Så er de sidste detaljer om Galaxy Note 9 ude

De sidste detaljer om Samsung Galaxy Note 9 er afsløret i lækkede materialer. Se dem her.

Et læk af officielle præsentationsmaterialer bekræfter de sidste detaljer om Samsung Galaxy Note 9, der officielt bliver præsenteret torsdag (9. august 2018) ved en event i New York.

Herunder kan du se de tre hovedpunkter, som Samsung slår på i det lækkede materiale.

  • S PEN: Betjeningspennen S Pen får nye funktioner. S Pen vil have Bluetooth forbindelse. Det kan eksempelvis bruges til at styre kameraet i telefonen, præsentationer og apps – uden at røre telefonen. Samsung lover desuden, at S Pen er lige så intuitiv at bruge som en almindelig pen på et stykke papir. Dette hænger sammen med, at S Pen understøtter 4.096 trykniveauer.
  • KAMERA: Telefonen har dual-kamera med en vidvinkellinse, der understøtter både f/1.5 og f/2.4. Det er umuligt at tage et dårligt billede med Galaxy Note 9, lover Samsung. Dette hænger sammen med kameraets intelligens, der automatisk genkender motiverne og optimerer farver, kontrast, hvidbalance, eksponering og meget andet. Dette minder meget om, hvad vi har set på Huawei P20 Pro.
  • DEX: Lige som Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus understøtter Galaxy Note 9 også Samsung DeX. Her kan du tilslutte ekstern skærm, mus og tastatur og arbejde på en stor skærm i et Windows lignende miljø baseret på Android og på de apps telefonen har installeret. Samsung DeX kræver et ekstra kabel. Dette sælges separat.

LÆS OGSÅ: Flere læks omkring Galaxy Note 9

Specifikationerne

Samsung Galaxy Note 9 kommer med 6.4 tommer Super AMOLED skærm, der er beskyttet af Gorilla Glass 5. I vores markedsområdet kører den nye Note-telefon på Samsungs egen Exynos 9810 Octa processor og 6 GB RAM.

Galaxy Note 9 kommer i hukommelsesvarianter op til 512 GB. Det er dog ikke sikkert, at alle varianter bliver tilgængelige på alle markeder.

Samsung lover desuden lang batteritid. Batteriet er på 4.000 mAh. Altså en væsentlig opgradering fra de 3.300 mAh i Samsung Galaxy Note 8.

De lækkede materialer

Mere til historien

Efter præsentationen torsdag klokken 17.00 dansk tid kan du læse en række artikler her på MereMobil.dk om Samsung Galaxy Note 9.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram