Danske Jabra lancerer konkurrent til AirPods

Danske Jabra lancerer i Las Vegas to nye høretelefoner i konkurrence med AirPods. Målet er fastholde andenpladsen på markedet.

Danske Jabra er klar til at lægge sig i slipstrømmen på Apples succes med trådløse høretelefoner – de såkaldte AirPods. Det oplyser Jabras administrerende direktør René Svendsen-Tune til Reuters.

– “Apple har været med til at udvikle det her marked hastigt, men nu er vi klar til at lancere næste generation”, siger René Svendsen-Tune.

TEST: AirPods er genialt men lyden er ikke optimal

To modeller, tre høretelfoner

Ifølge CNET vil Jabra i Las Vegas på CES præsentere to helt nye modeller: In-ear-modellen Elite 65t, som også vil kunne fås i sportsudgaven Elite Active 65t, og Elite 45e (med nakkebøjle).

Elite 65t ventes i de amerikanske butikker i indeværende måned, mens sportsudgaven og Elite 45e ventes til april.

Ifølge CNET vil begge modeller blive lanceret til konkurrence-dygtige priser på mellem 100 og 190 dollars (mellem 620 og knap 1.200 kroner).

Samtidig vil de have en forbedret ydeevne i forhold til tidligere modeller, batterilevetiden vil være forbedret og så understøtter de ifølge CNET alle større virtuelle assistenter, herunder Amazons Alexa on-the-go.

Apple sidder på det meste

Jabra har dog noget at indhente. Ifølge Reuters blev der i første halvdel af 2017 solgt i omegnen af 900.000 trådløse høretelefoner. Og siden lancering af Airpod i 2016 har den amerikanske techgigant siddet på 85 procent af markedet.

Jabra er nummer to på det marked, men har kun en encifret andel, oplyser René Svendsen-Tune, som mål har en placering som runner up i forhold til Apple for salget i 2018.

Mere til historien

Jabra ejes af GN Store Nord, som på verdensplan er en gigant inden for produktionen af høreapparater. Selskabets afdeling for lyd udgør 40 procent af dets omsætning, mens 60 procent kommer fra salget af høreapparater.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram