Bliver iPhone 8 forsinket?

RYGTE: Den næste iPhone-model forsinkes måske, da der netop nu angiveligt skulle være problemer med at få noget af softwaren klar til lanceringen.

Apple iPhone 8 (2017) mockup (Kilde: AppleInsider.com)

Apple iPhone 8 (2017) mockup (Kilde: AppleInsider.com)

Helt præcis hvornår Apple vil offentliggøre den kommende iPhone er uvist, men det ventes i de løbet af september eller oktober vil offentliggøre en model, som netop nu går under navnet iPhone 8 på rygtebørsen.

Men Apple skulle være løbet ind i problemer. Softwaren er nemlig angiveligt ikke færdigudviklet endnu og der sås tvivl om dette nås til telefonens lancering.

 - Se lækket video af iPhone 8

Det er Fast Company, som har fået oplyst fra en kilde at der skulle være lidt ”panik hos Apple” på grund af softwareproblemer. Det skriver Pocketnow.com.

Nogle af de problemer, at Apple skulle kæmpe med er trådløs opladning. Men også det med ansigtsgenkendelse bliver måske ikke klar. Dog er kilden til Fast Company næsten sikker på, at Apple nok skal få denne til at virke.

 - Livet er bare lettere med en iPhone

Rygterne har også svirret om, at Apple ville placere Touch-ID sensoren under skærmpanelet. Og det har også voldt lidt problemer.

Det er ikke første gang, at der har været rygter om iPhone 8 ville blive lanceret på et senere tidspunkt end Apple har fremvist iPhone-modeller de seneste år. Men Apple har endnu ikke selv kommenteret på de mange rygter og gør det angiveligt heller ikke.

 - iPhone 8 måske først klar i slutningen af 2017

Alt dette bliver vi dog klogere på når Apple endelig er klar med lanceringen af iPhone 8 eller hvad navn den kommende model får.

Mere til historien

Da Apple sidste efterår lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus var softwaren til, at dual-kameraet i iPhone 7 Plus kunne lave dybdeeffekt i billederne heller ikke klar. Derfor blev denne funktion først mulig efter en softwareopdatering.

Læs også:
- Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram