Rygte: Samsung Galaxy Note 8 kommer til August

Koreansk nyhedsside mener, at Samsung Galaxy Note 8 lanceres til august

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Det er lykkedes Samsung at styre sig igennem Note 7 krisen, og de har gjort et stærkt comeback med Galaxy 8 telefonerne. Der har tidligere været rygter om hvorvidt, Samsung helt ville droppe Note-serien, som et resultat af den dårlige omtale. Nu forlyder det, at Samsung snart er klar til at sende den næste Note-telefon på gaden.

Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

Android Authority skriver, at ifølge sydkoreanske nyhedsside The Bell, er Samsung er klar til at lancere den næste Note allerede i midten af august i år.

Der har før været spekulationer om, hvorvidt Samsung ville bruge ekstra tid på at udvikle Note 8, og dermed bryde den typiske 12 måneders produktionscyklus. Der hersker ingen tvivl om, at Samsung har meget på spil i forbindelse med lanceringen af Note 8. Derfor vi det ikke overraske, hvis de vælger at bruge ekstra tid på at udvikle og kvalitetssikre telefonen.

Fremskynder Samsung lanceringen igen?

The Bell skriver, at Samsung har valgt at fremskynde Note 8 for at få et forspring inden iPhone 8 lanceres. Såfremt dette er sandt, ligner det i høj grad lanceringen af Note 7, hvor det forlyder, at de valgte at fremskynde lanceringen af Note 7 for at slå Apple.

Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Mere til historien

Herhjemme kom Samsung Galaxy Note 7 aldrig i handlen, da den blev trukket tilbage inden det officielle salg.

Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram