Danske Jabra lancerer konkurrent til AirPods

Danske Jabra lancerer i Las Vegas to nye høretelefoner i konkurrence med AirPods. Målet er fastholde andenpladsen på markedet.

Danske Jabra er klar til at lægge sig i slipstrømmen på Apples succes med trådløse høretelefoner - de såkaldte AirPods. Det oplyser Jabras administrerende direktør René Svendsen-Tune til Reuters.

- "Apple har været med til at udvikle det her marked hastigt, men nu er vi klar til at lancere næste generation", siger René Svendsen-Tune.

- TEST: AirPods er genialt men lyden er ikke optimal

To modeller, tre høretelfoner

Ifølge CNET vil Jabra i Las Vegas på CES præsentere to helt nye modeller: In-ear-modellen Elite 65t, som også vil kunne fås i sportsudgaven Elite Active 65t, og Elite 45e (med nakkebøjle).

Elite 65t ventes i de amerikanske butikker i indeværende måned, mens sportsudgaven og Elite 45e ventes til april.

Ifølge CNET vil begge modeller blive lanceret til konkurrence-dygtige priser på mellem 100 og 190 dollars (mellem 620 og knap 1.200 kroner).

Samtidig vil de have en forbedret ydeevne i forhold til tidligere modeller, batterilevetiden vil være forbedret og så understøtter de ifølge CNET alle større virtuelle assistenter, herunder Amazons Alexa on-the-go.

Apple sidder på det meste

Jabra har dog noget at indhente. Ifølge Reuters blev der i første halvdel af 2017 solgt i omegnen af 900.000 trådløse høretelefoner. Og siden lancering af Airpod i 2016 har den amerikanske techgigant siddet på 85 procent af markedet.

Jabra er nummer to på det marked, men har kun en encifret andel, oplyser René Svendsen-Tune, som mål har en placering som runner up i forhold til Apple for salget i 2018.

Mere til historien

Jabra ejes af GN Store Nord, som på verdensplan er en gigant inden for produktionen af høreapparater. Selskabets afdeling for lyd udgør 40 procent af dets omsætning, mens 60 procent kommer fra salget af høreapparater.

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram