Podcast #48: Google efterligner os mennesker

1

Google ringer og booker tid ved frisøren – maskine-taler-med-menneske. I denne tech-update kan du også høre, hvor langt bagud tyskerne er på moderne tech.

Optagelse af MereMobil.dk tech-podcast
Her optages MereMobil.dk tech-podcast episode 48 (Foto: MereMobil.dk)

Google ringer selv til frisøren, og booker en tid, eller reserverer bord på restauranten. Vi taler om Googles digitale butler, Google Assistant, der efterligner os mennesker. Altså en samtale mellem en maskine og en rigtig person.

Det både lyder og er vildt!

I MereMobil.dk tech-podcast sætter jeg fokus på Google I/O, udviklerkonferencen hvor Google præsenterede de nye vilde muligheder. Hør blandt andet et rigtigt opkald til frisøren foretaget af Google Assistant – i denne version kaldet Google Duplex.

LÆS OGSÅ: Google Duplex kritiseres – er for meget et menneske

Mød også techjournalist Peter Gotschalk. Peter bor i Berlin, og ved rigtigt meget om det tyske marked. Hør hvilke telefoner tyskerne primært køber, hvor langt fremme Tyskland er på teknologi samt lidt om, hvor DYRT telefoni er i vores naboland.

Peter Gotschalk er blandt andet tidligere redaktør for magasinerne Lyd & Billede, GEAR, iPhone Magasinet, Android Magasinet og meget andet. Ligesom jeg har Peter Gotschalk også fulgt tech- og mobilmarkedet i mange år.

Apple Watch med mobilforbindelse

Du kan desuden høre mine kommentarer om Apple Watch Series 3 med mobilforbindelse, der netop er lanceret i Danmark.

I podcasten udlodder jeg desuden PanzerGlass til nogle af dem, som skriver ind med gode idéer, kommentarer og inputs. PanzerGlass er nemlig medsponsor af podcasten.

Du er altid velkommen til at skrive til mig på [email protected]

Lyt til tidligere episoder

Om episode 48

Sådan lytter du til MereMobil.dk tech-podcast

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk Podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Den næste episode (49) udkommer mandag den 4.juni 2018.

Mere til historien

Hvis du vil distribuere MereMobil.dk tech-podcast – eksempelvis via FM, er du meget velkommen. Det er gratis, og kræver kun, at du kontakter mig. Eksempelvis Næstved Lokalradio og Easy FM sender programmet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer