Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

VIDEO: Hvor god er Jabra Elite 65t til samtaler? Og kan de konkurrere med AirPods? Se videoen her og få svaret – hør selv forskellen.

Jabras headsets lyder meget bedre end AirPods

Jabra Elite 65t er et helt forrygende trådløst in-ear headset. Det konkluderer jeg i min anmeldelse af Elite 65t.

AirPods fra Apple er den største konkurrent for Jabra. Det udtalte de i forbindelse med lanceringen af headsettet på CES-messen i Las Vegas tidligere i år.

Med Jabras headset får du ikke den smarte og hurtige parring, som AirPods tilbyder på iOS enheder. Heller ikke Google Fast Pair er understøttet.

Til gengæld får du et headset med virkelig fed lyd, når du hører musik. I forhold til AirPods er lyden væsentligt bedre.

På samtalekvaliteten ligger de to headsets nogenlunde side om side, når der vel at mærke ikke er noget baggrundsstøj. Så snart jeg udfordrer dem, så vinder Jabra.

I ovenstående video kan du høre lyden fra både en smartphone, Jabra Elite 65t og Apple AirPods. Jeg har lavet optagelser ved både trafikstøj samt i et stille kontormiljø.

Her kan du med egne ører bedømme, om du er enig i mine konklusioner.

OBS: Optagelserne er lidt metalliske i lyden. Men jeg tror alligevel godt du kan fornemme forskellene. Generelt skal man huske, at telefonlyd har et meget begrænset frekvensområde.

AirPods har en vejledende pris på 1.379 kroner. Jabra Elite 65t koster (vejledende) 1.299 kroner. Ifølge Annoncelink Pricerunner kan AirPods dog købes for 1.225 kroner.

TEST: AirPods har genial parring men skuffer på lyden

Efter salgsstarten i slutningen af 2016 har Apple opdateret AirPods med en ny æske, der kan oplade headsettet via en trådløs oplader. På Jabras headset sker opladning via MicroUSB-stik i bunden af opladeæsken.

Mere til historien

AirPods kan ikke kun benyttes med Apples enheder. Der er stadig tale om et Bluetooth headset, og der kan kan AirPods sagtens parres med Android telefoner.

Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram