Så fed er iPhone 7 i (Product) RED-serien

27

Apple har i 10 år bakket op om velgørenhed med deres (Product) RED-serie. Vi er vilde med den røde iPhone 7. Se vores billeder her.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

Apple meldte ud tirsdag den 21. marts 2017, at de var klar med nye knald-røde varianter af deres iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det er de særlige (Product) RED produkter, som Apple har haft forskellige af i løbet af de seneste 10 år. Det er dog første gang, at de er klar med iPhones i (Product) RED-serien.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer nu i KNALD rød

Apple har i 10 år været med i et partnerskab med (RED) og dermed støttet HIV/aids-programmer. Det særlige ved (Product)RED enheder er, at der for hvert køb går et bidrag til Den Globale Fond, der støtter hiv/aids programmer, og arbejder for en aids-fri generation.

Samarbejdet har også sikret rådgivning og tests, samt den afgørende medicin der kan være med til at forhindre hiv overføres fra moderen til et ufødt barn.

Indtil videre har Apple været med til, at skaffe mere end 130 millioner dollars via salget af deres forskellige (Product) RED produkter.

Teleselskaber: Vi får den røde iPhone 7

Apple vil ikke ud med, hvor meget der går til velgørenhed for hver enkelt iPhone 7 eller iPhone 7 Plus i (Product) RED-serien. Ligesom de heller ikke vil oplyse, hvor meget der går videre for salget af eksempelvis (Product) Red covers m.v.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

Så fed er den røde iPhone

MereMobil.dk er vilde med den røde iPhone. Farven gør bestemt ikke noget dårligt for telefonen. Slet ikke hvis man synes, at rosegold, gold og space gray er blevet lidt for brugte.

Den røde iPhone har hvid front – og lige der kunne vi måske godt have ønsket os, at den også var rød eller sort. Men uanset frontens hvide farve eller ej, så er vi altså vilde med den røde farve. Den giver mere liv til den ”velkendte” telefon.

 – TEST: iPhone 7 og iPhone 7 Plus – skal du købe?

Vi må også sige, at den røde farve er federe i virkeligheden end på billeder. Det er selvfølgelig en smagssag. Har du set den røde iPhone og hvad synes du? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

De røde iPhones fås i udgaver med henholdsvis 128 og 256 GB hukommelse. Priserne er 6.699 kroner for 128 GB udgaven af iPhone 7. Du skal slippe 7.599 kroner, hvis kapaciteten skal op på 256 GB. iPhone 7 Plus ligger til 7.799 kroner (128 GB) og 8.699 kroner (256 GB).

Det skal nævnes, at priserne er de samme, som på de øvrige farvevarianter af iPhone 7’erne. Dette er de vejledende priser fra Apple. Hvis du kigger grundigt, så kan du finde billigere priser på Pricerunner.dk – på både %%%% iPhone 7 og %%%% iPhone 7 Plus.

Galleri: iPhone 7 (Product) RED

Mere til historien

Du har tidligere kunne købe Mac Pro i en særlig (Product) RED-variant, ligesom der også er mulighed for at købe (Product) RED-covers til din iPhone. Også iPod touch, iPod nano og iPod shuffle har været designet i den særlige røde farve.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer