Podcast #51: Mit (u)smarte smarthome

1

Hvor er smarthome-teknologi dog ofte usmart. Hør om smarthome-bøvl og hvor smart det bliver i fremtiden. Du kan møde IT-guru Preben Mejer.

Smarthome-teknologier er fantastiske smarte – på papiret. Ofte er virkeligheden en lidt anden, selvom der heldigvis er lyspunkter.

Robotstøvsugeren finder ikke hjem og støvsuger dårligt. Persiennerne er irriterende når appen ikke bruges. Lyset driller. Det er som om, at vi er forsøgskaniner for umoden teknologi.

GUIDE: 5 ting du skal tænke over før du køber en robotstøvsuger

I episode 51 af min tech-podcast, der samtidigt er starten på sæson 3, kan du høre om det bøvl jeg har med smarthometeknologi i mit hus. Du kan også møde digital IT-guru Preben Mejer. Han bøvler også med smarthome-problemer ind i mellem til stor frustration for ham selv og familien.

techpodcast episode 51
Her optager jeg MereMobil.dk techpodcast episode 51 🙂

Preben Mejer, der er er direktør i RadrLab, gør os klogere på hvor smarthome-teknologierne bevæger sig hen i fremtiden.

– ”Det er helvedes bøvlet at sætte op, så man må investere noget tid i det, men gevinsten er allerede nu kæmpe stor,” lyder det fra Preben Mejer i podcasten.

Han mener desuden, at vi er på vej gennem et udskilningsløb, hvor de værste og ringeste dimser forsvinder. På den anden side står vi så med mere moden teknologi.

Jeg samler også op på de seneste nyheder og anmeldelser. Du kan høre, hvem der vinder et MereMobil.dk krus og en Nokia 7 Plus. Konkurrencerne startede i episode 50.

Hvis du har forslag til emner og gæster er du meget velkommen til at skrive til dig. Min mailadresse er [email protected] Skriv meget gerne Podcast i emnefeltet.

Sådan lytter du med

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 51

Mere til historien

I næste episode samler jeg op på IFA 2018. IFA ventes af byde på nye spændende produkter. Du kan også følge IFA på MereMobil.dk.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer