Ny Mac Mini og MacBook Air måske på vej

0

RYGTER: En ny MacBook Air og Mac Mini er på vej inden længe.

Lige om lidt lancerer Apple, ifølge historikken, en eller flere nye iPhones. Sammen med rygterne om præsentationen forlyder det nu, at Apple også vil præsentere en ny MacBook Air og en Mac Mini.

Det skriver Tek.no med kilde i Bloomberg.

I 2017 fik MacBook Air nogle små opgraderinger af komponenterne, men vi skal tilbage til 2015 for at finde en større opdatering. Mac Mini har været urørt siden 2014.

MacBook Air har i dag 13.3 tommer skærm. Det er Apples eneste MacBook i deres lineup, der ikke har højtopløselig skærm. Konfigurationerne er på enten 128 eller 256 GB SSD lagerplads med 8 GB RAM.

Intet tyder på lavere priser på MacBook Air. Vi taler stadig, ifølge rygterne, om 1.000 dollars. De nuværende modeller koster henholdsvis 8.799 og 10.499 kroner i standardkonfigurationerne.

GUIDE: Så meget sparer du, ved at købe en brugt MacBook

En ny Mac Mini vil ifølge rygterne have fokus omkring processorydelse og lagerplads. Heller ikke her skal vi forvente lavere priser. Mac Mini koster i dag fra 4.399 kroner.

Hvis du ønsker dig en billig ”computer” i stuen er det nok mere relevant at se på det nye Apple TV.

MereMobil.dk følger rygterne og Apples præsentation.

Mere til historien

I starten af juli 2018 lancerede Apple opdaterede MacBook Pro bærbare. Det udskældte tastatur, der larmede meget, er forbedret. Processorkraften er også forøget. Eksempelvis kan en MacBook Pro nu konfigureres med Intel Core i9 (2.9 GHz).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer