Livet er bare lettere med en iPhone

Køb en iPhone, fremfor Android, så bliver dit liv bare meget lettere. Apple spiller på fordomme for at trække kunder i butikken.

Lettere med en iPhone

Livet er lettere med en iPhone (Foto: Apple)

Hvis du skifter fra en Android telefon til iPhone bliver livet bare lettere. Sådan er budskabet i en relancering af en sektion på Apples website, der fortæller brugere af andre mobilplatforme, primært Android, hvorfor tingene bare er bedre og lettere med en iPhone i hånden.

Apple fokuserer på applikationen ”Move to iOS”, der kan hentes i Google Play Store. Her gøres skiftet fra Android til iOS ”painless”. Indhold som billeder, videoer, kontakter, kalendere, mailkonti, SMS-historik osv. flyttes over på Apples smartphone. Den kan også se, hvilke gratis apps man har på telefonen, og finde tilsvarende i App Store.

Desuden kører Apple videre med gamle travere som: ”Der tages i dag flere billeder med en iPhone end noget andet kamera i verden”.

TIP: Apple Maps husker hvor du parkerede bilen

– ”iPhone kører på et højtydende chipset, specialdesignet af Apple, inklusive den kraftigste chip, nogensinde, i en smartphone. Fordi disse chips er så effektive har iPhone lang batteritid,” lyder det videre fra Cupertino.

Spørgsmålet er hvor mange af påstandene der vil holde til en efterprøvning med den danske markedsføringslov i hånden, men Apple ved lige præcist hvor fordommene om styresystemerne ligger, og de spiller bevidst på dem.

Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Herunder kan du se en række små kampagnefilm. Se også Switch-siden hos Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=poxjtpArMGc&index=5&list=PLHFlHpPjgk70W5LbPJOfpec8WJo2fEoB7

Mere til historien

Ifølge Apple har de industriens største tilfredshedsrate. 97 procent af iPhone ejerne siger, at de elsker deres telefon.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram