Her er Apples tre nye iPhones: Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr

OVERBLIK: De nye iPhones hedder: iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr. Her får du overblikket over de tre nyeste Apple smartphones.

Denne sæson skal Apples fans lære tre nye telefoner at kende. Navnene starter alle med “X”. Herunder giver jeg dig et overblik; alt det vigtigste du skal vide om de nye iPhones.

Som konsekvens af de nye telefoner er iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone X fjernet fra Apples katalog.

 – Apple siger farvel til iPhone X og andre populære modeller

Det nye store: iPhone Xs Max

iPhone Xs og iPhone Xs Max

iPhone Xs og iPhone Xs Max (Foto: Apple)

Den største iPhone nogensinde, når vi taler om skærmstørrelsen, er iPhone Xs Max. Skærmen på 6.5 tommer er af OLED-typen. Det er 0,1 tommer større end skærmen på Samsungs flagskib Galaxy Note 9.

Designet fra iPhone X, der var det store trækplaster i 2017, går igen her. Det betyder også, at rammen er i rustfrit stål.

Endnu engang opgraderer Apple på kameraet. Dual-kameraet har en vidvinkel og en telefotolinse på 12 megapixels hver. Men derudover har Apple optimeret på hele fotodelen over en bred kam.

Hjemknappen og fingeraftrykslæseren findes ikke på iPhone Xs Max. Telefonen er beskyttet af Face ID.

Desuden er Xs Max IP68 certificeret. Det gør den ikke til en “håndværker” eller “svømme” mobil. Det betyder blot, at du ikke skal være helt så nervøs, som tidligere, hvis mobilen pludselig tabes i vand eller bliver våd på anden måde.

Priserne ligger fra 9.799 kroner og op til 12.999 kroner. Du kan få iPhone Xs Max med 64, 256 eller 512 GB hukommelse. Telefonen er i butikkerne i Danmark den 21. september 2018.

LÆS MERE: Flere detaljer om iPhone Xs Max

Afløseren til iPhone X: iPhone Xs

iPhone Xs

iPhone Xs (Foto: Apple)

Den store nyhed fra 2017, iPhone X, er udgået af Apples sortiment. Efterfølgeren hedder iPhone Xs. Skærmstørrelsen på 5.8 tommer er bibeholdt på denne model.

Udover størrelsen så er iPhone Xs identisk med iPhone Xs Max. Det er iPhone Xs du vælger, hvis du vil have en “kompakt” størrelse med fuld ydelse.

Du skal af med 8.899 kroner for den mindste hukommelses-variant, der er på 64 GB. 12.099 kroner er prisen på den største konfiguration.

Fra den 21. september er iPhone Xs til salg i Danmark.

LÆS MERE: Dette skal du vide om iPhone Xs

Den nye billige: iPhone Xr

Hvis ikke du vil give helt så meget for din iPhone, og vil du stadig gerne have et godt kamera og en hurtig telefon, så er det iPhone Xr du skal tage et kig på.

iPhone Xr

iPhone Xr

Specifikationerne minder meget om hvad vi finder på Xs Max og Xs men kameraet er ikke helt så kraftfuldt. Der er også sparet på skærmen, der er et LCD-panel og ikke OLED. LCD er den samme skærmtype, som vi finder på alle andre ældre iPhones med undtagelse af iPhone X.

Derudover skal du lægge mærke til, at iPhone Xr kommer i en lang række farver: Hvid, sort, blå, gul, koral og Product RED.

Prisen er 6.699 kroner for iPhone Xr 64 GB. Den største hukommelsesvariant er 256 GB. Her er prisen 8.049 kroner. Priserne er uden abonnement.

Butikkerne vil have iPhone Xr på lager fra den 26. oktober 2018.

LÆS MERE: Her får du flere detaljer om iPhone Xr

Mere til historien

Selv iPhone SE, iPhone 6S og iPhone 6S Plus udgår af sortimentet vil der stadig kunne findes restlagre rundt i forskellige forretninger og webshops. Så du måske endda kan gøre en god handel. Generelt er de “gamle” modeller kommet på “tilbud”.

Læs også:
Her er priserne på Apples 2018-iPhones

Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram