Nu kommer der nye iPhones – Apple har sendt invitationerne ud til en stor event

Endelig! Apple har nu udsendt invitationerne til deres kommende event. Onsdag den 12. september er dagen, hvor vi får nye iPhones at se.

Invitation til Apple-event onsdag den 12. september 2018

Invitation til Apple-event onsdag den 12. september 2018

Der har længe været rygter om, hvornår Apple ville afholde deres årlige iPhone-event. Men nu er rygterne blevet til virkelighed. Apple har nemlig udsendt invitationerne til deres årlige iPhone-event. Dermed er der ikke længe til vi er klogere på, hvad der er sandt og falsk.

I år vil eventen finde sted onsdag den 12. september 2018 i Steve Jobs Theater i Cupertino klokken 19.00 (dansk tid).

Det ventes, at Apple vil afsløre dette års iPhone-modeller. Om rygterne holder stik er uvist. Hvis de gør skal vi også i år forvente, at se tre nye iPhone-modeller, som måske ikke alle har salgsstart samtidig.

LÆS OM RYGTERNE: Norsk netbutik har måske afsløret de nye iPhones

Oplysningerne fra Apple omkring selve eventen er begrænset. Invitationen har fået ”Gather round”-titlen, hvilket er det eneste officielle vi ved om eventen. Dermed teases der altså ikke åbenlyst til noget i titlen.

LÆS OGSÅ: Næste iPhone understøtter Apple Pencil, siger analytiker

Det bliver spændende at se, hvad Apple har i ærmet og om de nye iPhones kan nå at komme til forsalg allerede fredag den 14. september 2018, som det har været rygtet.

Foruden nye iPhone-modeller, så har rygterne også svirret om et nyt Apple Watch, nye iPads og nye Mac-Books. Om alt dette holder stik er uvist.

Mere sikkert er det, at Apple vil melde ud, hvornår den endelige version af iOS 12 frigives til offentligheden. De nye iPhone-modeller kommer med iOS 12 fra salgsæsken. Men der er også iOS 12 til ældre iPhone-modeller. Se her om din iPhone og iPad opdateres til iOS 12?

Eventen ventes at blive livestreamet. Så der kan følges med hjemmefra stuen.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker eventen og vil forsøge at holde dig opdateret på alle nyhederne fra Apple.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Læs også:
 – Se alle de nye emojis der kommer til iPhone og Android P

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram