Ny Mac Mini og MacBook Air måske på vej

RYGTER: En ny MacBook Air og Mac Mini er på vej inden længe.

Lige om lidt lancerer Apple, ifølge historikken, en eller flere nye iPhones. Sammen med rygterne om præsentationen forlyder det nu, at Apple også vil præsentere en ny MacBook Air og en Mac Mini.

Det skriver Tek.no med kilde i Bloomberg.

I 2017 fik MacBook Air nogle små opgraderinger af komponenterne, men vi skal tilbage til 2015 for at finde en større opdatering. Mac Mini har været urørt siden 2014.

MacBook Air har i dag 13.3 tommer skærm. Det er Apples eneste MacBook i deres lineup, der ikke har højtopløselig skærm. Konfigurationerne er på enten 128 eller 256 GB SSD lagerplads med 8 GB RAM.

Intet tyder på lavere priser på MacBook Air. Vi taler stadig, ifølge rygterne, om 1.000 dollars. De nuværende modeller koster henholdsvis 8.799 og 10.499 kroner i standardkonfigurationerne.

GUIDE: Så meget sparer du, ved at købe en brugt MacBook

En ny Mac Mini vil ifølge rygterne have fokus omkring processorydelse og lagerplads. Heller ikke her skal vi forvente lavere priser. Mac Mini koster i dag fra 4.399 kroner.

Hvis du ønsker dig en billig ”computer” i stuen er det nok mere relevant at se på det nye Apple TV.

MereMobil.dk følger rygterne og Apples præsentation.

Mere til historien

I starten af juli 2018 lancerede Apple opdaterede MacBook Pro bærbare. Det udskældte tastatur, der larmede meget, er forbedret. Processorkraften er også forøget. Eksempelvis kan en MacBook Pro nu konfigureres med Intel Core i9 (2.9 GHz).

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram