Podcast #51: Mit (u)smarte smarthome

Hvor er smarthome-teknologi dog ofte usmart. Hør om smarthome-bøvl og hvor smart det bliver i fremtiden. Du kan møde IT-guru Preben Mejer.

Smarthome-teknologier er fantastiske smarte – på papiret. Ofte er virkeligheden en lidt anden, selvom der heldigvis er lyspunkter.

Robotstøvsugeren finder ikke hjem og støvsuger dårligt. Persiennerne er irriterende når appen ikke bruges. Lyset driller. Det er som om, at vi er forsøgskaniner for umoden teknologi.

GUIDE: 5 ting du skal tænke over før du køber en robotstøvsuger

I episode 51 af min tech-podcast, der samtidigt er starten på sæson 3, kan du høre om det bøvl jeg har med smarthometeknologi i mit hus. Du kan også møde digital IT-guru Preben Mejer. Han bøvler også med smarthome-problemer ind i mellem til stor frustration for ham selv og familien.

techpodcast episode 51

Her optager jeg MereMobil.dk techpodcast episode 51 🙂

Preben Mejer, der er er direktør i RadrLab, gør os klogere på hvor smarthome-teknologierne bevæger sig hen i fremtiden.

– ”Det er helvedes bøvlet at sætte op, så man må investere noget tid i det, men gevinsten er allerede nu kæmpe stor,” lyder det fra Preben Mejer i podcasten.

Han mener desuden, at vi er på vej gennem et udskilningsløb, hvor de værste og ringeste dimser forsvinder. På den anden side står vi så med mere moden teknologi.

Jeg samler også op på de seneste nyheder og anmeldelser. Du kan høre, hvem der vinder et MereMobil.dk krus og en Nokia 7 Plus. Konkurrencerne startede i episode 50.

Hvis du har forslag til emner og gæster er du meget velkommen til at skrive til dig. Min mailadresse er [email protected]. Skriv meget gerne Podcast i emnefeltet.

Sådan lytter du med

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 51

Mere til historien

I næste episode samler jeg op på IFA 2018. IFA ventes af byde på nye spændende produkter. Du kan også følge IFA på MereMobil.dk.

Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Sådan vælger du den rigtige powerbank

PODCAST: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram