Bliver iPhone 8 forsinket?

RYGTE: Den næste iPhone-model forsinkes måske, da der netop nu angiveligt skulle være problemer med at få noget af softwaren klar til lanceringen.

Apple iPhone 8 (2017) mockup (Kilde: AppleInsider.com)

Apple iPhone 8 (2017) mockup (Kilde: AppleInsider.com)

Helt præcis hvornår Apple vil offentliggøre den kommende iPhone er uvist, men det ventes i de løbet af september eller oktober vil offentliggøre en model, som netop nu går under navnet iPhone 8 på rygtebørsen.

Men Apple skulle være løbet ind i problemer. Softwaren er nemlig angiveligt ikke færdigudviklet endnu og der sås tvivl om dette nås til telefonens lancering.

 - Se lækket video af iPhone 8

Det er Fast Company, som har fået oplyst fra en kilde at der skulle være lidt ”panik hos Apple” på grund af softwareproblemer. Det skriver Pocketnow.com.

Nogle af de problemer, at Apple skulle kæmpe med er trådløs opladning. Men også det med ansigtsgenkendelse bliver måske ikke klar. Dog er kilden til Fast Company næsten sikker på, at Apple nok skal få denne til at virke.

 - Livet er bare lettere med en iPhone

Rygterne har også svirret om, at Apple ville placere Touch-ID sensoren under skærmpanelet. Og det har også voldt lidt problemer.

Det er ikke første gang, at der har været rygter om iPhone 8 ville blive lanceret på et senere tidspunkt end Apple har fremvist iPhone-modeller de seneste år. Men Apple har endnu ikke selv kommenteret på de mange rygter og gør det angiveligt heller ikke.

 - iPhone 8 måske først klar i slutningen af 2017

Alt dette bliver vi dog klogere på når Apple endelig er klar med lanceringen af iPhone 8 eller hvad navn den kommende model får.

Mere til historien

Da Apple sidste efterår lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus var softwaren til, at dual-kameraet i iPhone 7 Plus kunne lave dybdeeffekt i billederne heller ikke klar. Derfor blev denne funktion først mulig efter en softwareopdatering.

Læs også:
- Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram