iPhone XS er lækket på billeder – se den her

Rygter og spekulationer svirrer i øjeblikket om de kommende iPhones. Nu er billeder lækket af en af dette års nye iPhone-modeller. Du kan iPhone XS her.

Lækkede billeder af iPhone XS (Kilde: 9to5mac.com)

Lækkede billeder af iPhone XS (Kilde: 9to5mac.com)

Apple har inviteret verdenspressen indenfor til offentliggørelsen af dette års iPhone-modeller. Dette event foregår onsdag den 12. september 2018 klokken 19.00 (dansk tid). Men allerede nu er der lækket en af de nye modeller på billede.

- Nu kommer der nye iPhones - se datoen for eventen her

Det er modellen, som ventes at få navnet iPhone XS, at der er blevet lækket. Det er 9to5mac.com, der har fået fat i billederne af den kommende iPhone.

Billederne kunne godt ligne det der bliver de officielle pressefotos. De navne 9to5mac.com oplyser er de selvsamme, som den norske webshop Mytrendyphone.no afslørede tidligere på ugen også. De "hårdnakkede" rygter om iPhone-modellernes navne gentages altså.

- Norsk netbutik har måske afsløret de nye iPhones

Skal man tro de seneste oplysninger, så vil navnene blive iPhone XS, iPhone XS Plus og iPhone XI. Og i hvert fald iPhone XS-modellerne skulle komme i en ny guld farve. Det er den, som er gengivet på billedet.

Rygterne har også længe svirret om, at der ville være forsalg på en eller flere af de nye iPhone-modeller allerede fredag den 14. september 2018. Det er endnu uvist om dette holder stik. Men alt dette og meget mere bliver vi klogere på til Apples event onsdag den 12. september.

 - Nye iPhones er måske klar til forsalg den 14. september

MereMobil.dk dækker eventen onsdag den 12. september 2018.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på om billederne er ægte eller ej.

Mere til historien

Til samme event forventes det også, at Apple vil afsløre fjerde generation af deres Apple Watch, som angiveligt vil lyde navnet Apple Watch Series 4.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram