Samsung slår de sidste Galaxy Note 7ere ihjel

0

Nu Vil Samsung have de sidste brandfarlige Note 7ere ud af hænderne på forbrugerne.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Ifølge The Verge er Samsung i gang med at planlægge den endelige afslutning for de sidste Galaxy Note 7ere, der stadig ikke er returneret. En opdatering vil gøre det umuligt at oplade telefonen.

The Verge har modtaget et billede med en advarsel, der angiveligt er sendt ud til en eller flere af de Note 7-telefoner der stadig er i omløb.

Teksten lyder: ”As of December 15th, Samsung will modify the software to prevent the Galaxy Note 7 from charging. The phone will no longer work”.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Samsung eller US Cellular.

TIDSLINJE: Note 7 katastrofen dag for dag

Samsung har tidligere udsendt opdateringer der efterhånden har gjort telefonen ubrugelig. Eksempelvis kan Note 7eren kun oplades til 60 procent. Der kommer også en pop-up hver gang skærmen tænder med besked om, at telefonen er tilbagekaldt og skal returneres.

I Canada er der set eksempler på, at Bluetooth, Wi-Fi og andre dataforbindelser er blevet deaktiveret, så man hverken kan gå på nettet eller foretage opkald fra telefonen.

Samsung klar med Galaxy S7 Edge i Pear Black

Mere til historien

Den 4. november udsendte Samsung en meddelelse hvor de sagde, at 85 procent af Note 7erne på det amerikanske marked var kommet hjem. Det efterlader dog stadig 285.000 telefoner rundt hos forbrugerne.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer