Du kan betale med mobilen i Coops butikker

TIP: Tag mobilen frem i SuperBrugsen og betal. Coop har i stilhed åbnet for mobilbetaling i kædens forretninger. Læs her hvordan du gør.

Coop Medlem

Medlemskort i Coop Medlem app (Foto: MereMobil.dk)

Under radaren, og uden at tiltrække sig nogen særlig opmærksomhed, har Coop gjort det muligt, at bruge smartphonen som betalingsmiddel i kædens forretninger. Det vil sige i blandt andet SuperBrugsen, Kvickly og Fakta.

Coops tiltag er sket, mens Nets forsøger at få opmærksomhed omkring deres dankort-app, og MobilePay spreder deres betalingsmulighed til flere butikker.

Betalingen i Coops butikker sker via Coops egen app Coop Medlem.

Med Coop Medlem kan man, mens varerne scannes ved kassen, lægge telefonen på den sorte Bluetooth-terminal, hvorefter ens medlemskort registreres. Nu registreres medlemspoint, og kassebonen kommer digitalt ind under kvitteringer i applikationen, men man kan faktisk også betale via dette flow.

Rema 1000 vælger MobilePay fremfor Nets

Kræver ikke Coop Bank

I menuen findes også punktet ”Betalingskort”. Hvis man taster ens betalingskort, f.eks. et Dankort, ind her, så kan mobilen bruges til betaling. Udover kortoplysningerne skal man angive en pinkode, der skal bruges ved køb over 200 kroner.

På MereMobil.dk følger vi markedet for mobilbetaling, og vi troede faktisk det krævede en aftale med Coop Bank, før funktionen kunne bruges. Ved en ren tilfældighed gravede vi os mere ned i det, og fandt altså frem til muligheden for betaling.

Vil du betale med mobilen kræver det en nyere smartphone, Bluetooth aktiveret og naturligvis en korrekt opsat Coop Medlem app.

WEB-TV: Bip & Betal – første kig på selvscanning

Sådan betaler du med mobilen hos Coop

Registrering af telefonen (Coop Medlem app) ved kassen (Foto: MereMobil.dk)

Registrering af telefonen (Coop Medlem app) ved kassen (Foto: MereMobil.dk)

Ved kassen åbnes applikationen Coop Medlem, og man trykker på ”Medlemskort”/”i kassen” i øverste højre hjørne.

Nu lægges smartphonen hen over den sorte Bluetooth terminalplade. En kort vibration indikerer, at telefonen er registreret. Butiksassistenten scanner varerne, og når der skal betales, siger du bare, at du gerne vil betale med mobilen.

Betalingen godkendes på smartphone-skærmen med et swipe samt evt. pinkode, hvis købet er over 200 kroner. Pinkoden indtastes på smartphonen.

Når betalingen er gennemført lander kassebon og medlemspoint også i applikationen.

Mikro-betaling for artikler og indhold på vej

Mere til historien

Hvis telefonen ikke registreres korrekt med Bluetooth-pladen, kan du i stedet scanne QR-koden ved kassen, med mobilens kamera inde fra Coop Medlem, hvorefter forbindelsen mellem kassesystemet og telefonen oprettes.

MobilePay er tilbage med vigtig funktion

Det er lidt over et år siden, at funktionen blev kaldt for dyr og lukkede ned, men nu er den på vej tilbage i MobilePay.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Flere supermarkeder dropper MobilePay – næsten ingen bruger det

Yderligere 530 butikker i Danmark udfaser MobilePay som betalingsmiddel.

(mere…)
Dropper MobilePay – følger flere med?

Circle K har droppet MobilePay-betalinger. Nu følger en stor supermarkedskæde efter. Er det starten på en lavine?

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram