Nokia 7 Plus – det mener de nordiske anmeldere

0

TEST I OVERBLIK: Nokia 7 Plus er et godt køb, lyder det fra flere nordiske anmeldere. Her er deres konklusioner. Nokia-telefonen koster lige under 3.000 kroner. 

Nokia 7 Plus
De nordiske anmeldere roser Nokia 7 Plus for dens byggekvalitet og batteritid. (Foto: Nokia)

“En Pixel-telefon til den halve pris”, “en imponerende pakke for en telefon i mellemklassen” og “stilfuld”. Det er nogle af de rosende ord, som nordiske anmeldere giver Nokia 7 Plus i deres anmeldelser.

På MereMobil.dk har vi desværre endnu ikke haft tid til at anmelde Nokia 7 Plus. Derfor får du her et overblik over, hvad nogle af vores nordiske kollegaer mener om telefonen.

Nokia 7 Plus er en såkaldt mellemklasse-telefon. Det vil sige en telefon i prislejet fra cirka 2.000 til 3.500 kroner. %%%% Dagsprisen på Nokia 7 Plus er, ifølge Pricerunner, 2.990 kroner uden abonnement.

I anmeldelsen fra det store norske medie Tek.no roser Finn Jarle Kvalheim Nokia 7 Plus for nærmest flagskibs-lignende performance til en lav pris. Det resulterer også i, at Finn Jarle giver Nokia 7 Plus den absolutte topscore. Listen over minusser tæller blandt andet telefonens store størrelse og manglen på vandafvisning.

ANMELDELSE: Nokia 8 Sirocco bliver ikke en klassiker

Også hos svenske Swedroid er man imponeret over Nokia 7 Plus. Ligesom hos nordmændene lyder konklusionen, at man får meget telefon for pengene. Swedroid fremhæver særligt telefonens byggekvalitet som én af dens styrker. Sammen med et fornuftigt kamera og god batteritid giver det stemplet “Swedroid rekommenderar”.

Hos Swedroids svenske kollegaer Mobil.se er man dog ikke helt så begejstret for Nokias nye mellemklasse-mobil. Ifølge Mobil.se’s Elias Nordling halter kammeraet på Nokia 7 Plus.

– “I daglys er billederne helt OK, men i dårligt lys har kammeraet ikke en chance mod topmodellerne”, hedder det i testen.

Ligesom Tek.no og Swedroid er Mobil.se imponeret over telefonens byggekvalitet og batteritid. Samtidigt opfordrer Mobil.se dog til, at man også kigger på Motorola Moto G6 Plus. En telefon vi på MereMobil.dk også er meget begejstrede for. Moto G6 Plus er lige nu omkring 700 billigere end Nokias tilsvarnede bud.

ANMELDELSEDerfor Moto G6 Plus en fremragende smartphone

Fordele og ulemper ifølge nordiske anmeldere

Fordele

  • Pris
  • Byggekvalitet
  • Batteritid
  • God skærm
  • “Ren” Android / Android One

Ulemper

  • Ikke vandafvisende
  • Ingen trådløs opladning
  • Mono-højtaler

Nokia 7 Plus er tilgængelig hos en række teleselskaber og andre forhandlere i Danmark.

En omregning af de nordiske karakterer til MereMobil.dk’s 6-trinsskala giver Nokia 7 Plus 5 ud af 6 stjerner. Det er det tal, som vi har indsat i boksen herunder.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du købe en telefon med Android One

Mere til historien

Samtidigt med, at Nokia præsenterede Nokia 7 Plus, løftede man også slørret for Nokia 8 Sirocco. Det er Nokias topmodel, men den imponerer langt fra. Det kan du læse mere om i MereMobil.dk’s test af Nokia 8 Sircocco.

Nokia 7 Plus

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer