Nokia 7 Plus - det mener de nordiske anmeldere

TEST I OVERBLIK: Nokia 7 Plus er et godt køb, lyder det fra flere nordiske anmeldere. Her er deres konklusioner. Nokia-telefonen koster lige under 3.000 kroner. 

Nokia 7 Plus

De nordiske anmeldere roser Nokia 7 Plus for dens byggekvalitet og batteritid. (Foto: Nokia)

“En Pixel-telefon til den halve pris”, “en imponerende pakke for en telefon i mellemklassen” og “stilfuld”. Det er nogle af de rosende ord, som nordiske anmeldere giver Nokia 7 Plus i deres anmeldelser.

På MereMobil.dk har vi desværre endnu ikke haft tid til at anmelde Nokia 7 Plus. Derfor får du her et overblik over, hvad nogle af vores nordiske kollegaer mener om telefonen.

Nokia 7 Plus er en såkaldt mellemklasse-telefon. Det vil sige en telefon i prislejet fra cirka 2.000 til 3.500 kroner. Sponseret link Dagsprisen på Nokia 7 Plus er, ifølge Pricerunner, 2.990 kroner uden abonnement.

I anmeldelsen fra det store norske medie Tek.no roser Finn Jarle Kvalheim Nokia 7 Plus for nærmest flagskibs-lignende performance til en lav pris. Det resulterer også i, at Finn Jarle giver Nokia 7 Plus den absolutte topscore. Listen over minusser tæller blandt andet telefonens store størrelse og manglen på vandafvisning.

ANMELDELSE: Nokia 8 Sirocco bliver ikke en klassiker

Også hos svenske Swedroid er man imponeret over Nokia 7 Plus. Ligesom hos nordmændene lyder konklusionen, at man får meget telefon for pengene. Swedroid fremhæver særligt telefonens byggekvalitet som én af dens styrker. Sammen med et fornuftigt kamera og god batteritid giver det stemplet “Swedroid rekommenderar”.

Hos Swedroids svenske kollegaer Mobil.se er man dog ikke helt så begejstret for Nokias nye mellemklasse-mobil. Ifølge Mobil.se's Elias Nordling halter kammeraet på Nokia 7 Plus.

- “I daglys er billederne helt OK, men i dårligt lys har kammeraet ikke en chance mod topmodellerne”, hedder det i testen.

Ligesom Tek.no og Swedroid er Mobil.se imponeret over telefonens byggekvalitet og batteritid. Samtidigt opfordrer Mobil.se dog til, at man også kigger på Motorola Moto G6 Plus. En telefon vi på MereMobil.dk også er meget begejstrede for. Moto G6 Plus er lige nu omkring 700 billigere end Nokias tilsvarnede bud.

ANMELDELSEDerfor Moto G6 Plus en fremragende smartphone

Fordele og ulemper ifølge nordiske anmeldere

Fordele

  • Pris
  • Byggekvalitet
  • Batteritid
  • God skærm
  • “Ren” Android / Android One

Ulemper

  • Ikke vandafvisende
  • Ingen trådløs opladning
  • Mono-højtaler

Nokia 7 Plus er tilgængelig hos en række teleselskaber og andre forhandlere i Danmark.

En omregning af de nordiske karakterer til MereMobil.dk's 6-trinsskala giver Nokia 7 Plus 5 ud af 6 stjerner. Det er det tal, som vi har indsat i boksen herunder.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du købe en telefon med Android One

Mere til historien

Samtidigt med, at Nokia præsenterede Nokia 7 Plus, løftede man også slørret for Nokia 8 Sirocco. Det er Nokias topmodel, men den imponerer langt fra. Det kan du læse mere om i MereMobil.dk’s test af Nokia 8 Sircocco.

Nokia 7 Plus
iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Stiga A1500 test | sådan er den trådfrie robotplæneklipper

TEST: Ingen kanttråd - men effektiv GPS-kortlægning! Din græsplæne bliver mega flot med Stiga A1500 robotplæneklipperen. Men..!

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram