Her er Apples tre nye iPhones: Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr

OVERBLIK: De nye iPhones hedder: iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr. Her får du overblikket over de tre nyeste Apple smartphones.

Denne sæson skal Apples fans lære tre nye telefoner at kende. Navnene starter alle med "X". Herunder giver jeg dig et overblik; alt det vigtigste du skal vide om de nye iPhones.

Som konsekvens af de nye telefoner er iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone X fjernet fra Apples katalog.

 - Apple siger farvel til iPhone X og andre populære modeller

Det nye store: iPhone Xs Max

iPhone Xs og iPhone Xs Max

iPhone Xs og iPhone Xs Max (Foto: Apple)

Den største iPhone nogensinde, når vi taler om skærmstørrelsen, er iPhone Xs Max. Skærmen på 6.5 tommer er af OLED-typen. Det er 0,1 tommer større end skærmen på Samsungs flagskib Galaxy Note 9.

Designet fra iPhone X, der var det store trækplaster i 2017, går igen her. Det betyder også, at rammen er i rustfrit stål.

Endnu engang opgraderer Apple på kameraet. Dual-kameraet har en vidvinkel og en telefotolinse på 12 megapixels hver. Men derudover har Apple optimeret på hele fotodelen over en bred kam.

Hjemknappen og fingeraftrykslæseren findes ikke på iPhone Xs Max. Telefonen er beskyttet af Face ID.

Desuden er Xs Max IP68 certificeret. Det gør den ikke til en "håndværker" eller "svømme" mobil. Det betyder blot, at du ikke skal være helt så nervøs, som tidligere, hvis mobilen pludselig tabes i vand eller bliver våd på anden måde.

Priserne ligger fra 9.799 kroner og op til 12.999 kroner. Du kan få iPhone Xs Max med 64, 256 eller 512 GB hukommelse. Telefonen er i butikkerne i Danmark den 21. september 2018.

LÆS MERE: Flere detaljer om iPhone Xs Max

Afløseren til iPhone X: iPhone Xs

iPhone Xs

iPhone Xs (Foto: Apple)

Den store nyhed fra 2017, iPhone X, er udgået af Apples sortiment. Efterfølgeren hedder iPhone Xs. Skærmstørrelsen på 5.8 tommer er bibeholdt på denne model.

Udover størrelsen så er iPhone Xs identisk med iPhone Xs Max. Det er iPhone Xs du vælger, hvis du vil have en "kompakt" størrelse med fuld ydelse.

Du skal af med 8.899 kroner for den mindste hukommelses-variant, der er på 64 GB. 12.099 kroner er prisen på den største konfiguration.

Fra den 21. september er iPhone Xs til salg i Danmark.

LÆS MERE: Dette skal du vide om iPhone Xs

Den nye billige: iPhone Xr

Hvis ikke du vil give helt så meget for din iPhone, og vil du stadig gerne have et godt kamera og en hurtig telefon, så er det iPhone Xr du skal tage et kig på.

iPhone Xr

iPhone Xr

Specifikationerne minder meget om hvad vi finder på Xs Max og Xs men kameraet er ikke helt så kraftfuldt. Der er også sparet på skærmen, der er et LCD-panel og ikke OLED. LCD er den samme skærmtype, som vi finder på alle andre ældre iPhones med undtagelse af iPhone X.

Derudover skal du lægge mærke til, at iPhone Xr kommer i en lang række farver: Hvid, sort, blå, gul, koral og Product RED.

Prisen er 6.699 kroner for iPhone Xr 64 GB. Den største hukommelsesvariant er 256 GB. Her er prisen 8.049 kroner. Priserne er uden abonnement.

Butikkerne vil have iPhone Xr på lager fra den 26. oktober 2018.

LÆS MERE: Her får du flere detaljer om iPhone Xr

Mere til historien

Selv iPhone SE, iPhone 6S og iPhone 6S Plus udgår af sortimentet vil der stadig kunne findes restlagre rundt i forskellige forretninger og webshops. Så du måske endda kan gøre en god handel. Generelt er de "gamle" modeller kommet på "tilbud".

Læs også:
- Her er priserne på Apples 2018-iPhones

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram