Nye iPhones er måske klar til forsalg den 14. september

RYGTE: Snart vil Apple afsløre dette års iPhone-modeller. Det bedste bud på lanceringsskemaet er måske lækket af tyske teleselskaber. Læs seneste nyt her.

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men rygterne og spekulationerne svirrer og har gjort længe. Men nu har to unavngivne tyske teleselskaber måske afsløret planerne for Apples lancering. Det skriver Tech Radar.com.

 - Analytiker: Næste iPhone understøtter Apple Pencil

Det tyske medie Macerkopf angiver ifølge Tech Rader to tyske teleselskaber, som deres pålidelige kilde. Og de skulle angiveligt være i gang med, at forberede forsalget af de nye iPhone-modeller til fredag den 14. september 2018.

Siden 2012 har de nyeste iPhone-modeller været annonceret på den anden tirsdag eller onsdag i september. Derfor kan vi måske også forvente det i år. Holder traditionen vil det altså derfor betyde, at dette års iPhones vil blive offentliggjort tirsdag den 11. september eller onsdag den 12. september 2018.

Sidste år blev iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X offentliggjort tirsdag den 12. september og der blev åbnet for forudbestillingerne på iPhone 8 og iPhone 8 Plus allerede torsdag den 14. september 2017. Den officielle salgsstart var fredag den 22. september 2017 i de første lande.

 - Apple dropper modems fra Qualcomm i dette års iPhones

Det ventes, at Apple vil afsløre tre nye iPhone-modeller i år. Forventeligt bliver det en 5,8 tommer OLED-skærm på iPhone X, 6,5 tommer OLED-skærm på iPhone X Plus og en iPhone 9 med 6,1 tommer LCD skærm. Ligeledes vil udrulningen af iOS 12 blive gjort tilgængelig for alle enheder, der understøtter denne. Det ventes at blive mandag den 18. september 2018.

Det skal dog til slut nævnes, at Apple endnu ikke har meldt noget officielt ud, så oplysningerne er ikke hverken be- eller afkræftet. Derfor er der kun tale om rygter og spekulationer.

MereMobil.dk dækker lanceringen af Apples kommende iPhone-modeller.

 - Næste iPhone kommer i flere farver

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Apple til samme event også vil præsentere en ny MacBook Air og en Mac Mini. Dette er dog heller ikke bekræftet fra Apple.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram