Episode #57: Selvkørende motorcykler, smartkitchen og 8K-skærme

4

Fremtidens motorcykler kører selv og undviger ulykker. Køkkenet forbedrer din kogekunst via en app. De store 8K-skærme er godt på vej.

På verdens største forbrugerelektronikmesse, CES i Las Vegas, blev en robot kørt ned af en selvkørende bil. Hvordan kunne det ske? Robotten var jo bare ude at gå en tur sammen med sine venner.

Hør mere om hvad tech-fremtiden byder på, når jeg taler med redaktøren på iNPUT Torben Vognsen. Han giver også et bud på, om du i 2019 skal investere i et 8K TV til stuen.

Året er næsten lige begyndt, og jeg har allerede lært et nyt ord. ”Smartkitchen” efterfulgt af ”smartcooking”. Faktisk udvikler startup-firmaet Ztove fremtidens køkkenudstyr et kvarters kørsel fra min bopæl i Odense. Tænk. Det anede jeg ikke.

Du kan møde grundlæggeren af Ztove Peter Favrholdt, der fik idéen, og fandt løsningen til, hvordan køkkentjansen kan gøres lettere og bedre med følere, elektronik og en app til smartphonen.

Sammen med Peter Favrholdt og hans kollega Brian Kondrup Hansen brugte jeg en formiddag på at bage pandekager, koge æg og stege spejlæg. Jeg er imponeret.

I dette videoindslag kan du se hvordan Ztove fungerer.

Dansk tech-podcast – sådan lytter du med

Episode #57 af tech-podcasten fra MereMobil.dk er den første episode i den fjerde sæson.

Du læser netop nu shownotes. I toppen af teksten finder du afspilleren, så du kan lytte direkte i browseren.

I din favorit podcast-app til Android, samt i iTunes og Apples podcast app kan du lytte til episoderne.

Du kan også lytte med på Spotify.

Tech-podcasten kan desuden høres på Næstved Lokal Radio og Radio Freja. Dette kan lade sig gøre fordi vi stiller udsendelserne gratis til rådighed. Hvis du vil distribuere tech-podcasten så skriv endelig til mig.

Lyt til tidligere episoder

SÆSON 3

SÆSON 2

Mere til historien

Du er meget velkommen til at sende mig forslag og inputs til podcasten. Du kan skrive på [email protected]

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer