YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Du kan nu lytte til podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Tech-podcasten er på dansk.

Du kan du høre tech-podcasten fra MereMobil.dk på Spotify.

Dermed er podcasten tilgængelig på alle de store (og små) platforme. Dette inkluderer Apple Podcasts, iTunes, TuneIn, Pocketcasts og alle de andre tilgængelige podcast-apps til Android såvel som iOS.

Men nu er Spotify altså også kommet med på vognen.

Spotify har i længere tid været i gang med at opbygge deres podcast-katalog, men adgangen til kataloget har været umådeligt begrænset for podcast-producenter.

Spotify er som bekendt verdens største streamingtjeneste på sit område. Derfor er det vigtigt for et lille niche-medie også at være tilgængelig på denne platform. Distribution er nemlig altafgørende for om lytterne finder os.

Naturligvis kan man jo bare installere en podcastapp på eksempelvis ens Android-smartphone, men for nogle kan det være en barriere – noget man aldrig rigtigt lige får gjort. Spotify ligger på smartphonen i forvejen. Derfor er en tech-podcast, som den jeg udgiver, et vigtigt skridt på lytterne.

Direkte link til MereMobil.dk-techpodcast på Spotify

Spotify MereMobil.dk podcast

Podcasten fra MereMobil.dk kan nu også lyttes via Spotify (Foto: MereMobil.dk)

Sådan finder du MereMobil.dk podcasten på Spotify

Du finder tech-podcasten, der i øvrigt udkommer på dansk, via ”Search” / ”Søg” i Spotify. Her kan du søge efter meremobil eller MereMobil.dk.

Nu kan du vælge udgivelsen og episoderne. Tryk på ”Follow”, hvis du vil følge udgivelserne løbende.

Der udkommer en ny tech-podcast hver tredje uge. Du bliver opdateret på de seneste, og vigtigste, technyheder. Du får også mine meninger om produkterne jeg anmelder. Sidst men ikke mindst deltager interessante gæster med stor viden.

Jeg forsøger at fortælle om den nye teknologi så let forståeligt som det er muligt – jeg vil nemlig gerne gøre det til en åben fest hvor alle kan være med.

Du kan også lytte til podcasten via vores podcast-side, hvor du også finder de seneste episoder.

Jeg håber, at du vil lytte med.

Mere til historien

Spotifys podcasttjeneste er aktuelt i en betafase. Skulle der opstå problemer, kan det være en af årsagerne.

Mine tanker om elbiler – og besøg hos Polestar

PODCAST: Lyt med når jeg fortæller om mine oplevelser med elbiler. Jeg taler også med Polestar om fremtiden inden for opladning og rækkevidde.

(mere…)
Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Sådan vælger du den rigtige powerbank

PODCAST: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Spotify hæver atter priserne – endnu ikke i Danmark

Endnu engang oplyser Spotify, at de hæver prisen på deres abonnementer. Det gælder endnu ikke de danske brugere, men måske et spørgsmål om tid.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram