Podcast #49: Netflix og Apple har nyheder – jeg har en defekt computer

3

Bliv opdateret på Apples seneste nyheder. Hør Netflix-chef fortælle om fremtidens film og serieforbrug. Og bliv klogere på teknologien VPN.

Apple har afholdt WWDC 2018, som er deres årlige udviklerkonference. Der kom ingen hardwarenyheder, hvilket ellers var rygtet, men software var der rigeligt af. Herunder en ny iOS-version, der ikke ventet får navnet iOS 12, opdatering af sportsfunktionerne i Apple Watch samt en ny macOS-version. Hør mere om Apples nyheder i MereMobil.dk tech-podcast episode 49.

I denne episode fortæller jeg desuden om min computer, der desværre gik så meget ned, at den skal til service.

Jeg ifører mig også sølvpapirshatten, når jeg taler med vores netværksekspert Johnny Olesen. Thomas fra Aarhus har nemlig sendt en mail, fordi han gerne vil vide hvad VPN er, og hvorvidt VPN kan bruges til at tilgå den amerikanske udgave af Netflix.

Johnny tegner og fortæller om VPN, i et sprog vi alle kan forstå.

Fremtidens forbrugere sidder ikke nødvendigvis i sofaen, og ser en ny serie. Det foregår ofte mobilt, hvor der er få centimeter mellem skærmen og øjnene. Min journalistkollega Peter Bergmann har været i Rom for at møde Todd Yelling. Todd er Vice President of Product hos Netflix. Hør om fremtidens medieforbruger og hvordan Netflix ser vores forbrugsmønstre ændrer sig.

Skriv til podcasten

Kom gerne med forslag til indhold og gæster i podcasten.

Skriv til mig på [email protected]

Lyt til tidligere episoder

Om episode 49

Mere til historien

Hvis du vil distribuere MereMobil.dk tech-podcast – eksempelvis via FM, er du meget velkommen. Det er gratis, og kræver kun, at du kontakter mig. Eksempelvis Næstved Lokalradio og Easy FM sender programmet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer