Norsk netbutik har måske afsløret de nye iPhones

Det er uvist, hvornår Apple offentliggør de nye iPhone-modeller. Men nu har en norsk website måske afsløret navnene på dette års iPhone-modeller.

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

- ”iPhone XS Plus er en flot opgradering af iPhone X. Apples 2018-flagskib har samme design, men den kommer med kraftigere ydelse med den nye A12-processor og iOS 12,” sådan præsenterer den norske netbutik Mytrendyphone én af de nye iPhone-modeller, som Apple angiveligt vil afsløre om et par uger. Det skriver Tek.no.

 - Apple satser alt på X-design

Mytrendyphone, der sælger mobiltelefoner, mobiltilbehør og reparation, har oprettet telefonerne iPhone XI, iPhone XS og iPhone XS Plus på deres hjemmeside med link til forskelligt tilbehør til disse telefoner.

Forhandleren oplyser også detaljer fra skærmstørrelse, skærmtype og processor på iPhone XS. Det bliver den billigste af de nye modeller – og kommer med en 6,1 tommer LCD-skærm, aluminiumsramme, A12-processor, som er 10 procent hurtigere end forgængeren.

 - Apple Pay er klar til alle danskere - men det koster

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

Mytrendyphone.no har måske afsløret navnene på Apples iPhone 2018-modellerne

Derudover er det tilbehør til de forskellige modeller, der er at finde på Mytrendyphone. Der er dog ingen af de specifikke covers, som der findes billeder af eller der er på lager endnu.

Tek.no har forsøgt at få en kommentar fra Mytrendyphone, men uden held. Det er derfor uvist om det er oprettet baseret på rygter og spekulationer eller om de har konkrete oplysninger fra Apple.

 - Analytiker: Næste iPhone understøtter Apple Pencil

Får den største iPhone-model en skærm på 6,5 tommer, som det rygtes. Ja, så bliver det den største iPhone-skærm til dato. Den er dermed også næsten ligeså stor, som på en iPad Mini.

Mere til historien

Mytrendyphone.no kan have oprettet produkterne og iPhone-modelnavnene for, at få en god placering i Google når telefonerne offentliggøres, samt en masse omtale ved at have lækket navnene.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram