Norsk netbutik har måske afsløret de nye iPhones

Det er uvist, hvornår Apple offentliggør de nye iPhone-modeller. Men nu har en norsk website måske afsløret navnene på dette års iPhone-modeller.

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

- ”iPhone XS Plus er en flot opgradering af iPhone X. Apples 2018-flagskib har samme design, men den kommer med kraftigere ydelse med den nye A12-processor og iOS 12,” sådan præsenterer den norske netbutik Mytrendyphone én af de nye iPhone-modeller, som Apple angiveligt vil afsløre om et par uger. Det skriver Tek.no.

 - Apple satser alt på X-design

Mytrendyphone, der sælger mobiltelefoner, mobiltilbehør og reparation, har oprettet telefonerne iPhone XI, iPhone XS og iPhone XS Plus på deres hjemmeside med link til forskelligt tilbehør til disse telefoner.

Forhandleren oplyser også detaljer fra skærmstørrelse, skærmtype og processor på iPhone XS. Det bliver den billigste af de nye modeller – og kommer med en 6,1 tommer LCD-skærm, aluminiumsramme, A12-processor, som er 10 procent hurtigere end forgængeren.

 - Apple Pay er klar til alle danskere - men det koster

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

Derudover er det tilbehør til de forskellige modeller, der er at finde på Mytrendyphone. Der er dog ingen af de specifikke covers, som der findes billeder af eller der er på lager endnu.

Tek.no har forsøgt at få en kommentar fra Mytrendyphone, men uden held. Det er derfor uvist om det er oprettet baseret på rygter og spekulationer eller om de har konkrete oplysninger fra Apple.

 - Analytiker: Næste iPhone understøtter Apple Pencil

Får den største iPhone-model en skærm på 6,5 tommer, som det rygtes. Ja, så bliver det den største iPhone-skærm til dato. Den er dermed også næsten ligeså stor, som på en iPad Mini.

Mere til historien

Mytrendyphone.no kan have oprettet produkterne og iPhone-modelnavnene for, at få en god placering i Google når telefonerne offentliggøres, samt en masse omtale ved at have lækket navnene.

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram