Sådan lyder AirPods 2019

VIDEO: Hvordan klarer Apple AirPods sig, når trafikken støjer? Her kan du høre min test af anden generations AirPods – og sammenligne med iPhone.

Her kan du høre hvordan samtalelyden er fra AirPods 2019

Lyt med inden du investerer

Inden du smider op mod 1.749 kroner for AirPods 2019 (2nd gen) så tjek lige videoen herover. Her kan du høre hvordan Apple AirPods klarer sig, når jeg udsætter dem for trafikstøj og et stille kontormiljø.

AirPods er bedst uden støj fra omgivelserne. Her vil den du taler med ikke lægge mærke til, at du benytter et headset. Udfordrer du derimod AirPods 2019 med trafikstøj, så er det så som så med den gode samtalelyd.

Sammenlignet med hvordan eksempelvis en iPhone Xs Max behandler den selv samme støj, falder headsettet helt til jorden. Telefonens støjreduktion er LANGT bedre.

Det mest spændende ved 2019-udgaven af Apple AirPods er integrationen af Siri, som du kan bede justere lydstyrken, skifte sang, ringe til en kontakt og meget andet. Dette fungerer MEGET overbevisende.

Lige nu Sponseret link koster AirPods (2nd gen)1.749 kroner for den store version med et opbevaringsetui, der kan benytte trådløs opladning eller kabel, men der kan være fornuft i, at købe udgaven uden trådløs opladning til 1.379 kroner.

Ser vi bort fra Siri og trådløs opladning opleves AirPods 2019 og AirPods (1st gen) meget ens. Lydkvaliteten ved musik og samtaler er fuldstændig ens, og du kan i øvrigt ikke se forskel på dem, når de ligger ved siden af hinanden. Derfor er det svært at finde argumenterne for at skifte til de nye AirPods.

Et godt alternativ til AirPods er Jabra Elite 65t, Elite 65t Active eller den nye version Jabra Evolve 65t. Her er lydkvaliteten ved musik og samtaler bedre. Desuden leverer Jabra en væsentligt bedre støjreduktion ved samtaler.

VIDEOSådan lyder Jabra Elite 65t og AirPods (1st gen)

Når alt dette er sagt så vækker AirPods glæde hos mange på grund af integrationen mellem Apples enheder. Når først AirPods er parret med iPhone så kender ens iPad og MacBook allerede headsettet. Det gør det let at skifte mellem enhederne.

Den nye version af AirPods kommunikerer via Bluetooth 5.0, hvilket er et skridt op fra version 4.2 på forgængeren.

Her kan du læse min fulde anmeldelse af AirPods 2019.

Mere til historien

Lyd er svær at forklare, men hvis du kender lyden fra det headset med ledning, der følger med til en iPhone (EarPods) har du en god fornemmelse af hvordan AirPods lyder.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Electric Scooter 4 Pro er et solidt el-løbehjul – vi har prøvet det

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram