Rygte: Samsung Galaxy Note 8 kommer til August

0

Koreansk nyhedsside mener, at Samsung Galaxy Note 8 lanceres til august

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Det er lykkedes Samsung at styre sig igennem Note 7 krisen, og de har gjort et stærkt comeback med Galaxy 8 telefonerne. Der har tidligere været rygter om hvorvidt, Samsung helt ville droppe Note-serien, som et resultat af den dårlige omtale. Nu forlyder det, at Samsung snart er klar til at sende den næste Note-telefon på gaden.

Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

Android Authority skriver, at ifølge sydkoreanske nyhedsside The Bell, er Samsung er klar til at lancere den næste Note allerede i midten af august i år.

Der har før været spekulationer om, hvorvidt Samsung ville bruge ekstra tid på at udvikle Note 8, og dermed bryde den typiske 12 måneders produktionscyklus. Der hersker ingen tvivl om, at Samsung har meget på spil i forbindelse med lanceringen af Note 8. Derfor vi det ikke overraske, hvis de vælger at bruge ekstra tid på at udvikle og kvalitetssikre telefonen.

Fremskynder Samsung lanceringen igen?

The Bell skriver, at Samsung har valgt at fremskynde Note 8 for at få et forspring inden iPhone 8 lanceres. Såfremt dette er sandt, ligner det i høj grad lanceringen af Note 7, hvor det forlyder, at de valgte at fremskynde lanceringen af Note 7 for at slå Apple.

Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Mere til historien

Herhjemme kom Samsung Galaxy Note 7 aldrig i handlen, da den blev trukket tilbage inden det officielle salg.

Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer