Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

Salget af Samsungs nuværende topmodel, Galaxy S8 og Galaxy S8+ er endnu ikke i gang, men allerede nu florerer rygterne om den kommende Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8 er uden tvivl en ventet enhed, hvor også forventningerne er store. Hele Galaxy Note 7-katastrofen har gjort, at Samsung ikke må fejle igen. Da Note 7 blev lanceret var interessen enorm og det væltede ind med rosende ord omkring enheden inden katastrofen ramte.

 – Samsung: Vi er klar med Galaxy Note 8 næste år

Nye rygter om Note 8 stammer fra KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo. De omhandler kameraet i Galaxy Note 8. Han mener at vide, at Samsung kommer med et dual-kamera i Galaxy Note 8. Begge sensorer skulle desuden gemme på 3 x optisk zoom. Det skriver 9to5google.com.

Den ene sensor skulle være med 12 megapixels opløsning og samme type, som findes i Galaxy S8. Mens den anden skulle være på 13 megapixels og komme med 6-lags teleobjektiv, der har en længere brændvidde og mindre dybdeskarphed.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer ikke med dual-kamera.

Men det er ikke alt, at Ming-Chi Kuo mener at vide. Han oplyser også, at skærmen vil blive på hele 6,4 tommer. Det ventes, at formatet vil blive i 18,5:9 som på Galaxy S8 og Galaxy S8+. Enheden bliver fysisk formentlig bliver nogenlunde lig med Galaxy Note 7.

Skærmopløsningen skulle blive QHD+ (WQHD). Processorerne i Galaxy Note 8 ventes også, at blive som på Galaxy S8’erne – nemlig enten Snapdragon 835 eller Exynos 8895.

Ming-Chi Kuo mener også, at fingeraftrykslæseren vil blive placeret på bagsiden af Galaxy Note 8.

 – Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

Det ventes, at enheden bliver offentliggjort omkring september. Tidligere har Samsung benyttet IFA-messen til offentliggørelsen af Note-enhederne. Dette gjorde de dog ikke med Note 7 sidste år. Denne blev offentliggjort ved et selvstændigt event.

Mere til historien

Samsung har salgsstart på Galaxy S8 og Galaxy S8+ i Danmark fredag den 28. april 2017. Inden du køber så se dette indslag om S8+.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram