Samsung Galaxy Note 8 ventes offentliggjort 26. august

RYGTE: Der har nærmest siden katastrofen med Samsung Galaxy Note 7 været rygter om den kommende Note 8. Flere spår lancering ultimo august. Læs mere her.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung kom i sensommeren og efteråret 2016 i stormvejr med deres topmodel Galaxy Note 7. Og hele katastrofen endte med, at enheden måtte trækkes af markedet i de lande, hvor den havde haft salgsstart og de enheder der var solgt blev kaldt tilbage.

 - Samsung Galaxy Note 7 katastrofen - dag for dag

Men trods katastrofen har rygterne nærmest siden svirret om efterfølgeren Galaxy Note 8.

Og nu forlyder det, at lanceringsdatoen måske er lækket. I sidste uge kom det også frem, at lanceringen ventes at blive i august. Men nu er en dato også nævnt.

- Rygte: Samsung Galaxy Note 8 kommer til August

Skal man tro de seneste rygter, så vil telefonen formentlig blive afsløret til en event i slutningen af august. Helt præcis nævnes datoen til at være 26. august og stedet New York. Eneste vi på MereMobil.dk undrer os en del over er, at hvis datoen holder stik, så vælger Samsung altså at afholde event på en lørdag. Dette vil i så fald være noget nyt, da events normalt afholdes på hverdage. Det skriver Androidguys.com.

Generelt har Samsung i flere år afsløret deres Note-model under IFA-messen i Berlin. Men sidste år valgte de altså også at gøre det ved et særskilt event i august måned.

Galaxy Note 8 ventes, at komme med en 6,3 tommer skærm, forbedret S-Pen, dual-kamera, Bixby og fingeraftrykslæser på bagsiden.

 - Samsung Galaxy Note 8 - de første rygter

Samsung har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, som florerer med Galaxy Note 8.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung melder noget officielt ud omkring Galaxy Note 8.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 blev afsløret til en event 2. august 2016. Galaxy Note 7 nåede dog aldrig at komme i handlen herhjemme.

Læs også:
- Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ
- Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram