Sådan lyder AirPods 2019

VIDEO: Hvordan klarer Apple AirPods sig, når trafikken støjer? Her kan du høre min test af anden generations AirPods – og sammenligne med iPhone.

Her kan du høre hvordan samtalelyden er fra AirPods 2019

Lyt med inden du investerer

Inden du smider op mod 1.749 kroner for AirPods 2019 (2nd gen) så tjek lige videoen herover. Her kan du høre hvordan Apple AirPods klarer sig, når jeg udsætter dem for trafikstøj og et stille kontormiljø.

AirPods er bedst uden støj fra omgivelserne. Her vil den du taler med ikke lægge mærke til, at du benytter et headset. Udfordrer du derimod AirPods 2019 med trafikstøj, så er det så som så med den gode samtalelyd.

Sammenlignet med hvordan eksempelvis en iPhone Xs Max behandler den selv samme støj, falder headsettet helt til jorden. Telefonens støjreduktion er LANGT bedre.

Det mest spændende ved 2019-udgaven af Apple AirPods er integrationen af Siri, som du kan bede justere lydstyrken, skifte sang, ringe til en kontakt og meget andet. Dette fungerer MEGET overbevisende.

Lige nu Annoncelink koster AirPods (2nd gen)1.749 kroner for den store version med et opbevaringsetui, der kan benytte trådløs opladning eller kabel, men der kan være fornuft i, at købe udgaven uden trådløs opladning til 1.379 kroner.

Ser vi bort fra Siri og trådløs opladning opleves AirPods 2019 og AirPods (1st gen) meget ens. Lydkvaliteten ved musik og samtaler er fuldstændig ens, og du kan i øvrigt ikke se forskel på dem, når de ligger ved siden af hinanden. Derfor er det svært at finde argumenterne for at skifte til de nye AirPods.

Et godt alternativ til AirPods er Jabra Elite 65t, Elite 65t Active eller den nye version Jabra Evolve 65t. Her er lydkvaliteten ved musik og samtaler bedre. Desuden leverer Jabra en væsentligt bedre støjreduktion ved samtaler.

VIDEOSådan lyder Jabra Elite 65t og AirPods (1st gen)

Når alt dette er sagt så vækker AirPods glæde hos mange på grund af integrationen mellem Apples enheder. Når først AirPods er parret med iPhone så kender ens iPad og MacBook allerede headsettet. Det gør det let at skifte mellem enhederne.

Den nye version af AirPods kommunikerer via Bluetooth 5.0, hvilket er et skridt op fra version 4.2 på forgængeren.

Her kan du læse min fulde anmeldelse af AirPods 2019.

Mere til historien

Lyd er svær at forklare, men hvis du kender lyden fra det headset med ledning, der følger med til en iPhone (EarPods) har du en god fornemmelse af hvordan AirPods lyder.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
5 billige powerbanks til opladning af telefonen

GUIDE: Her er 5 powerbanks til under 200 kroner. Du får en billig powerbank, der er let at have med.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram