Rygte: Samsung Galaxy Note 8 kommer til August

Koreansk nyhedsside mener, at Samsung Galaxy Note 8 lanceres til august

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Det er lykkedes Samsung at styre sig igennem Note 7 krisen, og de har gjort et stærkt comeback med Galaxy 8 telefonerne. Der har tidligere været rygter om hvorvidt, Samsung helt ville droppe Note-serien, som et resultat af den dårlige omtale. Nu forlyder det, at Samsung snart er klar til at sende den næste Note-telefon på gaden.

- Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

Android Authority skriver, at ifølge sydkoreanske nyhedsside The Bell, er Samsung er klar til at lancere den næste Note allerede i midten af august i år.

Der har før været spekulationer om, hvorvidt Samsung ville bruge ekstra tid på at udvikle Note 8, og dermed bryde den typiske 12 måneders produktionscyklus. Der hersker ingen tvivl om, at Samsung har meget på spil i forbindelse med lanceringen af Note 8. Derfor vi det ikke overraske, hvis de vælger at bruge ekstra tid på at udvikle og kvalitetssikre telefonen.

Fremskynder Samsung lanceringen igen?

The Bell skriver, at Samsung har valgt at fremskynde Note 8 for at få et forspring inden iPhone 8 lanceres. Såfremt dette er sandt, ligner det i høj grad lanceringen af Note 7, hvor det forlyder, at de valgte at fremskynde lanceringen af Note 7 for at slå Apple.

- Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Mere til historien

Herhjemme kom Samsung Galaxy Note 7 aldrig i handlen, da den blev trukket tilbage inden det officielle salg.

- Galaxy Note 7 katastrofen - dag for dag

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram