Podcast #50: Vind et MereMobil.dk krus eller en Nokia 7 Plus – lyt til sæsonafslutningen

Jeg fejrer i denne Podcast sæsonafslutningen og episode 50 med præmier. Podcasten bringer dig også en dugfrisk tech-nyhed.

MereMobil.dk krus

MereMobil.dk krus kan du vinde, hvis du mailer mig inputs til podcasten.

Sæson 2 af MereMobil.dk tech-podcast rammer præcist sammen med et jubilæum for podcasten. Dette er episode 50.

Det fejrer jeg ved at udlodde en Nokia 7 Plus og et MereMobil.dk krus. Lyt med i denne episode og hør hvordan du får fingrene i præmierne. Nokia 7 Plus er rost af anmeldere verden over. Et godt køb. Value for money. Er nogle af konklusionerne.

Hvis du er ny lytter til podcasten, så er episode 50 et godt sted at starte. Sæsonafslutningen samler nemlig op. Du finder let ud af, hvordan stilen i podcasten generelt er, og om den er noget for dig.

Jeg benytter også lejligheden til at spørge YouSees mobildirektør, hvorfor der skal være et forbrugsloft, når YouSee leverer internetforbindelser via mobilt bredbånd. Spørgsmålet kommer efter kritik, som en gæst i podcasten tidligere har fremført mod teleselskabet.

ANMELDELSE: Stor test af mobilt bredbånd med ekstern antenne

I interviewet løfter YouSee også sløret for et nyt bredbåndsprodukt, der lanceres i efteråret. Produktet kombinerer en fast (langsom) bredbåndsforbindelse med mobilt bredbånd. Sæsonen sluttes altså af med en reelt tech-nyhed.

Kom med dit input og vind et krus

Alle der bidrager med feedback og inputs til podcasten, deltager i lodtrækningen om et eksklusivt krus fra MereMobil.dk.

Jeg vil også meget gerne have dine forslag til emner og gæster.

Du skriver til mig på [email protected]. Skriv gerne Podcast i emnefeltet.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 50

Mere til historien

Hvis du vil distribuere MereMobil.dk tech-podcast – eksempelvis via FM, er du meget velkommen. Det er gratis, og kræver kun, at du kontakter mig. Eksempelvis Næstved Lokalradio og Easy FM sender programmet.

Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Sådan vælger du den rigtige powerbank

PODCAST: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram