iPhone XS er lækket på billeder – se den her

2

Rygter og spekulationer svirrer i øjeblikket om de kommende iPhones. Nu er billeder lækket af en af dette års nye iPhone-modeller. Du kan iPhone XS her.

Lækkede billeder af iPhone XS (Kilde: 9to5mac.com)
Lækkede billeder af iPhone XS (Kilde: 9to5mac.com)

Apple har inviteret verdenspressen indenfor til offentliggørelsen af dette års iPhone-modeller. Dette event foregår onsdag den 12. september 2018 klokken 19.00 (dansk tid). Men allerede nu er der lækket en af de nye modeller på billede.

Nu kommer der nye iPhones – se datoen for eventen her

Det er modellen, som ventes at få navnet iPhone XS, at der er blevet lækket. Det er 9to5mac.com, der har fået fat i billederne af den kommende iPhone.

Billederne kunne godt ligne det der bliver de officielle pressefotos. De navne 9to5mac.com oplyser er de selvsamme, som den norske webshop Mytrendyphone.no afslørede tidligere på ugen også. De “hårdnakkede” rygter om iPhone-modellernes navne gentages altså.

Norsk netbutik har måske afsløret de nye iPhones

Skal man tro de seneste oplysninger, så vil navnene blive iPhone XS, iPhone XS Plus og iPhone XI. Og i hvert fald iPhone XS-modellerne skulle komme i en ny guld farve. Det er den, som er gengivet på billedet.

Rygterne har også længe svirret om, at der ville være forsalg på en eller flere af de nye iPhone-modeller allerede fredag den 14. september 2018. Det er endnu uvist om dette holder stik. Men alt dette og meget mere bliver vi klogere på til Apples event onsdag den 12. september.

 – Nye iPhones er måske klar til forsalg den 14. september

MereMobil.dk dækker eventen onsdag den 12. september 2018.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på om billederne er ægte eller ej.

Mere til historien

Til samme event forventes det også, at Apple vil afsløre fjerde generation af deres Apple Watch, som angiveligt vil lyde navnet Apple Watch Series 4.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer