Se dette inden du køber Samsung Galaxy S8+

WEB-TV: Oplev her hvilke fordele og ulemper er der ved Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+. Her går vi tæt på nogle af de fedeste og mest irriterende ting.

3 ting du skal vide før du køber Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ er telefoner til 5 ud af 6 stjerner. Alligevel skal du være opmærksom på en række ting, inden du tømmer sparegrisen hos din lokale telefon-pusher.

  1. Når video skal vises i fuld skærm fra f.eks. Netflix eller YouTube så bliver det zoomet og trukket så det passer i skærmens bredde. Ikke alle applikationer kører smertefrit, når de strækkes til fuld skærm. Uanset hvad så ser video på den fulde skærm vanvittigt godt ud. Det er helt tydeligt, at Samsung virkelig er verdensmestre i skærme.
  1. Du behøver ikke være nervøs for fejltryk på kantskærmen. Samsung har optimeret designet, så de fejltryk vi så på Galaxy S7 Edge ikke finder sted på Galaxy S8’erne. Det er skønt, at Samsung har lært af tidligere designfejl.
  1. Fingeraftrykslæseren på Galaxy S8+ sidder rigtigt dårligt, og det føles på ingen måde naturligt at bruge den. På Galaxy S8 er placeringen langt mere optimal, på grund af den kortere længde, men man kommer alligevel ofte til at sætte fingeren på kameralinsen i stedet. Ved brug af ansigts- og irisgenkendelse er der så mange forbehold f.eks. mørke, briller, kraftigt lys m.v., at det reelt ikke er brugbart.

Send store filer via mail

Nu kender du nogle af forbeholdene på ellers mega fede telefoner. Læs den store anmeldelse af Galaxy S8+ og bliv endnu klogere på om Galaxy S8’erne er noget for dig.

Noget af det jeg holder allermest af på Galaxy S8 og Galaxy S8+ er den rene brugerflade. Desuden har Samsung en masse muligheder for indstillinger og justeringer, som giver god mening ved dagligt brug. Eksempelvis Night Shift funktionen (blåt lys filter) der kan indstilles til automatisk at være aktiveret mellem sol ned- og opgang.

Der er også kommet Linkdeling. Her kan du dele store filer på op til 1 GB via mail. Filen uploades til en webadresse, som modtageren kan hente fra. Det er tilsvarende MailDrop på iPhone.

Hvis du i dag har en velfungerende Galaxy S7 Edge behøver du ikke gå i panik. Du har stadig en fed telefon. Vent nogle måneder på at Galaxy S8’ernes pris falder, og slå til når prisen er rigtig for dig.

25 spørgsmål fra læserne om Galaxy S8+

Mere til historien

Med i salgspakken til Galaxy S8 følger et udmærket in-ear AKG headset. AKG er en varemærke i Harman, som Samsung opkøbte sidste år.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er min store 2024-guide

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram