Samsung Galaxy Note 8 – de første rygter

1

Salget af Samsungs nuværende topmodel, Galaxy S8 og Galaxy S8+ er endnu ikke i gang, men allerede nu florerer rygterne om den kommende Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8 er uden tvivl en ventet enhed, hvor også forventningerne er store. Hele Galaxy Note 7-katastrofen har gjort, at Samsung ikke må fejle igen. Da Note 7 blev lanceret var interessen enorm og det væltede ind med rosende ord omkring enheden inden katastrofen ramte.

 – Samsung: Vi er klar med Galaxy Note 8 næste år

Nye rygter om Note 8 stammer fra KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo. De omhandler kameraet i Galaxy Note 8. Han mener at vide, at Samsung kommer med et dual-kamera i Galaxy Note 8. Begge sensorer skulle desuden gemme på 3 x optisk zoom. Det skriver 9to5google.com.

Den ene sensor skulle være med 12 megapixels opløsning og samme type, som findes i Galaxy S8. Mens den anden skulle være på 13 megapixels og komme med 6-lags teleobjektiv, der har en længere brændvidde og mindre dybdeskarphed.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer ikke med dual-kamera.

Men det er ikke alt, at Ming-Chi Kuo mener at vide. Han oplyser også, at skærmen vil blive på hele 6,4 tommer. Det ventes, at formatet vil blive i 18,5:9 som på Galaxy S8 og Galaxy S8+. Enheden bliver fysisk formentlig bliver nogenlunde lig med Galaxy Note 7.

Skærmopløsningen skulle blive QHD+ (WQHD). Processorerne i Galaxy Note 8 ventes også, at blive som på Galaxy S8’erne – nemlig enten Snapdragon 835 eller Exynos 8895.

Ming-Chi Kuo mener også, at fingeraftrykslæseren vil blive placeret på bagsiden af Galaxy Note 8.

 – Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

Det ventes, at enheden bliver offentliggjort omkring september. Tidligere har Samsung benyttet IFA-messen til offentliggørelsen af Note-enhederne. Dette gjorde de dog ikke med Note 7 sidste år. Denne blev offentliggjort ved et selvstændigt event.

Mere til historien

Samsung har salgsstart på Galaxy S8 og Galaxy S8+ i Danmark fredag den 28. april 2017. Inden du køber så se dette indslag om S8+.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer