Apple klar med iOS 11.4 – nu der Beskeder i iCloud og AirPlay 2

Beskeder i iCloud og AirPlay 2 nogle af nyhederne i iOS 11.4, som Apple netop har frigivet. Du kan downloade den nu – læs om alle nyhederne her.

iOS 11.4

iOS 11.4 blev frigivet den 29. maj 2018 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har her til aften dansk tid (29. maj 2018) frigivet opdateringen iOS 11.4, der byder på to helt store nyheder. Men også en hel masse andet.

iOS 11.4 er den fjortende opdateringen, siden Apple udsendte iOS 11 i september 2017. iOS 11.4 kommer en måned efter iOS 11.3.1.

Der er to helt store nyheder i iOS 11.4 – nemlig AirPlay 2, som understøtter multi-room lyd, samt  Beskeder i iCloud der er en feature, som mange har talt om længe. Ja faktisk siden WWDC 2017 i juni. Men nu er disse altså klar i iOS 11.4.

Derudover byder opdateringen også på understøttelse af HomePod-stereopar, samt fejlrettelser og forbedringer.

LÆS OGSÅ: Rygter om de næste iPhones

Mere om Beskeder i iCloud

Beskeder i iCloud gør, at iMessages og SMS-beskeder kommer på alle dine enheder, som du er logget ind på med dit Apple-ID.

Beskeder i iCloud lader dig downloade alle dine beskeder på nye enheder. Sletter du en besked på én enhed, så bliver den slettet på alle enheder, hvilket ikke var tilfældet før iOS 11.4 opdateringen.

Ældre beskeder og billeder mv., der sendes, gemmes også i iCloud og ikke på den enkelte enhed. Hvilket sparer plads på enhederne.

Man slår Beskeder i iCloud til i indstillinger for iCloud

Du kan downloade opdateringen i Indstillinger > Generelt>– Software opdatering.

LÆS OGSÅ: Fra iOS 12 vil Apple løsne grebet om NFV

Disse enheder kan køre iOS 11.4

Følgende enheder understøtter opdateringen til iOS 11.4

  • iPhones: iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.
  • iPads: iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad (5. generation) og alle iPad Pro-modeller.
  • iPod Touch: iPod Touch (6. generation).

Apple afslører sandsynligvis lidt om iOS 12 opdateringen til deres kommende WWDC 2018, som afholdes i næste uge. Den endelige opdatering ventes dog først at blive frigivet i efteråret.


VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Enheder der understøtter AirPlay 2 er Apple TV og Apple HomePod, men i fremtiden vil tredjepartshøjttalere fra producenter som Bang & Olufsen, Bluesound, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Libratone, Marantz, Marshall, Naim, Pioneer og Sonos. Det skriver MacRumors.com.

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Lille opdatering til din iPhone

Nu kan din iPhone og iPad opdateres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram