iPhone Xr er Apple nye “lavpris iPhone”

Hvis ikke du vil give næsten 13.000 kroner for en iPhone, så tjek iPhone Xr. Dette er Apples bud på en “billig iPhone”.

Apples 2018-lineup består af iPhone Xs og iPhone Xs Max, der begge har OLED-skærme – sådan som vi også så det på iPhone X i 2017.

iPhone Xr kommer med den, for Apple, vanlige LCD-skærm – omtalt af Apple som Liquid LCD. Størrelsen på skærmen er 6.1 tommer (1.792 x 828 pixels). Det bliver den billigste telefon i den nye portefølje. Selvom LCD hidtil har været Apples foretrukne skærmtype kommer vi ikke uden om, at OLED-skærme er en tand mere kraftfulde i udtrykket.

Apple lover dog, at den nye LCD-skærm er bedre end nogen anden LCD-skærm på markedet. Ligesom de andre nye produkter har denne iPhone også True Tone funktion i skærmen, der dog ikke har 3D Touch som de andre modeller. I stedet arbejder Apple her med en funktion kaldet “Haptic Touch”.

iPhone Xr

iPhone Xr (Foto: Apple)

Selvom 6.1 tommer lyder stort skal du lægge mærke til, at iPhone Xr har større skærm end iPhone 8 Plus men telefonen er fysisk mindre.

Apple tilbyder her en storskærms-telefon i en billigere ende (i Apples verden).

Du vil kunne købe iPhone Xr hos Call Me i oktober. Læs længere nede i artiklen hvad telefonen koster.

iPhone Xr kører, ligesom de andre modeller, på den nye Apple A12 Bionic processor.

Telefonen er IP67 certificeret og holder at ikke til nær så meget vand og støv som iPhone Xs og iPhone Xs Max, der begge er IP68 certificeret.

En hurtig telefon

Netop fordi iPhone LCD også benytter Apple A12 Bionic processoren vil der være rigeligt med kræfter til alle de ting du bruger i dag, og et langt stykke ud i fremtiden vil udsætte telefonen for.

En telefon som denne kan Apple også bruge til at ”sælge op”. Altså få det til at se ud som om, at køberne vil ”mangle en masse” hvis de vælger denne model frem for de ekstra store og dyrere udgaver.

I praksis vil iPhone Xr kunne opfylde alle de krav langt de fleste stiller til deres telefon.

iPhone Xr understøtter også Face ID, og har derfor heller ingen fingeraftrykslæser.

Kun ét kamera

Du får ikke dobbelt kamera, men én enkelt sensor på 12 megapixels (med optisk billede stabilisator). Kameraet har stadig Smart HDR som på de store modeller. Du får også portrætfunktion hvor du i softwaren kan justere sløringen af baggrunden efter billedet er taget.

Designmæssigt minder iPhone Xr om iPhone X, men rammen er på Xr-modellen lavet af aluminum og ikke rustfrit stål, der giver en mere udtalt premiumfølelse.

Så meget koster iPhone Xr

Det kan købe den nye “billige” iPhone Xr hos POWER. Prisen er 6.699 kroner for udgaven med 64 GB hukommelse.

Udgaven med 128 GB hukommelse koster 7.149 kroner. Den største konfiguration på 256 GB ligger til 8.049 kroner. Alle priser er uden abonnement.

Farvemulighederne bliver hvid, sort, blå, gul, koral og Product RED.

Forudbestillingerne åbner den 19. oktober 2018. Salget starter i butikkerne den 26. oktober 2018. Dette er datoerne for det danske marked.

Se billeder af iPhone Xr


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Helt op til præsentationen af de nye iPhones har der været rygter om, at Apple kommer med dual-SIM understøttelse i de nye modeller. Det er også tilfældet på iPhone Xr.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram