Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

Apple har i 10 år bakket op om velgørenhed med deres (Product) RED-serie. Vi er vilde med den røde iPhone 7. Se vores billeder her.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

Apple meldte ud tirsdag den 21. marts 2017, at de var klar med nye knald-røde varianter af deres iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det er de særlige (Product) RED produkter, som Apple har haft forskellige af i løbet af de seneste 10 år. Det er dog første gang, at de er klar med iPhones i (Product) RED-serien.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer nu i KNALD rød

Apple har i 10 år været med i et partnerskab med (RED) og dermed støttet HIV/aids-programmer. Det særlige ved (Product)RED enheder er, at der for hvert køb går et bidrag til Den Globale Fond, der støtter hiv/aids programmer, og arbejder for en aids-fri generation.

Samarbejdet har også sikret rådgivning og tests, samt den afgørende medicin der kan være med til at forhindre hiv overføres fra moderen til et ufødt barn.

Indtil videre har Apple været med til, at skaffe mere end 130 millioner dollars via salget af deres forskellige (Product) RED produkter.

Teleselskaber: Vi får den røde iPhone 7

Apple vil ikke ud med, hvor meget der går til velgørenhed for hver enkelt iPhone 7 eller iPhone 7 Plus i (Product) RED-serien. Ligesom de heller ikke vil oplyse, hvor meget der går videre for salget af eksempelvis (Product) Red covers m.v.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

Så fed er den røde iPhone

MereMobil.dk er vilde med den røde iPhone. Farven gør bestemt ikke noget dårligt for telefonen. Slet ikke hvis man synes, at rosegold, gold og space gray er blevet lidt for brugte.

Den røde iPhone har hvid front – og lige der kunne vi måske godt have ønsket os, at den også var rød eller sort. Men uanset frontens hvide farve eller ej, så er vi altså vilde med den røde farve. Den giver mere liv til den ”velkendte” telefon.

 – TEST: iPhone 7 og iPhone 7 Plus – skal du købe?

Vi må også sige, at den røde farve er federe i virkeligheden end på billeder. Det er selvfølgelig en smagssag. Har du set den røde iPhone og hvad synes du? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

De røde iPhones fås i udgaver med henholdsvis 128 og 256 GB hukommelse. Priserne er 6.699 kroner for 128 GB udgaven af iPhone 7. Du skal slippe 7.599 kroner, hvis kapaciteten skal op på 256 GB. iPhone 7 Plus ligger til 7.799 kroner (128 GB) og 8.699 kroner (256 GB).

Det skal nævnes, at priserne er de samme, som på de øvrige farvevarianter af iPhone 7’erne. Dette er de vejledende priser fra Apple. Hvis du kigger grundigt, så kan du finde billigere priser på Pricerunner.dk – på både Sponseret link iPhone 7 og Sponseret link iPhone 7 Plus.

Galleri: iPhone 7 (Product) RED

Mere til historien

Du har tidligere kunne købe Mac Pro i en særlig (Product) RED-variant, ligesom der også er mulighed for at købe (Product) RED-covers til din iPhone. Også iPod touch, iPod nano og iPod shuffle har været designet i den særlige røde farve.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Rejsekort er klar som app i 2024

Benytter du Rejsekortet og elsker apps, så kan du glæde dig til 2024, hvor Rejsekortet er klar som app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram