Se alle de nye emojis der kommer til iPhone og Android P

0

I efteråret kommer 70 helt nye emojis til iPhone og Android P. Se alle de nye figurer her.

Cold Face
Cold Face emoji I Unicode 11.0. Her ses den originale emoji ved siden af Apples design på iOS 12 (Grafik: MereMobil.dk)

Når iOS 12 lander i efteråret får du 70 nye emojis til iPhone, iPad og Apple Watch. Det oplyser Apple.

Emoji-figurerne er blevet til inden for standarden af godkendte emojis i Unicode 11.0. Dermed er figurerne kompatible med andre enheder, der har implementeret Unicode 11.0 i softwaren.

I alt indeholder Unicode 11.0 hele 157 nye emojis, men Apple implementerer i første omgang kun de 70 i iOS 12. Senere vil flere bliver understøttet.

Google har annonceret, at Unicode 11.0 bliver tilgængelig på telefoner med Android P.

Blandt de nye ikoner er et blåt frysende ansigt, et smilende ansigt med tre hjerter, softball, kænguru, påfugl, hummer, salat, mango og en flok ansigter i forskellige hud- og hårfarvevarianter.

Emojis er ikke noget producenterne ”digter” selv. Gennem Unicode Consortium standardiseres ikonerne så de understøttes på tværs af apps, smartphones og chattjenester.

Producenter som eksempelvis Apple laver deres egne designs af emojis, så de passer ind i tjenestens look-and-feel, men stadig kan forstås på tværs af tjenester og enheder.

LÆS OGSÅ: Nu kan du prøve iOS 12 på din iPhone og iPad

På billede i artiklen her kan du som eksempel se Apples iOS 12 version af emoji-figuren ”Cold Face” ved siden af den originale Unicode 11.0 udgave. Herunder har jeg samlet de 70 emojis, der kommer sammen med iOS 12 i efteråret.

Mit favorit er helt klart Cold Face emoji. Hvilken er din? Når Unicode 11.0 er fuldt implementeret er der i alt 2.823 emojis at vælge imellem.

Apple iOS 12 unicode 11
Her ses de 70 emojis, der kommer sammen med iOS 12 (Grafik: MereMobil.dk)

VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Hvis du er storforbruger af emojis vil du sikkert synes om filmen Emoji Movie, der findes på nogle af streamingtjenesterne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer