Er det Samsung Galaxy Note 8?

iPhone 8, LG V30 eller Samsung Galaxy Note 8. Det ventes at blive et hedt efterår for smartphones. Her er det nyeste om Note 8.

Note 8 rygte

Note 8 rygtebillede

Går du også og venter på at rygterne om Samsungs Galaxy Note 8 skal blive til virkelighed, så kan du muligvis få et glimt af, hvordan den kommer til at se ud - set forfra.

Der cirkulerer nemlig et billede af, hvad der meget vel kan være en skærmbeskytter til Note 8. Således bringer flere udenlandske medier et billede, som er blevet lagt op på Twitter - se billedet her. Ikke overraskende ligner det beskyttelsen af en mobil der til forveksling ligner Galaxy S8+.

Ifølge Sammobile.com vil målene på Galaxy Note 8 være tæt på 162,4 x 74,5 x 8,4 millimeter. Tykkelsen ryger dog op på 9,5 millimeter, når kameraet måles med. Vægten gives der ikke noget bud på.

Skærmstørrelsen forventes at blive 6,3 eller 6,4 tommer, og med skærmbeskytteren som udgangspunkt er designet med buede kanter og slanke rammer. Og så er der ingen fysisk hjem-knap.

Men hvornår...?

Samsung har tidligere meddelt, at Note 8 sendes på markedet i indeværende år, og flere medier skriver, at lanceringen meget vel kan ske i august. Det var i august, at Note 7 og Note 5 blev lanceret.

The Korea Heralds bud på en lanceringsdato er mere kontant. Det koreanske medie skriver, at august er oplagt i og med at efteråret vil byde på hård konkurrence på markedet for smartphones.

Udover en lancering af Galaxy Note 8 har LG meddelt, at flagskibet V30 afsløres på IFA-messen i Berlin (1. til 6. september) og så er der ikke mindst stor forventning til, hvad Apple vil præstere i ti-året for iPhonen, når iPhone 8 slippes løs - formentlig i august.

Mere til historien

Rygter om LG V30 har floreret længe. Det ventes blandt andet, at den vil få en Snapdragon 835 processor. LG er ikke så synlige på det danske marked længere. Senest er topmodellen LG G6 primært blevet tilgængelig for danskerne efter Elgiganten valgte at have den i sortimentet.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram