Podcast #53: Hvorfor har Apple magten over os?

Hvorfor er forbrugere og journalister så vilde med iPhone? Lyt med og få et bud på, hvorfor Apple har en magisk power som ingen andre.

Danske forbrugere er VILDE med iPhone. En uges forsalg og 10 dage i butikkerne så var både iPhone Xs og iPhone Xs Maxtop 10-listerne hos teleselskaberne. Går det som med de tidligere iPhones, så vil de blive på top-10 i mindst de næste 12 måneder frem.

Hvorfor har Apple et magisk greb om danskerne, og ikke mindst pengepungen? Der er åbenbart ingen grænser for hvor dyr en iPhone kan være; den sælger alligevel.

Hvad der gør Apple så unikke, og magiske, i forbrugernes øjne kommer Ekstra Bladets techredaktør Heine Jørgensen med et bud på i denne episode.

Heller ikke medierne holder sig tilbage, når der står Apple på pakken.

Ved enhver iPhone-lancering ringer min telefon mange gange. Opkaldene er fra journalister, der alle vil have en kommentar til Apples nye produkter. Det er alle fra Jyllands-Posten over TV 2 til lokal- og regionale medier, der er i telefonen. Selv landets hæderkronede nyhedsbureau Ritzau synes, at Apple er en nyhed værd.

Jeg stiller gerne op og fortæller, men jeg undres også over hvordan Apple kan få meget medieomtale. Ingen andre producenter interesserer mange journalister.

iPhone Xs Max podcast

Forbrugere og medier er vilde med iPhone. Men hvorfor? (Foto: MereMobil.dk)

Henrik Qvortrup, medieiagttager og vært i mediemagasinet Q&A på Radio 24 Syv, kommer med en vurdering af journaliststandens benovelse over den store elektronikgigant.

Du kan i denne episode høre min anmeldelse af iPhone Xs og iPhone Xs Max, og du bliver opdateret på de seneste tech-nyheder.

Jeg håber, at du vil lytte med. Og som noget helt nyt kan podcasten fra MereMobil.dk også høres på Spotify.

Sådan lytter du til MereMobil.dk

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser.

Du kan også finde MereMobil.dk podcast i alle de store podcast-apps på Android, samt i iTunes og Apples podcast app. Som noget nyt kan du også lytte med på Spotify.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed, kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 53

Mere til historien

Den næste tech-podcast fra MereMobil.dk udkommer i ugen der starter med den 29. oktober 2018 (uge 44).

AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
215 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram