Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

VIDEO: Hvor god er Jabra Elite 65t til samtaler? Og kan de konkurrere med AirPods? Se videoen her og få svaret - hør selv forskellen.

Jabras headsets lyder meget bedre end AirPods

Jabra Elite 65t er et helt forrygende trådløst in-ear headset. Det konkluderer jeg i min anmeldelse af Elite 65t.

AirPods fra Apple er den største konkurrent for Jabra. Det udtalte de i forbindelse med lanceringen af headsettet på CES-messen i Las Vegas tidligere i år.

Med Jabras headset får du ikke den smarte og hurtige parring, som AirPods tilbyder på iOS enheder. Heller ikke Google Fast Pair er understøttet.

Til gengæld får du et headset med virkelig fed lyd, når du hører musik. I forhold til AirPods er lyden væsentligt bedre.

På samtalekvaliteten ligger de to headsets nogenlunde side om side, når der vel at mærke ikke er noget baggrundsstøj. Så snart jeg udfordrer dem, så vinder Jabra.

I ovenstående video kan du høre lyden fra både en smartphone, Jabra Elite 65t og Apple AirPods. Jeg har lavet optagelser ved både trafikstøj samt i et stille kontormiljø.

Her kan du med egne ører bedømme, om du er enig i mine konklusioner.

OBS: Optagelserne er lidt metalliske i lyden. Men jeg tror alligevel godt du kan fornemme forskellene. Generelt skal man huske, at telefonlyd har et meget begrænset frekvensområde.

AirPods har en vejledende pris på 1.379 kroner. Jabra Elite 65t koster (vejledende) 1.299 kroner. Ifølge Sponseret link Pricerunner kan AirPods dog købes for 1.225 kroner.

- TEST: AirPods har genial parring men skuffer på lyden

Efter salgsstarten i slutningen af 2016 har Apple opdateret AirPods med en ny æske, der kan oplade headsettet via en trådløs oplader. På Jabras headset sker opladning via MicroUSB-stik i bunden af opladeæsken.

Mere til historien

AirPods kan ikke kun benyttes med Apples enheder. Der er stadig tale om et Bluetooth headset, og der kan kan AirPods sagtens parres med Android telefoner.

OnePlus Nord CE 3 Lite test | Det fornuftige valg

TEST: Jeg har testet en fornuftig telefon, til en lav pris, der er oppe mod stærke konkurrenter. Læs min OnePlus Nord CE 3 Lite test.

(mere…)
EcoFlow Blade – test af robotplæneklipperen fra fremtiden

TEST: Robotplæneklipper uden kanttråd og med fuld GPS-styring. Fungerer det? Jeg har testet EcoFlow Blade.

(mere…)
Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram