Livet er bare lettere med en iPhone

48

Køb en iPhone, fremfor Android, så bliver dit liv bare meget lettere. Apple spiller på fordomme for at trække kunder i butikken.

Lettere med en iPhone
Livet er lettere med en iPhone (Foto: Apple)

Hvis du skifter fra en Android telefon til iPhone bliver livet bare lettere. Sådan er budskabet i en relancering af en sektion på Apples website, der fortæller brugere af andre mobilplatforme, primært Android, hvorfor tingene bare er bedre og lettere med en iPhone i hånden.

Apple fokuserer på applikationen ”Move to iOS”, der kan hentes i Google Play Store. Her gøres skiftet fra Android til iOS ”painless”. Indhold som billeder, videoer, kontakter, kalendere, mailkonti, SMS-historik osv. flyttes over på Apples smartphone. Den kan også se, hvilke gratis apps man har på telefonen, og finde tilsvarende i App Store.

Desuden kører Apple videre med gamle travere som: ”Der tages i dag flere billeder med en iPhone end noget andet kamera i verden”.

TIP: Apple Maps husker hvor du parkerede bilen

– ”iPhone kører på et højtydende chipset, specialdesignet af Apple, inklusive den kraftigste chip, nogensinde, i en smartphone. Fordi disse chips er så effektive har iPhone lang batteritid,” lyder det videre fra Cupertino.

Spørgsmålet er hvor mange af påstandene der vil holde til en efterprøvning med den danske markedsføringslov i hånden, men Apple ved lige præcist hvor fordommene om styresystemerne ligger, og de spiller bevidst på dem.

Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Herunder kan du se en række små kampagnefilm. Se også Switch-siden hos Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=poxjtpArMGc&index=5&list=PLHFlHpPjgk70W5LbPJOfpec8WJo2fEoB7

Mere til historien

Ifølge Apple har de industriens største tilfredshedsrate. 97 procent af iPhone ejerne siger, at de elsker deres telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer