Denne uges mobilnyheder – uge 28

UGE 28: Endnu en uge er gået i mobilbranchen og trods sommerferien er over Danmark, så har ugen budt på mange nyheder. Se ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederI dag er det ét år siden, at dillen Pokémon Go startede, men hvor er den nu? Vi ser tilbage på Pokemon Go. Deltag også i vores afstemning: Spiller du stadig Pokémon Go?

Mobilbetaling er helt sikkert kommet for at blive. Men hvad er den perfekte løsning? Det er endnu uvist. Sikkert er det, at hovedparten af brugerne af dankort applikationen dumper Nets’ mobilbetalingsløsning.

Brugerne dumper Nets’ dankort-app

Den meget omtalte nye topmodel fra OnePlus har fået dom i DxOMarks test. Og er du til den bedste kameratelefon, så er det fortsat HTC U11, som du skal kigge efter.

DxOMark fælder dom over kameraet i OnePlus 5

Google har offentliggjort de seneste tal over udbredelsen af de forskellige Android-versioner den seneste uge. Android 7 Nougat øger sine markedsandele, men der er lang vej endnu før den bliver den dominerende version på markedet.

Nougat øger markedsandel – Marshmallow er markedsleder

Der har også været offentliggørelse af nye modeller hos LG den seneste uge. De har nemlig offentliggjort telefonerne LG Q6, LG Q6+ og LG Q6a.

 – LG Q6 – budgetvenlig smartphone med aflangt FullVision Display

Ugen har også budt på rygter om både Huawei Mate 10, Samsung Galaxy Note 8 og den kommende iPhone-model.

Apple er klar med en kampagne, der måske skal gøre flere iPhone-brugere klar på at købe ny telefon. De giver nemlig penge for din gamle telefon. Der er dog et men…

Få penge af Apple for din gamle iPhone – men…

Windows Phone bliver ikke længere opdateret med nye funktioner eller sikkerhedsrettelser – Microsoft har nemlig trukket stikket og opgivet kampen mod Android og iOS.

Windows Phone er for alvor død – farvel til Microsofts mobilplatform

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 28

  1. Brugerne dumper Nets’ dankort-app
  2. Google Pixel XL 2 afsløret – se det kommende flagskib
  3. Samsung Galaxy Note 8 lanceres næste måned
  4. DxOMark fælder dom over kameraet i OnePlus 5
  5. Ny opdatering til OnePlus 5
  6. Huawei Mate 10 rygtes til oktober
  7. Fem tips til din OnePlus 5
  8. Danskerne tyr til WiFi på ferien – vil ikke betale mere for EU-roaming
  9. Nokia og Carl Zeiss vil være stærke igen
  10. Bliver iPhone 8 forsinket?

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”. 

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram