Apple Watch Series 4 – nyt Apple Watch lækket

2

Apple har inviteret til iPhone-event, men det forlyder også at der kommer et nyt Apple Watch. Billeder og specifikationer af Apple Watch Series 4 er lækket.

Apple Watch Series 4 lækket på 9to5mac.com (Kilde: 9to5mac.com)
Apple Watch Series 4 lækket på 9to5mac.com (Kilde: 9to5mac.com)

Apple har inviteret verdenspressen til event onsdag den 12. september. Her ventes det, at vi skal se dette års iPhone-modeller. Men der er umiddelbart også mere i støbeskeen.

Ifølge rygtebørsen vil Apple også afsløre et nyt Apple Watch, der får navnet Apple Watch Series 4.

Disse rygter stemmer også overens med, at 9to5mac.com har offentliggjort nogle oplysninger om både en af de kommende iPhones, men altså også om netop Apple Watch Series 4.

LÆS OGSÅ: Se det lækkede billede af iPhone XS

Ifølge 9to5mac.com, så er skærmen blevet større på Apple Watch – faktisk cirka hele 15 procent. Men det betyder ikke, at selve urkassen også er blevet større. Her er størrelsen præcis som på de foregående modeller. Dermed er skærmen altså blevet større ved, at minimere kanterne.

Apple Watch Series 4 kommer også med nye watch-faces, hvilket på dansk er ”urskiver”.

Der ses også et nyt ”hul” mellem knappen på siden af uret og ”Digital Crown”, hvilket kunne ligne en ekstra mikrofon.

Ældre versioner hitter

En ny undersøgelse på det amerikanske marked viser, at Apple Watch fortsat er markedslederen når det kommer til smartwatches (og smartbands). Apples markedsandel er på 41 procent, mens Fitbit indtager andenpladsen med 21 procent.

Trods en vækst på smartwatch markedet på 37 procent sidste år, så virker det til, at det er de gamle produkter, som sælger. Ifølge Counterpoint, så virker det til køberne ”kun” vælger Apple Watch Series 3, hvis de ønsker modellen med mobildata. Det skriver 9to5mac.com.

Om det samme gør sig gældende på det danske marked er uvist. Men måske Apple Watch Series 4 kan ændre på disse tal når det ser dagens lys.

MereMobil.dk dækker Apples event, hvor vi altså måske får Apple Watch Series 4 at se.

Mere til historien

9to5mac.com har også lækket et billede af det, som altså ventes at blive en af de nye iPhones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer