Er det Samsung Galaxy Note 8?

2

iPhone 8, LG V30 eller Samsung Galaxy Note 8. Det ventes at blive et hedt efterår for smartphones. Her er det nyeste om Note 8.

Note 8 rygte
Note 8 rygtebillede

Går du også og venter på at rygterne om Samsungs Galaxy Note 8 skal blive til virkelighed, så kan du muligvis få et glimt af, hvordan den kommer til at se ud – set forfra.

Der cirkulerer nemlig et billede af, hvad der meget vel kan være en skærmbeskytter til Note 8. Således bringer flere udenlandske medier et billede, som er blevet lagt op på Twitter – se billedet her. Ikke overraskende ligner det beskyttelsen af en mobil der til forveksling ligner Galaxy S8+.

Ifølge Sammobile.com vil målene på Galaxy Note 8 være tæt på 162,4 x 74,5 x 8,4 millimeter. Tykkelsen ryger dog op på 9,5 millimeter, når kameraet måles med. Vægten gives der ikke noget bud på.

Skærmstørrelsen forventes at blive 6,3 eller 6,4 tommer, og med skærmbeskytteren som udgangspunkt er designet med buede kanter og slanke rammer. Og så er der ingen fysisk hjem-knap.

Men hvornår…?

Samsung har tidligere meddelt, at Note 8 sendes på markedet i indeværende år, og flere medier skriver, at lanceringen meget vel kan ske i august. Det var i august, at Note 7 og Note 5 blev lanceret.

The Korea Heralds bud på en lanceringsdato er mere kontant. Det koreanske medie skriver, at august er oplagt i og med at efteråret vil byde på hård konkurrence på markedet for smartphones.

Udover en lancering af Galaxy Note 8 har LG meddelt, at flagskibet V30 afsløres på IFA-messen i Berlin (1. til 6. september) og så er der ikke mindst stor forventning til, hvad Apple vil præstere i ti-året for iPhonen, når iPhone 8 slippes løs – formentlig i august.

Mere til historien

Rygter om LG V30 har floreret længe. Det ventes blandt andet, at den vil få en Snapdragon 835 processor. LG er ikke så synlige på det danske marked længere. Senest er topmodellen LG G6 primært blevet tilgængelig for danskerne efter Elgiganten valgte at have den i sortimentet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer