Nokia 7 Plus - det mener de nordiske anmeldere

TEST I OVERBLIK: Nokia 7 Plus er et godt køb, lyder det fra flere nordiske anmeldere. Her er deres konklusioner. Nokia-telefonen koster lige under 3.000 kroner. 

Nokia 7 Plus

De nordiske anmeldere roser Nokia 7 Plus for dens byggekvalitet og batteritid. (Foto: Nokia)

“En Pixel-telefon til den halve pris”, “en imponerende pakke for en telefon i mellemklassen” og “stilfuld”. Det er nogle af de rosende ord, som nordiske anmeldere giver Nokia 7 Plus i deres anmeldelser.

På MereMobil.dk har vi desværre endnu ikke haft tid til at anmelde Nokia 7 Plus. Derfor får du her et overblik over, hvad nogle af vores nordiske kollegaer mener om telefonen.

Nokia 7 Plus er en såkaldt mellemklasse-telefon. Det vil sige en telefon i prislejet fra cirka 2.000 til 3.500 kroner. %%%% Dagsprisen på Nokia 7 Plus er, ifølge Pricerunner, 2.990 kroner uden abonnement.

I anmeldelsen fra det store norske medie Tek.no roser Finn Jarle Kvalheim Nokia 7 Plus for nærmest flagskibs-lignende performance til en lav pris. Det resulterer også i, at Finn Jarle giver Nokia 7 Plus den absolutte topscore. Listen over minusser tæller blandt andet telefonens store størrelse og manglen på vandafvisning.

ANMELDELSE: Nokia 8 Sirocco bliver ikke en klassiker

Også hos svenske Swedroid er man imponeret over Nokia 7 Plus. Ligesom hos nordmændene lyder konklusionen, at man får meget telefon for pengene. Swedroid fremhæver særligt telefonens byggekvalitet som én af dens styrker. Sammen med et fornuftigt kamera og god batteritid giver det stemplet “Swedroid rekommenderar”.

Hos Swedroids svenske kollegaer Mobil.se er man dog ikke helt så begejstret for Nokias nye mellemklasse-mobil. Ifølge Mobil.se's Elias Nordling halter kammeraet på Nokia 7 Plus.

- “I daglys er billederne helt OK, men i dårligt lys har kammeraet ikke en chance mod topmodellerne”, hedder det i testen.

Ligesom Tek.no og Swedroid er Mobil.se imponeret over telefonens byggekvalitet og batteritid. Samtidigt opfordrer Mobil.se dog til, at man også kigger på Motorola Moto G6 Plus. En telefon vi på MereMobil.dk også er meget begejstrede for. Moto G6 Plus er lige nu omkring 700 billigere end Nokias tilsvarnede bud.

ANMELDELSEDerfor Moto G6 Plus en fremragende smartphone

Fordele og ulemper ifølge nordiske anmeldere

Fordele

  • Pris
  • Byggekvalitet
  • Batteritid
  • God skærm
  • “Ren” Android / Android One

Ulemper

  • Ikke vandafvisende
  • Ingen trådløs opladning
  • Mono-højtaler

Nokia 7 Plus er tilgængelig hos en række teleselskaber og andre forhandlere i Danmark.

En omregning af de nordiske karakterer til MereMobil.dk's 6-trinsskala giver Nokia 7 Plus 5 ud af 6 stjerner. Det er det tal, som vi har indsat i boksen herunder.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du købe en telefon med Android One

Mere til historien

Samtidigt med, at Nokia præsenterede Nokia 7 Plus, løftede man også slørret for Nokia 8 Sirocco. Det er Nokias topmodel, men den imponerer langt fra. Det kan du læse mere om i MereMobil.dk’s test af Nokia 8 Sircocco.

Nokia 7 Plus
Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Asus Zenfone 9 test | Endelig en kompakt telefon der fungerer

TEST: Topydelse, godt kamera og en kompakt fysisk størrelse. Asus Zenfone 9 er lille - men god.

(mere…)
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 test | uimponerende soundbar

TEST: Designkvaliteten er god og forbindelserne mange. Desværre mangler lyden i Harmon Kardon Citation MultiBeam 1100 at imponere.

(mere…)
Xiaodu Du Smart Buds PRO test | simultantolkning direkte i dine ører

TEST: Xiaodu fokuserer lige så meget på at registrere lyd og oversætte som på at afspille lyd. Læs testen af det billige Du Smart Buds Pro headset.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram