iPhone 5C salgstal frigivet – overgår Galaxy S4

1

Det hedder sig, at salget Apples ”problembarn” iPhone 5C er skuffende, men nye salgstal viser pænt resultat i fjerde kvartal.

Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Mange har kaldt iPhone 5C for skuffende og selskabets topchef, Tim Cook, har også tidligere i år været ude og sige, at dens salgstal er skuffende.

 – Cook: iPhone 5C mindre populær end forventet

Men nu har AppleInsiders J.M. Manness sammensat nogle salgstal, der dog ikke er officielle, men viser Apple i fjerde kvartal solgte 51 millioner iPhone, hvor 12,8 millioner ifølge J.M. Manness skulle være iPhone 5C.

Salget af iPhone 5C skuffer – derfor ny 8 GB model

Hvis disse tal stemmer overens med de officielle, så betyder det faktisk, at salget af iPhone 5C i fjerde kvartal blev solgt i flere eksemplarer end Samsung Galaxy S4, der blev solgt 9 millioner gange. Sådan skriver PhoneArena.com.

TEST: iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Men det er ikke nok, for holder salgstallene stik så er iPhone 5C også solgt i flere eksemplarer end alle Windows Phone enheder i samme kvartal.

Mere til historien

Apple har netop offentliggjort en 8GB version af iPhone 5C, som altså skal gøre springet op til topmodellen bliver større rent prismæssigt. Om salgstallene så vil stige og ikke længere være en skuffelse er endnu uvist.

Læs også:

Bekræftet: iPhone 5C 8 GB og ny iPad til Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer