Apple Pay er klar til alle danskere – men det koster

Jyske Bank tilbyder Apple Pay til alle danskere – uanset bank. Der er dog et ”men”. Bliv klogere på det nye tilbud og hvad det kræver her.

Jyske Bank klar med Apple Pay (Foto: Jyske Bank - Facebook)
Jyske Bank klar med Apple Pay (Foto: Jyske Bank – Facebook)

Apple Pay har i Danmark været eksklusivt for kunder hos Nordea og Jyske Bank. Men nu er Jyske Bank klar med et tilbud, som gør det muligt for alle andre bankkunder, at benytte Apple Pay.

I dag åbner Apple Pay i Danmark

Du skal oprette dig via Jyske Banks hjemmeside. Der er bare lige den “lille” betingelse, at du skal oprette et VISA-kort i Jyske Bank.

Kortet er uden kredit, og det kræver, at du overfører penge til den konto før du kan bruge pengene med Apple Pay. Der er dog ikke et krav om, at du flytter dine eksisterende konti fra din nuværende bank.

Alt det med småt…

Er du mellem 18-27 år, så er du heldig. For der er det gratis at oprette en konto i Jyske Bank. Er du over 27 år, så har du vundet en udgift, da det koster 15 kroner om måneden. Dermed kan det altså koste dig 180 kroner om året at få adgang til Apple Pay.

 – Apple Pay er oftest dyrest til mobilbetalinger

Jyske Banks topchef, Anders Dam, er fortaler for et kontantløst samfund. Men det er altså ikke kun for at fremme dette, at Jyske Bank nu tilbyder danskerne muligheden for at få Apple Pay uanset bank. Banken scorer jo det månedlige gebyr fra en række brugere, og måske ender nogle med at skifte til Jyske Bank på den lange bane.

Nu tilbyder Jyske Bank Apple Pay til andre bankers kunder via vort nye online system. Brugeren kan sagtens beholde sin egen bank, men skal online oprette sig som kunde i Jyske Bank. Herefter bestiller kunden et Visa-Mobil kort. Overfører nogle penge til den nye konto …..

— Anders Dam (@DamAnders) 17. august 2018

For at få oprettet dig til Apple Pay, så kræver det også at du giver samtykke til en masse ting. De får alle dine oplysninger fra SKAT osv. Du får tilgengæld muligheden for, at betale via Apple Pay i alle butikker, hvor du kan bruge kontaktløst VISA-kort – både i ind- og udland. Ligesom Apple Pay også kan bruges, som betalingsmiddel i en række apps og webshops.

Det kræver i øvrigt også, at du har en iPhone 6 eller nyere, samt har den seneste iOS opdatering for at kunne bruge Apple Pay. Det oplyser Jyske Bank.

Mere til historien

Handler du meget i Coop-butikker så kan du benytte deres egen applikation, til at betale med mobilen i Coops butikker. Desuden optjener du også point.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
60 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram