iPhone 5C salgstal frigivet – overgår Galaxy S4

Det hedder sig, at salget Apples ”problembarn” iPhone 5C er skuffende, men nye salgstal viser pænt resultat i fjerde kvartal.

Apple iPhone 5C

Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Mange har kaldt iPhone 5C for skuffende og selskabets topchef, Tim Cook, har også tidligere i år været ude og sige, at dens salgstal er skuffende.

 – Cook: iPhone 5C mindre populær end forventet

Men nu har AppleInsiders J.M. Manness sammensat nogle salgstal, der dog ikke er officielle, men viser Apple i fjerde kvartal solgte 51 millioner iPhone, hvor 12,8 millioner ifølge J.M. Manness skulle være iPhone 5C.

Salget af iPhone 5C skuffer – derfor ny 8 GB model

Hvis disse tal stemmer overens med de officielle, så betyder det faktisk, at salget af iPhone 5C i fjerde kvartal blev solgt i flere eksemplarer end Samsung Galaxy S4, der blev solgt 9 millioner gange. Sådan skriver PhoneArena.com.

TEST: iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Men det er ikke nok, for holder salgstallene stik så er iPhone 5C også solgt i flere eksemplarer end alle Windows Phone enheder i samme kvartal.

Mere til historien

Apple har netop offentliggjort en 8GB version af iPhone 5C, som altså skal gøre springet op til topmodellen bliver større rent prismæssigt. Om salgstallene så vil stige og ikke længere være en skuffelse er endnu uvist.

Læs også:

Bekræftet: iPhone 5C 8 GB og ny iPad til Danmark

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram