Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

0

VIDEO: Hvor god er Jabra Elite 65t til samtaler? Og kan de konkurrere med AirPods? Se videoen her og få svaret – hør selv forskellen.

Jabras headsets lyder meget bedre end AirPods

Jabra Elite 65t er et helt forrygende trådløst in-ear headset. Det konkluderer jeg i min anmeldelse af Elite 65t.

AirPods fra Apple er den største konkurrent for Jabra. Det udtalte de i forbindelse med lanceringen af headsettet på CES-messen i Las Vegas tidligere i år.

Med Jabras headset får du ikke den smarte og hurtige parring, som AirPods tilbyder på iOS enheder. Heller ikke Google Fast Pair er understøttet.

Til gengæld får du et headset med virkelig fed lyd, når du hører musik. I forhold til AirPods er lyden væsentligt bedre.

På samtalekvaliteten ligger de to headsets nogenlunde side om side, når der vel at mærke ikke er noget baggrundsstøj. Så snart jeg udfordrer dem, så vinder Jabra.

I ovenstående video kan du høre lyden fra både en smartphone, Jabra Elite 65t og Apple AirPods. Jeg har lavet optagelser ved både trafikstøj samt i et stille kontormiljø.

Her kan du med egne ører bedømme, om du er enig i mine konklusioner.

OBS: Optagelserne er lidt metalliske i lyden. Men jeg tror alligevel godt du kan fornemme forskellene. Generelt skal man huske, at telefonlyd har et meget begrænset frekvensområde.

AirPods har en vejledende pris på 1.379 kroner. Jabra Elite 65t koster (vejledende) 1.299 kroner. Ifølge %%%% Pricerunner kan AirPods dog købes for 1.225 kroner.

TEST: AirPods har genial parring men skuffer på lyden

Efter salgsstarten i slutningen af 2016 har Apple opdateret AirPods med en ny æske, der kan oplade headsettet via en trådløs oplader. På Jabras headset sker opladning via MicroUSB-stik i bunden af opladeæsken.

Mere til historien

AirPods kan ikke kun benyttes med Apples enheder. Der er stadig tale om et Bluetooth headset, og der kan kan AirPods sagtens parres med Android telefoner.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer