Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

2

Samsung Galaxy Note 8 bliver bedre og innovativ, har Samsung mobilchef D. J. Koh udtalt.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung har netop fremlagt en detaljeret rapport om hvad der præcist gik galt, når batterierne i Galaxy Note 7 pludselig eksploderede. Nu ligger det klart, at årsagen blandt andet var kortslutninger internt i batteriet.

Vores supertech-nørd Johnny Olesen, MereMobil.dk, har gennemlæst rapporten, og forklarer i en baggrundsartikel, på almindeligt dansk, hvad der mere præcist gik galt.

BAGGRUND: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

I forbindelse med en pressekonference, om problemerne, talte Samsung om genopbygning af troværdigheden hos kunderne, men i et interview med CNET kom Samsungs mobilchef D. J. Koh med en yderligere interessant detalje.

Galaxy Note 8 bliver ikke droppet som følge af Note 7-skandalen. Det ligger nu helt fast.

– ”Jeg kommer tilbage med en bedre, mere sikker og meget innovativ Note 8,” sagde D. J. Koh.

Mobilchefen nævnte ikke noget om en lanceringsdato for Samsung Galaxy Note 8, men mon ikke Samsung følger den samme plan som hidtil, at præsentere et nyt Note-produkt i efteråret. Lige først for står lanceringen af Samsung Galaxy S8, der bliver forårets absolut vigtigste lancering for Samsung.

Samsung slår de sidste Note 7’ere ihjel

Kunderne elsker Note

Trods brandene har Note-serien stadig en trofast følgerskare, mener Samsung.

– ”Gennem vores undersøgelsesproces fandt vi ud af, at der er mange mange loyale Note-kunder,” sagde mobilchefen videre i snakken med CNET.

Loyaliteten skal nok også ses som årsagen til, at Samsung ikke droppe Note serien. Naturligvis er der også den grundlæggende koreanske stolthed, at tage hensyn til. Samsung vil vise, at de stadig formår at lave en fed telefon.

TIDSLINJE: Note 7 katastrofen dag for dag

Næsten ingen Note 7ere i drift længere

Globalt har 96 procent af Note 7-køberne returneret og ombyttet deres telefoner. Tim Baxter, president, Samsung Electronics America, mener, at tallet reelt er højere. Mere end halvdelen af de tilbageværende telefoner, der ikke er returneret, er ikke længere i drift – det vil sige ikke forbundet til et mobilnetværk.

– ”Vi arbejder på at ramme 100 procent,” sagde Tim Baxter.

Note-serien er som følge af de varme telefoner blevet mere kendt i den brede offentlighed, men når alt kommer til alt, er Note-telefonerne stadig nicheprodukter til en snæver målgruppe.

Mere til historien

Til oktober er det seks år siden, at Samsung introducerede den første telefon i serien. Navnet var Samsung Galaxy Note. Salget begyndte den 29. oktober 2011.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer