iPhone 5C salgstal frigivet – overgår Galaxy S4

Det hedder sig, at salget Apples ”problembarn” iPhone 5C er skuffende, men nye salgstal viser pænt resultat i fjerde kvartal.

Apple iPhone 5C

Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Mange har kaldt iPhone 5C for skuffende og selskabets topchef, Tim Cook, har også tidligere i år været ude og sige, at dens salgstal er skuffende.

 - Cook: iPhone 5C mindre populær end forventet

Men nu har AppleInsiders J.M. Manness sammensat nogle salgstal, der dog ikke er officielle, men viser Apple i fjerde kvartal solgte 51 millioner iPhone, hvor 12,8 millioner ifølge J.M. Manness skulle være iPhone 5C.

- Salget af iPhone 5C skuffer – derfor ny 8 GB model

Hvis disse tal stemmer overens med de officielle, så betyder det faktisk, at salget af iPhone 5C i fjerde kvartal blev solgt i flere eksemplarer end Samsung Galaxy S4, der blev solgt 9 millioner gange. Sådan skriver PhoneArena.com.

- TEST: iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Men det er ikke nok, for holder salgstallene stik så er iPhone 5C også solgt i flere eksemplarer end alle Windows Phone enheder i samme kvartal.

Mere til historien

Apple har netop offentliggjort en 8GB version af iPhone 5C, som altså skal gøre springet op til topmodellen bliver større rent prismæssigt. Om salgstallene så vil stige og ikke længere være en skuffelse er endnu uvist.

Læs også:

- Bekræftet: iPhone 5C 8 GB og ny iPad til Danmark

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram