Bliver iPhone 8 forsinket?

1

RYGTE: Den næste iPhone-model forsinkes måske, da der netop nu angiveligt skulle være problemer med at få noget af softwaren klar til lanceringen.

Apple iPhone 8 (2017) mockup (Kilde: AppleInsider.com)
Apple iPhone 8 (2017) mockup (Kilde: AppleInsider.com)

Helt præcis hvornår Apple vil offentliggøre den kommende iPhone er uvist, men det ventes i de løbet af september eller oktober vil offentliggøre en model, som netop nu går under navnet iPhone 8 på rygtebørsen.

Men Apple skulle være løbet ind i problemer. Softwaren er nemlig angiveligt ikke færdigudviklet endnu og der sås tvivl om dette nås til telefonens lancering.

 – Se lækket video af iPhone 8

Det er Fast Company, som har fået oplyst fra en kilde at der skulle være lidt ”panik hos Apple” på grund af softwareproblemer. Det skriver Pocketnow.com.

Nogle af de problemer, at Apple skulle kæmpe med er trådløs opladning. Men også det med ansigtsgenkendelse bliver måske ikke klar. Dog er kilden til Fast Company næsten sikker på, at Apple nok skal få denne til at virke.

 – Livet er bare lettere med en iPhone

Rygterne har også svirret om, at Apple ville placere Touch-ID sensoren under skærmpanelet. Og det har også voldt lidt problemer.

Det er ikke første gang, at der har været rygter om iPhone 8 ville blive lanceret på et senere tidspunkt end Apple har fremvist iPhone-modeller de seneste år. Men Apple har endnu ikke selv kommenteret på de mange rygter og gør det angiveligt heller ikke.

 – iPhone 8 måske først klar i slutningen af 2017

Alt dette bliver vi dog klogere på når Apple endelig er klar med lanceringen af iPhone 8 eller hvad navn den kommende model får.

Mere til historien

Da Apple sidste efterår lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus var softwaren til, at dual-kameraet i iPhone 7 Plus kunne lave dybdeeffekt i billederne heller ikke klar. Derfor blev denne funktion først mulig efter en softwareopdatering.

Læs også:
Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer