, som Apple altså vil lancerer, skulle være iPhone X, iPhone X Plus og en budgetvenlig iPhone X. Der har allerede været en række rygter om anden generation af iPhone SE siden den første så dagens lys. Men endnu har Apple altså ikke lanceret en efterfølger.

Måske allerede til WWDC 2018 vil iPhone SE 2 blive offentliggjort. I hvert fald ifølge Gordon Kelly’s oplysninger, så skulle den blive afsløret i juni. Hvilket altså måske så er til WWDC. Dette er dog modstridende overfor andre rygter, som mener det ”kun” bliver et nye Apple Watch vi får lanceret til Apples udviklerkonference.

WWDC 2018 – det siger rygterne om Apples store event mandag

Foruden iPhone SE 2, så skulle årets øvrige tre iPhones blive en iPhone X, ligesom den vi kender. Men også en iPhone X Plus skulle se dagens lys. Skærmen på denne ventes, at være på 6,5 tommer. Mens den mere ”budgetvenlige” iPhone X angiveligt kommer med en 6,1 tommer LCD-skærm.

Twitter-brugeren OnLeaks har lækket billeder og video af det, som altså skulle blive den billige iPhone X.

Om rygterne holder stik er endnu uvist. Men mandag er vi i hvert fald klogere på om WWDC byder på hardwarelancering.

Apple klar med iOS 11.4 – nu der Beskeder i iCloud og AirPlay 2

Mere til historien

Læs mere om iOS 12 og hvad du kan forvente af opdateringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer