Livet er bare lettere med en iPhone

Køb en iPhone, fremfor Android, så bliver dit liv bare meget lettere. Apple spiller på fordomme for at trække kunder i butikken.

Lettere med en iPhone

Livet er lettere med en iPhone (Foto: Apple)

Hvis du skifter fra en Android telefon til iPhone bliver livet bare lettere. Sådan er budskabet i en relancering af en sektion på Apples website, der fortæller brugere af andre mobilplatforme, primært Android, hvorfor tingene bare er bedre og lettere med en iPhone i hånden.

Apple fokuserer på applikationen ”Move to iOS”, der kan hentes i Google Play Store. Her gøres skiftet fra Android til iOS ”painless”. Indhold som billeder, videoer, kontakter, kalendere, mailkonti, SMS-historik osv. flyttes over på Apples smartphone. Den kan også se, hvilke gratis apps man har på telefonen, og finde tilsvarende i App Store.

Desuden kører Apple videre med gamle travere som: ”Der tages i dag flere billeder med en iPhone end noget andet kamera i verden”.

- TIP: Apple Maps husker hvor du parkerede bilen

- ”iPhone kører på et højtydende chipset, specialdesignet af Apple, inklusive den kraftigste chip, nogensinde, i en smartphone. Fordi disse chips er så effektive har iPhone lang batteritid,” lyder det videre fra Cupertino.

Spørgsmålet er hvor mange af påstandene der vil holde til en efterprøvning med den danske markedsføringslov i hånden, men Apple ved lige præcist hvor fordommene om styresystemerne ligger, og de spiller bevidst på dem.

- Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Herunder kan du se en række små kampagnefilm. Se også Switch-siden hos Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=poxjtpArMGc&index=5&list=PLHFlHpPjgk70W5LbPJOfpec8WJo2fEoB7

Mere til historien

Ifølge Apple har de industriens største tilfredshedsrate. 97 procent af iPhone ejerne siger, at de elsker deres telefon.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram