Så er de sidste detaljer om Galaxy Note 9 ude

0

De sidste detaljer om Samsung Galaxy Note 9 er afsløret i lækkede materialer. Se dem her.

Et læk af officielle præsentationsmaterialer bekræfter de sidste detaljer om Samsung Galaxy Note 9, der officielt bliver præsenteret torsdag (9. august 2018) ved en event i New York.

Herunder kan du se de tre hovedpunkter, som Samsung slår på i det lækkede materiale.

  • S PEN: Betjeningspennen S Pen får nye funktioner. S Pen vil have Bluetooth forbindelse. Det kan eksempelvis bruges til at styre kameraet i telefonen, præsentationer og apps – uden at røre telefonen. Samsung lover desuden, at S Pen er lige så intuitiv at bruge som en almindelig pen på et stykke papir. Dette hænger sammen med, at S Pen understøtter 4.096 trykniveauer.
  • KAMERA: Telefonen har dual-kamera med en vidvinkellinse, der understøtter både f/1.5 og f/2.4. Det er umuligt at tage et dårligt billede med Galaxy Note 9, lover Samsung. Dette hænger sammen med kameraets intelligens, der automatisk genkender motiverne og optimerer farver, kontrast, hvidbalance, eksponering og meget andet. Dette minder meget om, hvad vi har set på Huawei P20 Pro.
  • DEX: Lige som Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus understøtter Galaxy Note 9 også Samsung DeX. Her kan du tilslutte ekstern skærm, mus og tastatur og arbejde på en stor skærm i et Windows lignende miljø baseret på Android og på de apps telefonen har installeret. Samsung DeX kræver et ekstra kabel. Dette sælges separat.

LÆS OGSÅ: Flere læks omkring Galaxy Note 9

Specifikationerne

Samsung Galaxy Note 9 kommer med 6.4 tommer Super AMOLED skærm, der er beskyttet af Gorilla Glass 5. I vores markedsområdet kører den nye Note-telefon på Samsungs egen Exynos 9810 Octa processor og 6 GB RAM.

Galaxy Note 9 kommer i hukommelsesvarianter op til 512 GB. Det er dog ikke sikkert, at alle varianter bliver tilgængelige på alle markeder.

Samsung lover desuden lang batteritid. Batteriet er på 4.000 mAh. Altså en væsentlig opgradering fra de 3.300 mAh i Samsung Galaxy Note 8.

De lækkede materialer

Mere til historien

Efter præsentationen torsdag klokken 17.00 dansk tid kan du læse en række artikler her på MereMobil.dk om Samsung Galaxy Note 9.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer