Livet er bare lettere med en iPhone

Køb en iPhone, fremfor Android, så bliver dit liv bare meget lettere. Apple spiller på fordomme for at trække kunder i butikken.

Lettere med en iPhone

Livet er lettere med en iPhone (Foto: Apple)

Hvis du skifter fra en Android telefon til iPhone bliver livet bare lettere. Sådan er budskabet i en relancering af en sektion på Apples website, der fortæller brugere af andre mobilplatforme, primært Android, hvorfor tingene bare er bedre og lettere med en iPhone i hånden.

Apple fokuserer på applikationen ”Move to iOS”, der kan hentes i Google Play Store. Her gøres skiftet fra Android til iOS ”painless”. Indhold som billeder, videoer, kontakter, kalendere, mailkonti, SMS-historik osv. flyttes over på Apples smartphone. Den kan også se, hvilke gratis apps man har på telefonen, og finde tilsvarende i App Store.

Desuden kører Apple videre med gamle travere som: ”Der tages i dag flere billeder med en iPhone end noget andet kamera i verden”.

- TIP: Apple Maps husker hvor du parkerede bilen

- ”iPhone kører på et højtydende chipset, specialdesignet af Apple, inklusive den kraftigste chip, nogensinde, i en smartphone. Fordi disse chips er så effektive har iPhone lang batteritid,” lyder det videre fra Cupertino.

Spørgsmålet er hvor mange af påstandene der vil holde til en efterprøvning med den danske markedsføringslov i hånden, men Apple ved lige præcist hvor fordommene om styresystemerne ligger, og de spiller bevidst på dem.

- Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Herunder kan du se en række små kampagnefilm. Se også Switch-siden hos Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=poxjtpArMGc&index=5&list=PLHFlHpPjgk70W5LbPJOfpec8WJo2fEoB7

Mere til historien

Ifølge Apple har de industriens største tilfredshedsrate. 97 procent af iPhone ejerne siger, at de elsker deres telefon.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram