iPhone XC – er måske navnet på Apples ”billig”-iPhone

0

Apple er ifølge rygterne på vej med tre nye iPhones, hvoraf den billigste angiveligt får navnet iPhone XC.

Den billigste iPhone-model, måske iPhone XC, der lanceres ved Apples event onsdag den 12. september kommer formentlig med LCD-skærm (Foto: MKHD)
Den billigste iPhone-model, måske iPhone XC, der lanceres ved Apples event onsdag den 12. september kommer formentlig med LCD-skærm (Foto: MKHD)

Apples store efterårsevent løber af staben på onsdag (12. september 2018). Her ventes det, at Apple vil afsløre tre nye modeller. Ifølge flere store medier, som Forbes, 9to5Mac og Engadget, så forlyder det nu, at den billigste model vil få navnet iPhone XC. Det skriver Tek.no.

Afsløringen af navnet stammer fra en kinesisk teleoperatør, som har lækket et billede, der altså angiveligt viser navnet iPhone XC.

Tidligere har navnene iPhone XS, iPhone XS Plus eller iPhone XS Max og iPhone XI floreret.

iPhone XC skal altså blive den ”billige” model, men billig-billig bliver den ikke. Hvis CNBC får ret, så vil prisen på billig-modellen blive omkring 849 dollars. Holder dettes stik så bliver det altså på niveau med iPhone 8-priserne, da de blev lanceret sidste år.

Bliver navnet “iPhone XC”, så er det første gang siden 2013, at Apple igen bruger ”C” i navnet på en iPhone. Her lancerede de billig-telefonerne iPhone 5C. Disse blev dog aldrig den store succes, som Apple havde håbet på. Selvom salgstallene var bedre end salgstallene for Samsung Galaxy S4.

Det er altså uvist om navnet bliver iPhone XC eller iPhone XS – eller om Apple overrasker med et helt tredje navn. Det ventes dog, at det er sikkert den kommer med en LCD-skærm.

Det er i øvrigt også uvist om Apple ”dropper” 3D-Touch, hvilket var en teknologi, som blev introduceret i 2015 på iPhone 6S. Rygterne om dette startede for flere måneder siden.

3D Touch droppes måske i kommende iPhones

Ingen kommentarer

Men iPhone XC (eller hvad navnet bliver) skulle komme med en 6,1 tommer LCD-skærm, men der også florerer rygter om dual-SIM. Om dette gælder alle markeder eller er tiltænkt det asiatiske marked er usikkert.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

MereMobil.dk dækker Apples event onsdag den 12. september 2018 klokken 19.00.­­

Foruden nye iPhone-modeller så ventes det også, at Apple vil lancerer en ny iPad Pro og et nyt Apple Watch (Apple Watch Series 4).

 – Apple Watch Series 4 – nyt Apple Watch er lækket


VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

iPhone X er den første iPhone, som kom med en OLED-skærm. Du kan blive klogere på fordelene og ulemperne ved de to forskellige skærmtyper i vores baggrunds-artikel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer