Podcast #48: Google efterligner os mennesker

Google ringer og booker tid ved frisøren – maskine-taler-med-menneske. I denne tech-update kan du også høre, hvor langt bagud tyskerne er på moderne tech.

Optagelse af MereMobil.dk tech-podcast

Her optages MereMobil.dk tech-podcast episode 48 (Foto: MereMobil.dk)

Google ringer selv til frisøren, og booker en tid, eller reserverer bord på restauranten. Vi taler om Googles digitale butler, Google Assistant, der efterligner os mennesker. Altså en samtale mellem en maskine og en rigtig person.

Det både lyder og er vildt!

I MereMobil.dk tech-podcast sætter jeg fokus på Google I/O, udviklerkonferencen hvor Google præsenterede de nye vilde muligheder. Hør blandt andet et rigtigt opkald til frisøren foretaget af Google Assistant – i denne version kaldet Google Duplex.

LÆS OGSÅ: Google Duplex kritiseres - er for meget et menneske

Mød også techjournalist Peter Gotschalk. Peter bor i Berlin, og ved rigtigt meget om det tyske marked. Hør hvilke telefoner tyskerne primært køber, hvor langt fremme Tyskland er på teknologi samt lidt om, hvor DYRT telefoni er i vores naboland.

Peter Gotschalk er blandt andet tidligere redaktør for magasinerne Lyd & Billede, GEAR, iPhone Magasinet, Android Magasinet og meget andet. Ligesom jeg har Peter Gotschalk også fulgt tech- og mobilmarkedet i mange år.

Apple Watch med mobilforbindelse

Du kan desuden høre mine kommentarer om Apple Watch Series 3 med mobilforbindelse, der netop er lanceret i Danmark.

Du er altid velkommen til at skrive til mig på [email protected]

Lyt til tidligere episoder

Om episode 48

Sådan lytter du til MereMobil.dk tech-podcast

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk Podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Den næste episode (49) udkommer mandag den 4.juni 2018.

Mere til historien

Hvis du vil distribuere MereMobil.dk tech-podcast – eksempelvis via FM, er du meget velkommen. Det er gratis, og kræver kun, at du kontakter mig. Eksempelvis Næstved Lokalradio og Easy FM sender programmet.

Derfor holder Pixel 7 Pro og Pixel 7

EP123: Jeg går tæt på Google Pixel 7 Pro og Pixel 7 i denne podcastepisode.

(mere…)
Hvorfor til- eller fravælger du podcasts?

Hører du podcasts? Hvorfor vælger eller fravælger du? Det har DR Medieforskning undersøgt.

(mere…)
Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram