Samsung Galaxy Note 8 lanceres næste måned

10

RYGTE: Vi er måske kun en god måneds tid væk fra lanceringen af Samsung Galaxy Note 8 – i hvert fald hvis vi skal tro de seneste rygter.

Galaxy Note Fan Edition
Samsung Galaxy Note ‘Fan Edition’ (Foto: Samsung)

Samsungs efterfølger i phablet-serien ”Galaxy Note” lanceres formentlig den 23. august. I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter, som netop nu florerer på nettet. Det skriver Android Central.

Vi skrev i juni måned, at det rygtes den ville blive offentliggjort den 26. august 2017. Men nu går de seneste rygter altså på den 23. august 2017.

Samsung Galaxy Note 8 ventes offentliggjort 26. august

Dermed er der mange indikationer på, at vi formentlig får Galaxy Note 8 at se i slutningen af august. Og sker offentliggørelsen i slutningen af august, så skal vi formentlig til starten af september før der er salgsstart.

Holder dette stik, så går Samsung altså også i år væk fra at lancerer telefonen på IFA-messen, der tidligere var stedet, hvor de offentliggjorde deres ”Note”-flagskib.

Der har nærmest været rygter om Galaxy Note 8 siden Samsung kom i modvind med forgængeren, Galaxy Note 7, sidste efterår.

 – Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Samsung Galaxy Note 7 kom aldrig til salg på det danske marked. Men det håber vi, at Galaxy Note 8 gør.

Mere til historien

Hvordan designet på Galaxy Note 8 bliver er uvist, men der har været utallige rygter om at den designmæssigt vil minde meget om Samsungs topmodeller Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Læs også:
Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag
Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer