Nye iPhones er måske klar til forsalg den 14. september

RYGTE: Snart vil Apple afsløre dette års iPhone-modeller. Det bedste bud på lanceringsskemaet er måske lækket af tyske teleselskaber. Læs seneste nyt her.

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men rygterne og spekulationerne svirrer og har gjort længe. Men nu har to unavngivne tyske teleselskaber måske afsløret planerne for Apples lancering. Det skriver Tech Radar.com.

 – Analytiker: Næste iPhone understøtter Apple Pencil

Det tyske medie Macerkopf angiver ifølge Tech Rader to tyske teleselskaber, som deres pålidelige kilde. Og de skulle angiveligt være i gang med, at forberede forsalget af de nye iPhone-modeller til fredag den 14. september 2018.

Siden 2012 har de nyeste iPhone-modeller været annonceret på den anden tirsdag eller onsdag i september. Derfor kan vi måske også forvente det i år. Holder traditionen vil det altså derfor betyde, at dette års iPhones vil blive offentliggjort tirsdag den 11. september eller onsdag den 12. september 2018.

Sidste år blev iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X offentliggjort tirsdag den 12. september og der blev åbnet for forudbestillingerne på iPhone 8 og iPhone 8 Plus allerede torsdag den 14. september 2017. Den officielle salgsstart var fredag den 22. september 2017 i de første lande.

 – Apple dropper modems fra Qualcomm i dette års iPhones

Det ventes, at Apple vil afsløre tre nye iPhone-modeller i år. Forventeligt bliver det en 5,8 tommer OLED-skærm på iPhone X, 6,5 tommer OLED-skærm på iPhone X Plus og en iPhone 9 med 6,1 tommer LCD skærm. Ligeledes vil udrulningen af iOS 12 blive gjort tilgængelig for alle enheder, der understøtter denne. Det ventes at blive mandag den 18. september 2018.

Det skal dog til slut nævnes, at Apple endnu ikke har meldt noget officielt ud, så oplysningerne er ikke hverken be- eller afkræftet. Derfor er der kun tale om rygter og spekulationer.

MereMobil.dk dækker lanceringen af Apples kommende iPhone-modeller.

 – Næste iPhone kommer i flere farver

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Apple til samme event også vil præsentere en ny MacBook Air og en Mac Mini. Dette er dog heller ikke bekræftet fra Apple.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram