Nye iPhones er måske klar til forsalg den 14. september

RYGTE: Snart vil Apple afsløre dette års iPhone-modeller. Det bedste bud på lanceringsskemaet er måske lækket af tyske teleselskaber. Læs seneste nyt her.

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men rygterne og spekulationerne svirrer og har gjort længe. Men nu har to unavngivne tyske teleselskaber måske afsløret planerne for Apples lancering. Det skriver Tech Radar.com.

 – Analytiker: Næste iPhone understøtter Apple Pencil

Det tyske medie Macerkopf angiver ifølge Tech Rader to tyske teleselskaber, som deres pålidelige kilde. Og de skulle angiveligt være i gang med, at forberede forsalget af de nye iPhone-modeller til fredag den 14. september 2018.

Siden 2012 har de nyeste iPhone-modeller været annonceret på den anden tirsdag eller onsdag i september. Derfor kan vi måske også forvente det i år. Holder traditionen vil det altså derfor betyde, at dette års iPhones vil blive offentliggjort tirsdag den 11. september eller onsdag den 12. september 2018.

Sidste år blev iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X offentliggjort tirsdag den 12. september og der blev åbnet for forudbestillingerne på iPhone 8 og iPhone 8 Plus allerede torsdag den 14. september 2017. Den officielle salgsstart var fredag den 22. september 2017 i de første lande.

 – Apple dropper modems fra Qualcomm i dette års iPhones

Det ventes, at Apple vil afsløre tre nye iPhone-modeller i år. Forventeligt bliver det en 5,8 tommer OLED-skærm på iPhone X, 6,5 tommer OLED-skærm på iPhone X Plus og en iPhone 9 med 6,1 tommer LCD skærm. Ligeledes vil udrulningen af iOS 12 blive gjort tilgængelig for alle enheder, der understøtter denne. Det ventes at blive mandag den 18. september 2018.

Det skal dog til slut nævnes, at Apple endnu ikke har meldt noget officielt ud, så oplysningerne er ikke hverken be- eller afkræftet. Derfor er der kun tale om rygter og spekulationer.

MereMobil.dk dækker lanceringen af Apples kommende iPhone-modeller.

 – Næste iPhone kommer i flere farver

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Apple til samme event også vil præsentere en ny MacBook Air og en Mac Mini. Dette er dog heller ikke bekræftet fra Apple.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram