Samsung Galaxy Note 8 ventes offentliggjort 26. august

0

RYGTE: Der har nærmest siden katastrofen med Samsung Galaxy Note 7 været rygter om den kommende Note 8. Flere spår lancering ultimo august. Læs mere her.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung kom i sensommeren og efteråret 2016 i stormvejr med deres topmodel Galaxy Note 7. Og hele katastrofen endte med, at enheden måtte trækkes af markedet i de lande, hvor den havde haft salgsstart og de enheder der var solgt blev kaldt tilbage.

 – Samsung Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Men trods katastrofen har rygterne nærmest siden svirret om efterfølgeren Galaxy Note 8.

Og nu forlyder det, at lanceringsdatoen måske er lækket. I sidste uge kom det også frem, at lanceringen ventes at blive i august. Men nu er en dato også nævnt.

Rygte: Samsung Galaxy Note 8 kommer til August

Skal man tro de seneste rygter, så vil telefonen formentlig blive afsløret til en event i slutningen af august. Helt præcis nævnes datoen til at være 26. august og stedet New York. Eneste vi på MereMobil.dk undrer os en del over er, at hvis datoen holder stik, så vælger Samsung altså at afholde event på en lørdag. Dette vil i så fald være noget nyt, da events normalt afholdes på hverdage. Det skriver Androidguys.com.

Generelt har Samsung i flere år afsløret deres Note-model under IFA-messen i Berlin. Men sidste år valgte de altså også at gøre det ved et særskilt event i august måned.

Galaxy Note 8 ventes, at komme med en 6,3 tommer skærm, forbedret S-Pen, dual-kamera, Bixby og fingeraftrykslæser på bagsiden.

 – Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

Samsung har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, som florerer med Galaxy Note 8.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung melder noget officielt ud omkring Galaxy Note 8.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 blev afsløret til en event 2. august 2016. Galaxy Note 7 nåede dog aldrig at komme i handlen herhjemme.

Læs også:
Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ
Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer