Sådan lyder AirPods 2019

4

VIDEO: Hvordan klarer Apple AirPods sig, når trafikken støjer? Her kan du høre min test af anden generations AirPods – og sammenligne med iPhone.

Her kan du høre hvordan samtalelyden er fra AirPods 2019

Lyt med inden du investerer

Inden du smider op mod 1.749 kroner for AirPods 2019 (2nd gen) så tjek lige videoen herover. Her kan du høre hvordan Apple AirPods klarer sig, når jeg udsætter dem for trafikstøj og et stille kontormiljø.

AirPods er bedst uden støj fra omgivelserne. Her vil den du taler med ikke lægge mærke til, at du benytter et headset. Udfordrer du derimod AirPods 2019 med trafikstøj, så er det så som så med den gode samtalelyd.

Sammenlignet med hvordan eksempelvis en iPhone Xs Max behandler den selv samme støj, falder headsettet helt til jorden. Telefonens støjreduktion er LANGT bedre.

Det mest spændende ved 2019-udgaven af Apple AirPods er integrationen af Siri, som du kan bede justere lydstyrken, skifte sang, ringe til en kontakt og meget andet. Dette fungerer MEGET overbevisende.

Lige nu %%%% koster AirPods (2nd gen)1.749 kroner for den store version med et opbevaringsetui, der kan benytte trådløs opladning eller kabel, men der kan være fornuft i, at købe udgaven uden trådløs opladning til 1.379 kroner.

Ser vi bort fra Siri og trådløs opladning opleves AirPods 2019 og AirPods (1st gen) meget ens. Lydkvaliteten ved musik og samtaler er fuldstændig ens, og du kan i øvrigt ikke se forskel på dem, når de ligger ved siden af hinanden. Derfor er det svært at finde argumenterne for at skifte til de nye AirPods.

Et godt alternativ til AirPods er Jabra Elite 65t, Elite 65t Active eller den nye version Jabra Evolve 65t. Her er lydkvaliteten ved musik og samtaler bedre. Desuden leverer Jabra en væsentligt bedre støjreduktion ved samtaler.

VIDEOSådan lyder Jabra Elite 65t og AirPods (1st gen)

Når alt dette er sagt så vækker AirPods glæde hos mange på grund af integrationen mellem Apples enheder. Når først AirPods er parret med iPhone så kender ens iPad og MacBook allerede headsettet. Det gør det let at skifte mellem enhederne.

Den nye version af AirPods kommunikerer via Bluetooth 5.0, hvilket er et skridt op fra version 4.2 på forgængeren.

Her kan du læse min fulde anmeldelse af AirPods 2019.

Mere til historien

Lyd er svær at forklare, men hvis du kender lyden fra det headset med ledning, der følger med til en iPhone (EarPods) har du en god fornemmelse af hvordan AirPods lyder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer