Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

Salget af Samsungs nuværende topmodel, Galaxy S8 og Galaxy S8+ er endnu ikke i gang, men allerede nu florerer rygterne om den kommende Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8 er uden tvivl en ventet enhed, hvor også forventningerne er store. Hele Galaxy Note 7-katastrofen har gjort, at Samsung ikke må fejle igen. Da Note 7 blev lanceret var interessen enorm og det væltede ind med rosende ord omkring enheden inden katastrofen ramte.

 - Samsung: Vi er klar med Galaxy Note 8 næste år

Nye rygter om Note 8 stammer fra KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo. De omhandler kameraet i Galaxy Note 8. Han mener at vide, at Samsung kommer med et dual-kamera i Galaxy Note 8. Begge sensorer skulle desuden gemme på 3 x optisk zoom. Det skriver 9to5google.com.

Den ene sensor skulle være med 12 megapixels opløsning og samme type, som findes i Galaxy S8. Mens den anden skulle være på 13 megapixels og komme med 6-lags teleobjektiv, der har en længere brændvidde og mindre dybdeskarphed.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer ikke med dual-kamera.

Men det er ikke alt, at Ming-Chi Kuo mener at vide. Han oplyser også, at skærmen vil blive på hele 6,4 tommer. Det ventes, at formatet vil blive i 18,5:9 som på Galaxy S8 og Galaxy S8+. Enheden bliver fysisk formentlig bliver nogenlunde lig med Galaxy Note 7.

Skærmopløsningen skulle blive QHD+ (WQHD). Processorerne i Galaxy Note 8 ventes også, at blive som på Galaxy S8’erne – nemlig enten Snapdragon 835 eller Exynos 8895.

Ming-Chi Kuo mener også, at fingeraftrykslæseren vil blive placeret på bagsiden af Galaxy Note 8.

 - Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

Det ventes, at enheden bliver offentliggjort omkring september. Tidligere har Samsung benyttet IFA-messen til offentliggørelsen af Note-enhederne. Dette gjorde de dog ikke med Note 7 sidste år. Denne blev offentliggjort ved et selvstændigt event.

Mere til historien

Samsung har salgsstart på Galaxy S8 og Galaxy S8+ i Danmark fredag den 28. april 2017. Inden du køber så se dette indslag om S8+.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram