Podcast #50: Vind et MereMobil.dk krus eller en Nokia 7 Plus – lyt til sæsonafslutningen

1

Jeg fejrer i denne Podcast sæsonafslutningen og episode 50 med præmier. Podcasten bringer dig også en dugfrisk tech-nyhed.

MereMobil.dk krus
MereMobil.dk krus kan du vinde, hvis du mailer mig inputs til podcasten.

Sæson 2 af MereMobil.dk tech-podcast rammer præcist sammen med et jubilæum for podcasten. Dette er episode 50.

Det fejrer jeg ved at udlodde en Nokia 7 Plus og et MereMobil.dk krus. Lyt med i denne episode og hør hvordan du får fingrene i præmierne. Nokia 7 Plus er rost af anmeldere verden over. Et godt køb. Value for money. Er nogle af konklusionerne.

Hvis du er ny lytter til podcasten, så er episode 50 et godt sted at starte. Sæsonafslutningen samler nemlig op. Du finder let ud af, hvordan stilen i podcasten generelt er, og om den er noget for dig.

Jeg benytter også lejligheden til at spørge YouSees mobildirektør, hvorfor der skal være et forbrugsloft, når YouSee leverer internetforbindelser via mobilt bredbånd. Spørgsmålet kommer efter kritik, som en gæst i podcasten tidligere har fremført mod teleselskabet.

ANMELDELSE: Stor test af mobilt bredbånd med ekstern antenne

I interviewet løfter YouSee også sløret for et nyt bredbåndsprodukt, der lanceres i efteråret. Produktet kombinerer en fast (langsom) bredbåndsforbindelse med mobilt bredbånd. Sæsonen sluttes altså af med en reelt tech-nyhed.

Kom med dit input og vind et krus

Alle der bidrager med feedback og inputs til podcasten, deltager i lodtrækningen om et eksklusivt krus fra MereMobil.dk.

Jeg vil også meget gerne have dine forslag til emner og gæster.

Du skriver til mig på [email protected]. Skriv gerne Podcast i emnefeltet.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 50

Mere til historien

Hvis du vil distribuere MereMobil.dk tech-podcast – eksempelvis via FM, er du meget velkommen. Det er gratis, og kræver kun, at du kontakter mig. Eksempelvis Næstved Lokalradio og Easy FM sender programmet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer