Podcast #53: Hvorfor har Apple magten over os?

196

Hvorfor er forbrugere og journalister så vilde med iPhone? Lyt med og få et bud på, hvorfor Apple har en magisk power som ingen andre.

Danske forbrugere er VILDE med iPhone. En uges forsalg og 10 dage i butikkerne så var både iPhone Xs og iPhone Xs Maxtop 10-listerne hos teleselskaberne. Går det som med de tidligere iPhones, så vil de blive på top-10 i mindst de næste 12 måneder frem.

Hvorfor har Apple et magisk greb om danskerne, og ikke mindst pengepungen? Der er åbenbart ingen grænser for hvor dyr en iPhone kan være; den sælger alligevel.

Hvad der gør Apple så unikke, og magiske, i forbrugernes øjne kommer Ekstra Bladets techredaktør Heine Jørgensen med et bud på i denne episode.

Heller ikke medierne holder sig tilbage, når der står Apple på pakken.

Ved enhver iPhone-lancering ringer min telefon mange gange. Opkaldene er fra journalister, der alle vil have en kommentar til Apples nye produkter. Det er alle fra Jyllands-Posten over TV 2 til lokal- og regionale medier, der er i telefonen. Selv landets hæderkronede nyhedsbureau Ritzau synes, at Apple er en nyhed værd.

Jeg stiller gerne op og fortæller, men jeg undres også over hvordan Apple kan få meget medieomtale. Ingen andre producenter interesserer mange journalister.

iPhone Xs Max podcast
Forbrugere og medier er vilde med iPhone. Men hvorfor? (Foto: MereMobil.dk)

Henrik Qvortrup, medieiagttager og vært i mediemagasinet Q&A på Radio 24 Syv, kommer med en vurdering af journaliststandens benovelse over den store elektronikgigant.

Du kan i denne episode høre min anmeldelse af iPhone Xs og iPhone Xs Max, og du bliver opdateret på de seneste tech-nyheder.

Jeg håber, at du vil lytte med. Og som noget helt nyt kan podcasten fra MereMobil.dk også høres på Spotify.

Sådan lytter du til MereMobil.dk

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser.

Du kan også finde MereMobil.dk podcast i alle de store podcast-apps på Android, samt i iTunes og Apples podcast app. Som noget nyt kan du også lytte med på Spotify.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed, kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 53

Mere til historien

Den næste tech-podcast fra MereMobil.dk udkommer i ugen der starter med den 29. oktober 2018 (uge 44).

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
196 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer