Er det Samsung Galaxy Note 8?

iPhone 8, LG V30 eller Samsung Galaxy Note 8. Det ventes at blive et hedt efterår for smartphones. Her er det nyeste om Note 8.

Note 8 rygte

Note 8 rygtebillede

Går du også og venter på at rygterne om Samsungs Galaxy Note 8 skal blive til virkelighed, så kan du muligvis få et glimt af, hvordan den kommer til at se ud – set forfra.

Der cirkulerer nemlig et billede af, hvad der meget vel kan være en skærmbeskytter til Note 8. Således bringer flere udenlandske medier et billede, som er blevet lagt op på Twitter – se billedet her. Ikke overraskende ligner det beskyttelsen af en mobil der til forveksling ligner Galaxy S8+.

Ifølge Sammobile.com vil målene på Galaxy Note 8 være tæt på 162,4 x 74,5 x 8,4 millimeter. Tykkelsen ryger dog op på 9,5 millimeter, når kameraet måles med. Vægten gives der ikke noget bud på.

Skærmstørrelsen forventes at blive 6,3 eller 6,4 tommer, og med skærmbeskytteren som udgangspunkt er designet med buede kanter og slanke rammer. Og så er der ingen fysisk hjem-knap.

Men hvornår…?

Samsung har tidligere meddelt, at Note 8 sendes på markedet i indeværende år, og flere medier skriver, at lanceringen meget vel kan ske i august. Det var i august, at Note 7 og Note 5 blev lanceret.

The Korea Heralds bud på en lanceringsdato er mere kontant. Det koreanske medie skriver, at august er oplagt i og med at efteråret vil byde på hård konkurrence på markedet for smartphones.

Udover en lancering af Galaxy Note 8 har LG meddelt, at flagskibet V30 afsløres på IFA-messen i Berlin (1. til 6. september) og så er der ikke mindst stor forventning til, hvad Apple vil præstere i ti-året for iPhonen, når iPhone 8 slippes løs – formentlig i august.

Mere til historien

Rygter om LG V30 har floreret længe. Det ventes blandt andet, at den vil få en Snapdragon 835 processor. LG er ikke så synlige på det danske marked længere. Senest er topmodellen LG G6 primært blevet tilgængelig for danskerne efter Elgiganten valgte at have den i sortimentet.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram